arrow_upward

Åbyhøj

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Åbyhøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter lokaler til kontor? Aabyhøj har alt, hvad du skal bruge

Centralt kontor – Aabyhøj har alt, hvad du har brug for. Aabyhøj er en bydel beliggende vest for Aarhus C, som siden midten af 1800-tallet udelukkende har vækstet, og dermed er der nu blevet skabt en utrolig attraktiv bydel lidt uden for Danmarks andenstørste by, Aarhus. Byen tiltrækker private såvel som virksomheder, som i dag har skabt en ”by i byen”, der har gode handelsmuligheder og en beliggenhed tæt på motorvejen, hvorfor mange virksomheder i dag valfarter til dette område. Og så er priserne naturligvis langt mere fordelagtige end på kontorer beliggende i Aarhus centrum. Vælg derfor en god placering til dit kontor – Aabyhøj er dit foretrukne valg med en central placering i Midtjyllands hjerte.

Aabyhøjs attraktive historie skaber personlighed i byen

Aabyhøj er ikke blot en by beliggende tæt på Aarhus – den har sin helt egen unikke historie, hvor byen allerede i 1870-80’erne fik flere villakvarterer omkring Silkeborglandevejen. Det trak folk til byen, og der kom derfor gang i samfundet. I dag har byen også flere veje opkaldt efter digtere, blandt andet Johannes Ewalds vej, Ludvig Holbergs vej og mange flere. Byen emmer af charme og personlighed, hvor flere kontorer med tiden har set dagens lys i byen.

Unik placering

Med kontorlokaler i Aabyhøj får du en fuldkommen unik placering, hvor du er tæt på storbyliv, men også motorvej. Det er særligt fordelagtigt for din virksomhed, hvis I ofte er på kundebesøg eller får kundebesøg. Hvad end de kommer fra Aarhus og omegn eller langvejs fra, er byens beliggenhed ideel, da motorvejen ligger et stenkast derfra.

Spritnyt kontor? Aabyhøj er i vækst

I Aarhus ser rigtig mange nye kontorfaciliteter dagens lys netop nu. Der skal opstartes mere end 29.500 kvadratmeter industrilokaler med fokus på området ”Det Nye Brokvarter” som er placeret i netop Aabyhøj. Disse erhvervslokaler kommer både til at kunne rumme kontor, butik, café og meget mere. Derfor har du rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange forskellige lejemål i hele byen, der er til rådighed. Derudover er disse nye erhvervsområder også omringet af private boliger, hvilket giver liv og sjæl til områderne. Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge netop denne type kontor – Aabyhøj indeholder nemlig alle de kvaliteter, man som virksomhed ofte er på udkig efter.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal