arrow_upward

20 kontorlokaler: Åbyhøj

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Åbyhøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter lokaler til kontor? Aabyhøj har alt, hvad du skal bruge

Centralt kontor – Aabyhøj har alt, hvad du har brug for. Aabyhøj er en bydel beliggende vest for Aarhus C, som siden midten af 1800-tallet udelukkende har vækstet, og dermed er der nu blevet skabt en utrolig attraktiv bydel lidt uden for Danmarks andenstørste by, Aarhus. Byen tiltrækker private såvel som virksomheder, som i dag har skabt en ”by i byen”, der har gode handelsmuligheder og en beliggenhed tæt på motorvejen, hvorfor mange virksomheder i dag valfarter til dette område. Og så er priserne naturligvis langt mere fordelagtige end på kontorer beliggende i Aarhus centrum. Vælg derfor en god placering til dit kontor – Aabyhøj er dit foretrukne valg med en central placering i Midtjyllands hjerte.

Aabyhøjs attraktive historie skaber personlighed i byen

Aabyhøj er ikke blot en by beliggende tæt på Aarhus – den har sin helt egen unikke historie, hvor byen allerede i 1870-80’erne fik flere villakvarterer omkring Silkeborglandevejen. Det trak folk til byen, og der kom derfor gang i samfundet. I dag har byen også flere veje opkaldt efter digtere, blandt andet Johannes Ewalds vej, Ludvig Holbergs vej og mange flere. Byen emmer af charme og personlighed, hvor flere kontorer med tiden har set dagens lys i byen.

Unik placering

Med kontorlokaler i Aabyhøj får du en fuldkommen unik placering, hvor du er tæt på storbyliv, men også motorvej. Det er særligt fordelagtigt for din virksomhed, hvis I ofte er på kundebesøg eller får kundebesøg. Hvad end de kommer fra Aarhus og omegn eller langvejs fra, er byens beliggenhed ideel, da motorvejen ligger et stenkast derfra.

Spritnyt kontor? Aabyhøj er i vækst

I Aarhus ser rigtig mange nye kontorfaciliteter dagens lys netop nu. Der skal opstartes mere end 29.500 kvadratmeter industrilokaler med fokus på området ”Det Nye Brokvarter” som er placeret i netop Aabyhøj. Disse erhvervslokaler kommer både til at kunne rumme kontor, butik, café og meget mere. Derfor har du rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange forskellige lejemål i hele byen, der er til rådighed. Derudover er disse nye erhvervsområder også omringet af private boliger, hvilket giver liv og sjæl til områderne. Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge netop denne type kontor – Aabyhøj indeholder nemlig alle de kvaliteter, man som virksomhed ofte er på udkig efter.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage