arrow_upward

1 kontorlokale: Hadsten

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hadsten. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Hadsten

Midt imellem Aarhus og Randers ligger Hadsten, som er Favrskov Kommunes største by. Kender du ikke til byen i forvejen, og står byen ikke allerede på din liste over steder, du skal undersøge i forhold til mulige kontorbeliggenheder, er det en stor fejl. Hadsten rummer enormt mange muligheder, der kommer virksomhedsdrivende til gode hver eneste dag. Kontormulighederne er gode, priserne er lave, og så ligger byen altså i en meget overskuelig afstand til større byer som henholdsvis Aarhus og Randers. Således er du trukket væk fra de dyre områder, samtidig med at du stadig kan udnytte byernes mange fordele i hverdagen. Læs med her og bliv meget klogere på, hvad Hadsted kan, og hvorfor byen er helt oplagt som placering til dit nye kontor.

Byen og transporten

Hadsten er i høj grad en by i vækst, og som virksomhedsdrivende er det altid en faktor, man skal være opmærksom på, inden man beslutter sig for at drive kontor fra et givent sted. Vokser byen, er det et tegn på en positiv udvikling og et tegn på, at byen udgør et fordelagtigt sted at gøre forretning. Mange mennesker – både private og erhvervsdrivende – valfarter til byen i disse tider, og det gør de blandt andet på grund af de gode priser på både køb og leje af kontorer. Priserne er lave, og det er de primært, fordi du ikke befinder dig i en stor by, hvor man unægtelig betaler for adressens postnummer. Her betaler du udelukkende for, hvad du får, og som virksomhedsdrivende er det en stor fordel. Du får dermed luft i budgettet til at prioritere andre vigtige poster.

Transportmæssigt er Hadsten også fordelagtig for virksomhedsdrivende. Du ligger som nævnt tæt på Aarhus, du ligger midt i landet, og dermed har du fornuftig afstand til tog-, bus-, fly- og færgeforbindelser.

Kontorerne

En anden grund til, at Hadsten er et populært sted at have kontor, er, at der er så mange muligheder. Der er alt lige fra de små kontorer, der er velegnede til de mindre virksomheder, til meget store kontorbygninger, der kan huse rigtig mange ansatte, og som generelt har meget plads. I Hadsten er der noget for alle, og du behøver hverken at gå på kompromis med beliggenhed, størrelse eller noget som helst andet.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage