arrow_upward

3 kontorlokaler: Them

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Them. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Them

Them er en by i Midtjylland, som har beliggenhed i Silkeborg Kommune og hører til Region Midtjylland. I Them er der bred vifte af forskellige kontorlokaler, som er med til at gøre byen til et yderst populært sted for erhvervsdrivende at drive deres erhverv.

Store kontorlokaler i Them

Erhvervsdrivende med drømme om at flytte virksomheden til Them eller starte virksomhed her, skal ikke være bekymret for, om det er muligt at finde kontorlokaler i en størrelse, der passer til virksomhedens behov. I Them er der en lang række forskellige kontormuligheder, så både store og små virksomheder kan uden de store problemer bosætte sig i byen. Them har flere muligheder til virksomheder, der ønsker store kontorlokaler med højt til loftet. På Erhvervsvej er der mulighed store kontorlokaler, og der er gode chancer for at kunne leje mange af dem. Her er der flere store bygninger, der indeholder rigtig mange store kontorlokaler, som er ideelle til virksomheder med mange ansatte. I disse kontorbygninger vil der typisk være en del funktioner tilgængelige for lejerne. Dette kan være en reception eller køkken ved kontorerne, som kan hjælpe virksomheden med at få dagligdagen til at fungere. Der vil også være gode lagermuligheder ved langt de fleste store kontorbygninger med mange kontorlokaler i Them, da det ofte kan være afgørende for virksomheder, at der er adgang til lagerlokaler. Erhvervsdrivende med meget IT-udstyr, kan være nødt til at have et lager i nærheden af deres kontorlokaler, da der kommer meget udstyr ind og ud af kontorerne. Derudover vil der ofte også være tilknyttet parkeringsplads til lejerne af kontorlokalerne, så virksomhedens ansatte ikke behøver at jage rundt efter parkeringspladser, når de skal på arbejde.

Delevenlige kontorlokaler i Them

På Erhvervsvej kan der også findes flere kontorlokaler, som er tilegnet flere virksomheder. De hører nemlig til i bygninger, hvor mange forskellige erhvervsdrivende har deres dagligdag. Her kan erhvervsdrivende møde andre erhvervsdrivende med et helt andet erhverv, hvilket er med til at skabe et dynamisk og kreativt miljø for lejerne af de forskellige kontormuligheder. Kontorlokalerne er dermed en del af et kontorfællesskab, som også er ganske populært i Them. Disse kontorlokaler passer perfekt til den mindre eller mellemstore virksomhed, der måske blot har behov for enkelte kontorlokaler eller en mindre håndfuld. Her vil der typisk være et køkken, som kan deles mellem flere virksomheder. Dette giver en unik mulighed for at sparre med andre virksomheders ansatte.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage