arrow_upward

6 kontorlokaler: Aalborg SV

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Aalborg SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Find dit nye kontor – Aalborg SV åbner nye døre for din virksomhed

I Aalborg SV har du og din virksomhed mulighed for at finde det helt rette kontor – Aalborg SV er nemlig rig på kontorfaciliteter til dig og dine medarbejdere. Aalborg SV er en del af Aalborg, som er en by i Region Nordjylland og Danmarks fjerdestørste by. Aalborg er kendt for sit rige erhvervsliv, der byder på et væld af store danske virksomheder. Byen er da også ideel at drive virksomhed i, da den byder på uendelige muligheder, hvad end det er erhvervsbygninger, kulturliv eller charmerende byhistorie.

Studiebyen sikrer fremtidige medarbejdere

Når man som virksomhed går på jagt efter nye kontorlokaler, er det ikke nok kun at se på de fysiske lokaler og økonomien nu og her. Det er også vigtigt at overveje, hvad byen og omgivelser kan tilbyde på sigt. Og netop her er Aalborg SV en god og fremtidssikret partner, for byen er fuld af studerende inden for alverdens forskellige fag og brancher. Og for virksomheden betyder det næsten uendelige muligheder for at kunne rekruttere medarbejdere, der kommer frisk fra studiet og holder på den mest opdaterede viden inden for forskellige felter.

Infrastruktur er lig attraktivt kontor – Aalborg SV imødekommer medarbejdere og kunder

Aalborg overordnet har en rigtig god infrastruktur, da denne er blevet prioriteret højt, eftersom byen har haft en stor befolkningsvækst over den seneste årrække. Som virksomhed med kontor i Aalborg SV kan man altså nyde godt af den attraktive infrastruktur, som gør, at virksomhedens kunder og medarbejdere nemt kan komme til og fra virksomheden uden problemer. I fremtiden kan byen desuden se frem til etablering af en letbane, der skal gøre det endnu nemmere og hurtigere at komme rundt i Aalborg og dets mange kvarterer og områder – herunder Aalborg SV.

Aalborg er en by i vækst

 Aalborg forventer vækst i byens erhvervsliv over de næste år på baggrund af, at Aalborg Universitet har ekspanderet betydeligt. Det vil på sigt resultere i et større rekrutteringsgrundlad, som skal skabe vækst og grobund for dannelse af endnu flere lejemål i fremtiden – særligt kontorfaciliteter. På nuværende tidspunkt kan man dog finde både store, små, ældre og nyetablerede kontorer – Aalborg SV byder nemlig på lidt af hvert, og du har derfor rig mulighed for at finde netop det kontor, som passer til din virksomhed. 

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage