arrow_upward

2 kontorlokaler: Svenstrup J

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Svenstrup J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej lokale i Svenstrup J

Svenstrup J er en by i Himmerland, der har beliggenhed i Region Nordjylland, som hører til Aalborg Kommune. Her er der en bred vifte af kontormuligheder for erhvervsdrivende, der har et ønske om drive deres erhverv her i byen. Svenstrup J’s forskellige kontorlokaler skaber gode langsigtede muligheder for erhvervsdrivende, der har et ønske om at bosætte sig og etablere virksomheden i byen. Her er der både plads til enkeltmandsvirksomheden, der drømmer om at blive til en stor virksomhed, men også til den store virksomhed, som ønsker at flytte hele virksomheden.

Store kontorlokaler i Svenstrup J

Der er flere populære områder i Svenstrup J, hvor mange erhvervsdrivende allerede nu har bosat sig med deres virksomhed. På Ferslevvej kan der findes kontorlokaler i flere størrelser, det er dog her, der er god mulighed for at finde de helt store kontorlokaler. Disse kontorlokaler kan benyttes af virksomheder med forskelligt erhverv, da de ofte har været brugt til flere forskellige formål. Kontorerne kan derfor ofte både benyttes til udstilling eller showroom eller noget helt tredje, hvis dette skulle blive nødvendigt for virksomheden. Kontorerne vil typisk have mulighed for at kunne lejes møbleret, så man ikke behøver at bruge tid på at finde møbler til virksomhedens kontorlokaler.

Gode kontorfaciliteter i Svenstrup J

Det er også muligt for erhvervsdrivende, der ikke umiddelbart behøver store kontorlokaler eller mange af dem. Det er også muligt at finde mindre kontorlokaler, som er ideelle til den mindre virksomhed. Disse kontorer vil typisk være inde omkring centrum, hvor der kan findes mange kontormuligheder i attraktive centrale omgivelser. Her vil erhvervsdrivende typisk være i samme bygning med andre virksomheder, der formentligt driver et helt andet erhverv. Dette er blandt mange erhvervsdrivende en foretrukken kontormulighed, da det skaber et dynamisk miljø i bygning. Det er samtidig en unik mulighed for at sparre med andre erhvervsdrivende, der kan give et nyt syn på erhvervslivet mange udfordringer.

Velfungerende infrastruktur

I Svenstrup J er der gode busforbindelser rundt i byen, som også er placeret tæt ved de mange kontorlokaler. Det gør det ganske nemt at komme til og fra kontoret for virksomhedens ansatte, der ikke nødvendigvis har mulighed for at køre bil. Det er derudover også muligt at tage tog til store byer som Aalborg og Aarhus. For bilister vil der typisk være private parkeringsforhold ved kontorerne, og så ligger motorvejen E45 tæt på flere kontorlokaler i Svenstrup J.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage