arrow_upward

1 kontorlokale: Nørresundby

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nørresundby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Velbeliggende kontorlokaler – Nørresundby har svaret

Med en malerisk beliggenhed ud til Limfjorden bugter byen Nørresundby sig. Kontorlokaler i dette område er yderst attraktive på grund af netop den geografiske lokalitet. Nørresundby udgør sammen med Aalborg et storbyområde, der oplever stor vækst. Dette nære samarbejde med den nordjyske hovedstad er ydermere med til at gøre Nørresundby en god placering for virksomheder at have deres kontor. Nørresundby er nemlig ikke alene et hyggeligt og billedskønt område at have sit kontor i, men også en del af et større og meget velfungerende infrastrukturelt netværk. Byen kan eksempelvist nemt tilgås i bil fra store dele af Danmark via den europæiske motorvej E45. Foruden dette har Nørresundby også en solid række busforbindelser lokalt, der giver adgang til større nationale togruter. Dette udgør, at Nørresundby og de dertilhørende kontorlokaler er lettilgængelige for både pendlende medarbejdere eller besøgende kunder og samarbejdspartnere – hvilket uundgåeligt vil være et plus for din virksomhed.

En satsning på kvalificeret arbejdskraft

Ud over at være infrastrukturelt veletableret, er Nørresundby også af andre årsager et godt sted at have kontorlokaler. Nørresundby er med sin tilknytning til Aalborg også tæt knyttet til mange af de store nordjyske uddannelsesinstitutioner. Dette betyder, at næsten uanset hvilken branche din virksomhed begår sig i, vil du med et kontor i dette område kunne finde veluddannet og kvalificeret arbejdskraft. Ønsker du således med tiden at udvide din medarbejderstab, vil du være sikret adgang til velegnede kandidater i dit nærområde. Foruden denne fremtidige sikring, bidrager uddannelsesinstitutionerne og de medfølgende studerende også med en anden attraktiv kvalitet – nemlig en mere dynamisk og livlig stemning i området.

Et område under udvikling

Aalborg-området – herunder Nørresundby – oplever en stabil og stigende vækst i disse tider. Dette ses blandt andet ved at Aalborg Kommunes på landsplan er blandt toppen, når det gælder om at tiltrække tilflyttere i både storby og opland. Ved at placere dine kontorlokaler i Nørresundby er du altså sikret et kommunalt bagland, der forstår at promovere deres styrker – såsom deres erhvervsliv. Ydermere satser Nørresundby lokalt på at hjælpe deres erhvervsdrivende og fremme samarbejdet virksomheder og butiksliv imellem. Dette indebærer til dels et fokus på at markedsføre byen og øge folks kendskab til den i forsøget på at gøre den konkurrencedygtig i forhold til andre danske købstæder. Så leder du efter et område, der både besidder god infrastruktur, kvalificeret arbejdskraft og fremtidig vækst til dine kontorlokaler? Nørresundby er en helt ideel mulighed.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage