arrow_upward

13 kontorlokaler: Hjørring

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hjørring. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Gode, funktionelle infrastrukturelle forhold er altafgørende for at opretholde og sikre et frodigt erhvervsliv. Overvejer du at finde dit nye kontorlokale i Hjørring, så kan du i hvert fald vide dig sikker på at blive en del af en kommune med en velfungerende infrastruktur, hvad enten du er cyklist, billist eller pendler.

Som billist vil du især kunne nyde godt af de formidable infrastrukturelle forhold. I 2002 blev motorvejen E39, der forbinder Hjørring og Brønderslev, nemlig anlagt færdig, hvilket betød, at byen da blev forbundet med det europæiske motorvejsnet. Skal du mod København eller udenlands, så kan du på blot 40 minutters kørsel ramme Aalborg Lufthavn, der er beliggende blot 54 kilometer syd for Hjørring. Der er fx afgange mod hovedstaden med blot få timers mellemrum, og du vil ligeledes kunne komme til mere eksotiske destinationer som Spanien, Grækenland osv. Du vil også kunne finde en mindre lufthavn, der tilbyder private flyvninger, tættere på Hjørring ved navn Sindal, der er beliggende blot 17 kilometer væk. Du vil herudover også kunne benytte dig af færgeforbindelser fra Hirtshals, der blandet andet vil kunne fragte dig til Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Larvik.

Leder du efter et kontorlokale i Hjørring, så er der flere faktorer, som du bør tage stilling til, inden du begynder din søgning. Først og fremmest bør du overveje, hvad der er vigtigst for dig. Er det mange kvadratmeter, en god beliggenhed, moderne kontor-faciliteter eller noget helt fjerde? Det kan nemlig være svært at finde et kontorlokale, der matcher alle ens kriterier til punkt og prikke, så start derfor ud med at lav en prioriteringsliste. Derefter kan du starte din søgning efter dit nye kontor.

Kontorets beliggenhed er dog ikke uden betydning, og du bør uden tvivl undersøge mulighederne for, at dine medarbejdere kan komme til og fra arbejde, både i bil og med offentlig transport. Du bør ydermere undersøge, om det er mere besværligt, eller om det vil tage markant længere tid for dine medarbejdere i forhold til jeres nuværende kontor. Finder du et nyt kontorlokale i Hjørring, der vil øge dine medarbejderes transporttid signifikant, så vil du nemlig kunne risikere at miste kernemedarbejdere. Og beliggenheden er tilmed essentielt at have for øje i forhold til muligheden for at rekruttere nye, kompetente medarbejdere.

Det er derudover essentielt at være opmærksom på, at dét kontor, som I rykker ind i, spiller en stor rolle internt i virksomheden, men også i forhold til jeres virksomhedsprofil udadtil. Du bør derfor vurdere, om kontorets rammer og stil matcher de signaler, som I ønsker at sende udadtil – samt om rammerne passer til jeres interne kultur. Er jeres kerneværdier fx at være innovative og moderne, så vil det kunne svække jeres image, hvis I rykker ind i et nedslidt kontor fremfor for istandsat, moderne kontor. Herudover vil det nye kontorlokale ydermere få en vigtig betydning for jeres interne arbejdsmiljø, hvorfor det er vigtigt at overveje, hvorvidt dine medarbejdere vil trives bedst i fx åbne kontormiljøer eller cellekontorer. At finde den rette løsning for netop dine medarbejdere er desuden med til at påvirke medarbejderes arbejdsglæde samt effektivitet, hvilket altså vil kunne ses på bundlinjen.

Når du er klar til at starte din søgning efter jeres nye kontor, så kan du på Lokalebasen.dk finde et bredt udvalg af kontorlokaler til leje i Hjørring. Størstedelen vil ligge på mellem 200-300 kvadratmeter, men du kan også finde kontorer helt ned til 80 kvadratmeter og op til flere tusinde kvadratmeter.

Hjørring har gennem de seneste år gennemgået store forvandlinger, hvilket selvfølgelig har haft en påvirkning på borgerne i kommunen. Dette har også betydet, at kommunen har måtte lægge en strategi for at kunne tilpasse sig disse ændringer. Ydermere har kommunen måtte komme op med tiltag, der har til formål at fremme et bæredygtigt miljø og forretningsliv i Hjørring.

Hjørring Byråd har i den sammenhænd udarbejdet en Plan- og Udviklingsstrategi, der har til formål at imødekomme de udfordringer, som kommunen står over for. Strategien fokuserer på fem områder, der fortsat skal gøre det eftertragtet at have bopæl i Hjørring samt at drive forretning i byen.

Et af områderne går under kategorien ’erhverv og jobskabelse’ og skal være led til at skabe et fortsat bæredygtigt erhvervsliv i byen, der i fremtiden skal kunne vækste yderligere. Dette skal blandt andet opnås ved at fremme samarbejde mellem de virksomheder, der operer i Hjørring samt mellem kommunen og de fungerende instanser. Herudover skal der skabes fokus på innovation og omstilling. Dette er afgørende for, at byens virksomheder skal kunne forny sig, og det er vigtigt, hvis virksomhederne skal kunne overleve det konkurrenceprægede marked. De andre hovedområder omfatter at opretholde og udbygge infrastrukturen, at trække nye borgere til kommunen, at sikre kvalificeret uddannelse af byens unge samt at fremme sundhed og trivsel i kommunens skoler. Med et kontorlokale i Hjørring vil du altså blive en del af en kommune, der aktivt og kontinuerligt arbejder på at skabe formidable forudsætninger for erhvervsdrivende og for borgerne.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage