arrow_upward

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Odense SØ. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Fremragende placering af mødelokale – Odense SØ er tæt på hele Danmark

Hvis du skal ud og leje erhvervslokaler i form af kontor, lager eller mødelokale, er det værd at have de infrastrukturelle forhold med i dine overvejelser. På dette punkt er netop Odense SØ helt perfekt! I denne del af den fynske ”hovedstad” er der nemlig direkte adgang til motorvejen, der kan føre dig både til Sjælland og til Jylland, og der er dermed aldrig langt til noget. På knap 2 timer kan du enten komme til København eller til Aarhus, og der er altså rig mulighed for samarbejde og udvidelse på tværs af landsdelene! Med placering uden for Odense centrum slipper du med en lidt lavere husleje, men du har stadig alting inden for rækkevidde. Med blot 10 kilometer til centrum af Odense og direkte motorvejsforbindelse til både Sjælland og Fyn er der altså aldrig langt til noget fra Odense SØ. Tag et kig her på siden, hvis du er interesseret i leje af for eksempel mødelokale – Odense SØ forbinder dig med hele Danmark!

Vælg Fyn til dit næste mødelokale – Odense SØ byder på en masse

Ud over de glimrende vejforbindelser til hele landet er Odense også et samlingspunkt for offentlig transport. Fra Odense Station, som ligger cirka 10 minutters kørsel fra Odense SØ, er der nemlig forbindelser til ikke blot resten af Fyn, men også til både Sjælland og Jylland. På den måde er der altså alverdens gode transportmuligheder både til og fra Odense SØ, hvad end man foretrækker bil eller offentlig transport. Desuden er Odense med sine godt 175.000 indbyggere en storby med alt, hvad hjertet begærer. Du har alting lige ved hånden, og der er et væld af muligheder!

En by med masser af kulturarv

Ud over at Odense transportmæssigt er helt fremragende til at drive erhverv, byder byen også på masser af kulturelle oplevelser. Eksempelvis boede H.C. Andersen i Odense, og det er naturligvis noget, der kan mærkes. Hans hus er indrettet med en udstilling, og der er selvfølgelig også et museum dedikeret til den geniale eventyrforfatter. Derudover er der en del andre museer og kulturtilbud, så der er masser at komme efter i Odense. Her på Lokalebasen finder du alle de bedste lokaler til erhverv, hvad end du er på udkig efter lager eller mødelokale – Odense SØ er blot ét af de mange områder, hvor vi har lokaler til leje!

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage