arrow_upward

Odense SØ

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Odense SØ. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Fremragende placering af mødelokale – Odense SØ er tæt på hele Danmark

Hvis du skal ud og leje erhvervslokaler i form af kontor, lager eller mødelokale, er det værd at have de infrastrukturelle forhold med i dine overvejelser. På dette punkt er netop Odense SØ helt perfekt! I denne del af den fynske ”hovedstad” er der nemlig direkte adgang til motorvejen, der kan føre dig både til Sjælland og til Jylland, og der er dermed aldrig langt til noget. På knap 2 timer kan du enten komme til København eller til Aarhus, og der er altså rig mulighed for samarbejde og udvidelse på tværs af landsdelene! Med placering uden for Odense centrum slipper du med en lidt lavere husleje, men du har stadig alting inden for rækkevidde. Med blot 10 kilometer til centrum af Odense og direkte motorvejsforbindelse til både Sjælland og Fyn er der altså aldrig langt til noget fra Odense SØ. Tag et kig her på siden, hvis du er interesseret i leje af for eksempel mødelokale – Odense SØ forbinder dig med hele Danmark!

Vælg Fyn til dit næste mødelokale – Odense SØ byder på en masse

Ud over de glimrende vejforbindelser til hele landet er Odense også et samlingspunkt for offentlig transport. Fra Odense Station, som ligger cirka 10 minutters kørsel fra Odense SØ, er der nemlig forbindelser til ikke blot resten af Fyn, men også til både Sjælland og Jylland. På den måde er der altså alverdens gode transportmuligheder både til og fra Odense SØ, hvad end man foretrækker bil eller offentlig transport. Desuden er Odense med sine godt 175.000 indbyggere en storby med alt, hvad hjertet begærer. Du har alting lige ved hånden, og der er et væld af muligheder!

En by med masser af kulturarv

Ud over at Odense transportmæssigt er helt fremragende til at drive erhverv, byder byen også på masser af kulturelle oplevelser. Eksempelvis boede H.C. Andersen i Odense, og det er naturligvis noget, der kan mærkes. Hans hus er indrettet med en udstilling, og der er selvfølgelig også et museum dedikeret til den geniale eventyrforfatter. Derudover er der en del andre museer og kulturtilbud, så der er masser at komme efter i Odense. Her på Lokalebasen finder du alle de bedste lokaler til erhverv, hvad end du er på udkig efter lager eller mødelokale – Odense SØ er blot ét af de mange områder, hvor vi har lokaler til leje!

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal