arrow_upward

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Århus V. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Den perfekte placering til dit mødelokale – Århus V ligger i Jyllands hovedstad

Vest for Århus centrum ligger Århus V, som er en del af Danmarks næststørste by. Med få minutter i bil eller med offentlig transport til Århus centrum er Århus V den perfekte placering til dit mødelokale. Da området ligger et lille stykke fra hjertet af Århus, er trafikbelastningen mindre, samtidig med at du på meget kort tid kan nå ind til midtbyen. Desuden er det mere fordelagtigt at leje lokaler i Århus V, da priserne her er billigere end inde i centrum, hvilket gør, at du vil opleve at få mere plads og flere kvadratmeter for pengene. Århus V er det perfekte område til et mødelokale, hvor der foreligger muligheder for billige priser, samtidig med at storbyens centrum ligger et stenkast derfra.

Masser af gode muligheder i Århus V

Århus V er en del af det voksende erhvervsliv, der er dominerende i og omkring Århus. Der er derfor masser af gode muligheder for vækst, gode samarbejdspartnere, nye idéer og fordelagtige mødelokaler i Århus V. Århus satser stort på erhvervsudvikling og kæmper for at skabe økonomisk vækst og flere arbejdspladser. Netop derfor er der et hav af gode muligheder for både iværksættere, nyopstartede og større stabile virksomheder. Ved at vælge et mødelokale i Århus V sikrer du på denne måde både at være en del af det pulserende og voksende erhvervsliv, samtidig med at du får mange kvadratmeter til en god pris.

Den perfekte placering for dine medarbejdere

Med mødelokale placeret i Århus V er dine medarbejdere ligeledes sikret en hurtig, nem og enkel vej til og fra arbejde. Det er muligt at komme direkte til Århus både til vands, til lands og i luften. Motorvejen, der kører sideløbende med Århus, tilbyder en afkørsel, der leder dig direkte til Århus V. På denne måde slipper medarbejderne for at skulle igennem den travle morgen- eller eftermiddagstrafik, der ofte danner kø i Århus C. Det er desuden let og effektivt at tage fra Århus banegård til Århus V med offentlig transport, da busserne kører herfra flere gange i timen. Molslinjen sørger ligeledes for en behagelig og hurtig tur fra Nordvestsjælland til Århus, hvor man samtidig kan sidde at arbejde eller læse avisen over en kop kaffe.

Århus V er det perfekte valg til erhvervsdrivende, der leder efter en placering til deres mødelokaler, som både har storbyen tæt på, udlejes til fordelagtige priser og tilbyder gode transportmuligheder for medarbejdere, der dagligt skal til og fra arbejde.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage