arrow_upward

1 Mødelokaler: Lystrup

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Lystrup. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Genial placering af mødelokale – Lystrup er en satellitby til Aarhus

Lystrup ligger i Østjylland omkring 20 minutters kørsel fra Aarhus. Det betyder, at det er et oplagt sted til at drive erhverv, da du dermed er tæt på Danmarks næststørste by, men undgår at skulle leje dyre lokaler lige i hjertet af Aarhus, hvis du for eksempel er på udkig efter et mødelokale. Lystrup er nemlig en satellitby til Aarhus, hvilket vil sige, at den er tæt knyttet til Aarhus, men alligevel har sit eget erhvervs- og forretningsliv. Udover at Lystrup ligger nær Aarhus, hvilket giver gode betingelser for erhverv, er der også masser af muligheder i selve byen. Lystrup er nemlig – efter Aarhus – det næststørste byområde i hele kommunen, så der er rig mulighed for at starte virksomhed netop her!

Centralt beliggende mødelokale – Lystrup ligger 10 kilometer fra Aarhus

Kun 10 kilometer fra Aarhus C finder du Lystrup, og dermed er det et ideelt sted til afholdelse af diverse møder. Lystrup ligger nær Djurslandsmotorvejen, og de logistiske forhold er dermed helt i top. Desuden er Lystrup en stationsby, så der er også gode forbindelser med offentlig transport til de omkringliggende byer samt Aarhus, hvorfra der naturligvis er forbindelser til hele resten af landet. Ved at drive erhverv i Lystrup er du altså ikke blot i nærheden af Aarhus - du er tæt på hele Danmark, og det giver dig mulighed for at iværksætte på tværs af byer og landsdele. Med kun et kvarters kørsel til Aarhus Havn, hvorfra du kan sejle til Sjælland, er der ingen grænser for, hvor langt du kan komme med din virksomhed!

Lystrup – en selvstændig by nær Aarhus 

Det er utroligt attraktivt for erhvervsdrivende at være placeret nær større byer såsom Aarhus. Lystrup er imidlertid mere end blot en by i nærheden af Aarhus. Byen har nemlig sit eget forretningsliv, og i området er der omkring 11.000 indbyggere. Det betyder, at der også er rig mulighed for at drive erhverv med fokus på selve Lystrup by. Tag et kig her på siden, hvis du er på udkig efter nye erhvervslokaler såsom kontor eller mødelokale – Lystrup byder på alverdens muligheder, hvad end du ønsker erhverv med fokus på lokalsamfundet eller ønsker at nå hele Danmark. Med nær forbindelse til Aarhus er du godt på vej til at indtage resten af landet, og Lystrup er dermed et ideelt valg til opstart eller videreudvikling af din virksomhed - og vi har naturligvis alle de bedste lokaler til rådighed!

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage