arrow_upward

Lystrup

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Lystrup. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Genial placering af mødelokale – Lystrup er en satellitby til Aarhus

Lystrup ligger i Østjylland omkring 20 minutters kørsel fra Aarhus. Det betyder, at det er et oplagt sted til at drive erhverv, da du dermed er tæt på Danmarks næststørste by, men undgår at skulle leje dyre lokaler lige i hjertet af Aarhus, hvis du for eksempel er på udkig efter et mødelokale. Lystrup er nemlig en satellitby til Aarhus, hvilket vil sige, at den er tæt knyttet til Aarhus, men alligevel har sit eget erhvervs- og forretningsliv. Udover at Lystrup ligger nær Aarhus, hvilket giver gode betingelser for erhverv, er der også masser af muligheder i selve byen. Lystrup er nemlig – efter Aarhus – det næststørste byområde i hele kommunen, så der er rig mulighed for at starte virksomhed netop her!

Centralt beliggende mødelokale – Lystrup ligger 10 kilometer fra Aarhus

Kun 10 kilometer fra Aarhus C finder du Lystrup, og dermed er det et ideelt sted til afholdelse af diverse møder. Lystrup ligger nær Djurslandsmotorvejen, og de logistiske forhold er dermed helt i top. Desuden er Lystrup en stationsby, så der er også gode forbindelser med offentlig transport til de omkringliggende byer samt Aarhus, hvorfra der naturligvis er forbindelser til hele resten af landet. Ved at drive erhverv i Lystrup er du altså ikke blot i nærheden af Aarhus - du er tæt på hele Danmark, og det giver dig mulighed for at iværksætte på tværs af byer og landsdele. Med kun et kvarters kørsel til Aarhus Havn, hvorfra du kan sejle til Sjælland, er der ingen grænser for, hvor langt du kan komme med din virksomhed!

Lystrup – en selvstændig by nær Aarhus 

Det er utroligt attraktivt for erhvervsdrivende at være placeret nær større byer såsom Aarhus. Lystrup er imidlertid mere end blot en by i nærheden af Aarhus. Byen har nemlig sit eget forretningsliv, og i området er der omkring 11.000 indbyggere. Det betyder, at der også er rig mulighed for at drive erhverv med fokus på selve Lystrup by. Tag et kig her på siden, hvis du er på udkig efter nye erhvervslokaler såsom kontor eller mødelokale – Lystrup byder på alverdens muligheder, hvad end du ønsker erhverv med fokus på lokalsamfundet eller ønsker at nå hele Danmark. Med nær forbindelse til Aarhus er du godt på vej til at indtage resten af landet, og Lystrup er dermed et ideelt valg til opstart eller videreudvikling af din virksomhed - og vi har naturligvis alle de bedste lokaler til rådighed!

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal