arrow_upward

2 parkering: København SV

Denne liste viser parkeringspladser i København SV. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet.Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i København SV

I København SV kan erhvervsdrivende finde en lang række fordelagtige parkeringspladser, som kan hjælpe virksomheder med at bosætte sig. Det er nemlig utrolig vigtigt, at erhvervsdrivende, der ønsker at skabe en god arbejdskultur, kan sikre deres medarbejdere, at de har mulighed for at parkere deres køretøj, når de skal til og fra arbejde. I København SV er der yderst attraktive parkeringsforhold for erhvervsdrivende, da der både er mulighed for, at store og små virksomheder kan drage stor nytte af disse forhold.

Lej parkeringspladser

På Scandiagade i København SV er det muligt at leje flere parkeringspladser. Det er muligt at parkere mod betaling hele døgnet, men det er også muligt at leje parkeringspladser på månedsbasis. Dette kan være en god idé, hvis virksomheden bor i nærheden af København SV. Medarbejderne vil derfor ganske nemt kunne finde frem til deres parkeringspladser og tage på arbejde. For at kunne leje parkeringspladser på denne lokation, skal EuroPark kontaktes, da det er dem, der står for udlejningen. Parkeringspladserne er også placeret tæt på Zeta Park, som er et af de centrale samlingspunkter i København SV. I Københavns Sydhavn er der også en lang række muligheder for, at erhvervsdrivende kan leje sig ind på månedsbasis. Her er der en god håndfuld parkeringspladser, som passer til mindre eller mellemstore virksomheder, som ønsker at leje parkeringspladser i et centralt område i København SV.

Prisvenlige parkeringsforhold i København SV

Størstedelen af parkeringsmulighederne i København SV er placeret udenfor de gængse betalingszoner i København. Det er dog vigtigt, at erhvervsdrivende er opmærksomme på eventuelle skiltninger, der kan forekomme, og eventuelle private parkeringsområder, der kan kræve betaling. Det er derfor altid vigtigt at orientere sig på området, inden der parkeres. Priserne er yderst tiltalende i København SV, når der skal parkeres, og det kan derfor godt gøres billigere end i centrum af København. Dette kan være en af grundene til, at det bedre kan betale sig for erhvervsdrivende at drive erhverv i København SV end i det væsentligt dyrere centrum i Hovedstaden. På månedsbasis kontaktes de forskellige udbydere af parkeringspladser for at få en pris. A.C. Meyers Vænge er også en af de mest populære parkeringspladser i København SV, hvor der er flere parkeringspladser tilgængelige, som også ligger udenfor de gængse betalingszoner i København. Her kan erhvervsdrivende også benytte sig af muligheden for at leje sig ind på månedsbasis alt efter virksomhedens behov. 

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage