arrow_upward

6 parkering: København V

Denne liste viser parkeringspladser i København V. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet.Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i København V

København har flere forskellige priser på parkering. Det kommer an på, hvor du befinder dig i byen, og ikke mindst hvor tæt det er på centrum. Det er nemlig dyrere at parkere i Indre By, end det er at parkere længere ude. København V ligger meget tæt på centrum, men taksten er ikke den højeste her. Faktisk er der to forskellige zoner, som dækker København V.

Den første zone, som dækker den nordlige del af København V, og som ligger tættest på centrum, hedder ”Grøn zone”. Her koster parkering i hverdagene 19 kroner i timen fra kl. 8 til 18, mens det efter kl. 18 og frem til kl. 23 koster 13 kroner i timen. I løbet af natten ligger taksten på 5 kroner i timen. Lørdage koster det 19 kroner i timen mellem kl. 8 og 17, hvorefter parkering er gratis både lørdag aften og hele søndag frem til kl. 8 mandag morgen.

Den næste zone, som dækker København V fra Kødbyen og vestpå, er den ”Blå zone”. Her er priserne lidt lavere i løbet af dagen, da de ligger på 12 kroner i timen mellem kl. 8 og 18, og herefter følger samme takst som den grønne zone på 13 kroner i timen mellem kl. 18 og 23 samt 5 kroner i timen om natten. Lørdage koster parkering 12 kroner i timen frem til kl. 17, hvorefter parkeringen igen er gratis frem til mandag morgen kl. 8 – altså hele søndag.

Betalingsmuligheder

Man kan betale for sin parkering på helt gammeldags vis, hvor man bruger kontanter i en af de automater, som står på parkeringspladsen. Disse automater tager også imod betalingskort. Når man benytter automaten, taster man bilens nummerplade ind, hvorefter bilen er registreret i systemet. Man skal heller ikke tilbage til automaten, når man tjekker ud igen, da man på forhånd taster ind, hvor længe man parkerer bilen på pladsen, og derfor betaler med det samme. Det gør det meget let at komme derfra igen uden at skulle stå og rode med parkeringsautomaten på vej ud.

Mange er også begyndt at bruge apps på telefonen til at betale for parkeringen. Det er klart den nemmeste måde, da man her kan klare det hele uden at skulle hive pungen frem på noget tidspunkt. Der er dog forskellige parkeringsselskaber, som står for parkeringspladserne i området, og det er vigtigt at orientere sig om, hvilken app man skal bruge på den pågældende parkeringsplads, så man ikke kommer til at benytte en forkert app.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage