15 karismatiske kontorlejemål i hjertet af Københavns City-hjerte

15 karismatiske kontorlejemål i hjertet af Københavns City-hjerte

05
jul
2023
Steen Uno
Kontorlejemål i København K hører til landets mest eftertragtede og derfor allerdyreste. Alligevel prioriterer stadig flere virksomheder at have domicil eller prestigefyldt kontormiljø i byens kerne - i hjertet af City-hjertet ...
05
jul
2023
Steen Uno

 

 

 

 

 

Kontorlejemål inden for Københavns volde, i storbyens bankende City-hjerte, hører nu som før til de nogle af de mest eftertragtede i Danmark.

Det er gammelkendte faktorer som nærheden til faciliteter, bekvemme adgangsveje samt kvarterets overordnede appel, prestige og attraktion, der først som sidst påvirker, bestemmer samt prissætter lokalitetens værdi.

Ifølge Lokalebasen.dks seneste årlige pristjek på landets kontorkvadratmeter kostede kontorlokaler i København K i efteråret 2022 gennemsnitlig 1.750 kr. pr. kvadratmeter. 

Men selv om også kvadratmeterpriserne på centralt beliggende københavnske kontorlejemål er markant stigende i disse år, tåler de trods alt ingen sammenligning med priserne i Europas øvrige hovedstæder og storbyer.


De dyreste

Således fastslår den internationale statistik-portal Statista, at de med afstand dyreste europæiske kontorlelejemål ligger i London og koster i gennemsnit fem-seks gange så meget som i København.  

I Paris nøjes kontorlokalerne med at være gennemsnitlig tre gange som dyre som i den danske hovedstad, i Milano og Dublin kun omkring dobbelt så dyre.   


 London huser Europas med afstand dyreste kontorlejemål med kvadratmeterpriser,
der i gennemsnit er tre gange så dyre som i København.                 Foto: MatchOffice

 


I Norden ligger Stockholm øverst på skalaen over højeste kontorkvadratmeter med lidt over dobbelt så dyre lejepriser som i København. Herefter følger Oslo og Helsingfors med en halv gang dyrere kvm.priser end de københavnske. 

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt en række karismatisk kontorlejemål beliggende på nogle af det københavnske byhjertes mest centrale adresser - kontorlokaler, der netop nu er ledige og kan findes på Lokalebasen.dk:

 

 

Silkegade 8, 1113 København K

Midt i byens pulserende liv ligger denne perle af kontorlejemål med charmerende atriumgård med italienske travertin-fliser, springvand, buksbom og oplevelse a la Firenze. Eksklusivt uden sidestykke, fantastisk lys overalt, stor møblérbar tagterrasse mod Silkegade, konferencerum der slår alt samt meget mere. 

● Areal: 1.061 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.965 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Fiolstræde 10, 1171 København K

Velbeliggende kontorlejemål over Paludans kendte bogcafé i byens klassiske studenterkvarter i ejendom, som Olav de Linde har købt med henblik på at forny for at bevare husets fine detaljer, men samtidig optimere indretningen, opdatere overfladerne og genskabe den oprindelige stil med et moderne præg.

● Areal: 247 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 2.200 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Sankt Peders Stræde 28C, 1453 København K

Fredeligt beliggende kontorlejemål med sjæl og atmosfære i Pakhusgården i det historiske Latinerkvarter. Lejemålet har brede plankegulve, to toiletter og fremstår som et rigtig hyggeligt lejemål med central beliggenhed i København K tæt på Rådhuspladsen og offentlige trafikforbindelser.

● Areal: 238 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.375 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kejsergade 2, 1155 København K

Kontorlejemål i smuk ejendom ved Gråbrødre Torv med skøn udsigt, højt til loftet, blanke søjler, palæruder samt tæt ved caféer og restauranter. Nyistandsættes i eksklusiv stil med åbne planløsninger. Få min. gang til Nørreport St. og Metro, kort gåafstand til p-kælder under Israels Plads.

● Areal: 469-942 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.550 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Frederiksholms Kanal 4, 1220 København K

Herskabeligt kontorlejemål med smukke detaljer direkte til Frederiksholms Kanal og med udsigt til Christiansborg og Højesteret. Gennemgribende istandsat med nye lyse massive trægulve, nymalede vægge og lofter, radiatorskjulere samt nye køkkener og toiletter m.v..

● Areal: 855 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.600 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Købmagergade 67, 1150 København K

Moderniseret kontorlejemål i markant ejendom på Kultorvet med gårdterrasse, pulserende byliv lige uden for døren og tæt på Nørreport Station. Nye gasvægge, træparketgulve, fuldspartlede vægge med fleksible muligheder for at indrette moderne åbent kontormiljø.

● Areal: 270 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.895 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kronprinsessegade 8, 1306 København K

Nyrenoveretkontorlejemål i charmerende baghus med Kongens Have som genbo, åben fleksibel indretning og særskilt spise/loungeområde med mødelokaler. Fantastisk placering i centrum af København, syv minutters gang til Kgs. Nytorv og Nørreport Station.

● Areal: 884 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 2.200 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Rådhuspladsen 55, 1550 København V

Velindrettet kontor med formidabel udsigt til Københavns Rådhus vinke-balkon og Rådhuspladsens 'vibe', velegnet til advokater, revisorer m.fl.. Kontorrum i varierende størrelser med glasfronter giver direkte adgang til den fænomenale udsigt og får lejemålet tl at fremstå venligt og åbent.

● Areal: 292 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.650 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kultorvet 2, 1175 København K

Imponerende og fuldstændig nyistandsat kontorlejemål i Knud Højgaards Hus midt på Kultorvet, effektivt indrettet med op til ca. 45 arbejdspladser. På ejendommens tag etableres stor fælles tagterrasse med en fænomenal udsigt over byen. Få minutters gang til Nørreport Station.

● Areal: 767 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.800 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Vestergade 12/Larsbjørnsstræde 10, 1456 København K

Lyst og åbent kontorlejemål i Københavns charmerende Latinerkvarter med få minutters gang til Rådhuspladsen metro og Vesterport Station. Velegnet til kreativ virksomhed i dynamisk miljø med andre kreative firmaer. Kæmpestort udvalg af kaffebarer, caféer og restauranter lige rundt om hjørnet.

● Areal: 338 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.400 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

H. C. Andersens Boulevard 2, 1553 København V

Præsentabelt kontor i muk og markant A-formet rødstensbygning fra 1917. Midt mellem de to fløje findes et overdækket atrium med fælles kantine og udgang til en lille hyggelig gård. Cafeér og restauranter inden for ganske kort gåafstand. Blot to minutters gang til Vesterport Station.

● Areal: 3.610 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.714 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Gothersgade 49, 1123 København K

Højloftede storrumskontorer i præsentable Møntergården vis-a-vis Kongens Have. Kontorhuset har i dag mange typer af virksomheder, bl.a. det over 125 år gamle dagbladet Børsen. Lejemålet smagfuldt indrettet med lyse trægulve, møderum med glasvægge, akustiklofter og synlige installationer.

● Areal: 721 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.650 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Gammeltorv 4, 1457 København K

Fantastisk erhvervslejemål ibevaringsværig ejendom på Københavns ældste torv omgivet af skønhed og Københavns mange fortællinger med uovertruffent lysindfald samt en sjælden ro i indre by. Lejemålet består i øvrigt af 10 kontorer med unik udsigt til byens tage. 

● Areal: 365 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.700 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Løvstræde 1, 1152 København K

Formidabelt kontorlejemå i Købmagergades Postgården fordelt på to etager bestående primært af åbne kontormiljøer og lækre mødelokaler. Plads til ca. 200 medarbejdere, direkte udgang til skøn privat terrasse i 1. sals højde, få min. gang til Nørreport St. og Metro samt til Gammel Strand Metro.

● Areal: 3.816 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 2.100 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Østergade 13, 1100 København K

Elegant kontorejendom på den eksklusive del af Strøget tæt på Kgs. Nytorv, hvor high-end butikkerne ligger tæt og med Café Victor lige rundt om hjørnet. Tidligere kontorhotel, derfor indrettet med mange kontorer i var. størrelser. Nymalet, nylakerede trægulve og fælles tagterrasse.

● Areal: 1.034 m²
● Årlig pris pr. m² ex. drift: 1.675 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

Find flere karismatiske kontorlejemål i hjertet af City-hjertet

 


Læs mere her:
Magasinet NINEtoFIVE: Her ligger Danmarks dyreste kontorlokaler 2022
Businessnewsdaily.com: Tips on choosing the right location for your business
Statista.com: Rental prices of prime office properties in selected European cities
Smallbusiness.co.uk: 9 factors that will help you choose the right office location

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo