6 rappe gadgets - når du er på farten

6 rappe gadgets - når du er på farten

22
jun
2015
Steen Uno
Strømmen af smarte elektroniske nyskabelser fylder, involverer, pirrer, betager og letter din arbejdsdag - ja, din hverdag og dit liv i det hele taget.
22
jun
2015
Steen Uno



Magasinet NINEtoFIVE giver dig her en håndfuld nye spændende og rappe gadgets, som du
kan have med på farten og bruge - på arbejdet såvel som efter fyraften:


Skru op for dit humør - og ned

Thync Vibes, pris $299,-
Det Silicon Valley-baserede iværksætter-team Thync har i juni lanceret en bærbar enhed, et ´headset´, der via elektriske nerveimpulser er i stand til at skrue op og ned for dit humør - med forbavsende respons. Via en app på din smartphone kan du alt efter behov påvirke din hjerne til at bringe dig fra en mental tilstand til en anden - at fornemme ny fred, ro og harmoni i hovedet eller omvendt give dig et boost af frisk mental energi ...


 

Ekstra opladning på lommen

Seyvr.com, priser fra kr. 450,-
I det pulserende online-univers kan det føles fatalt, hvis smartphone´ns batteri løber tør. Det uhelds-scenario undgåes med den integrerede batteribank og pengepung Seyvr, der ud over god plads til dine kreditkort også rummer et indbygget 1400 mAh Li-Po batteri og et opladningsstik - med Lightning-port til Iphone og mikro-USB til de øvrige smartphones.


 

Tidens ultimative gadget

Apple Watch, priser fra kr. 3.000,-
Apple lancerede i maj sit hypede Apple Watch,og efter kun en måned world wide har USA-techgigantens ny smartwatch scoret det gennembrud, som stort set alle dets konkurrenter kiksede med. Med sit smukke stilrene design, knivskarpe display og mange fikse samt let anvendelige features er Apple-uret markedets ultimative gadget lige nu og her.


 

Tastatur i lommeformat

Epic's Virtual Keyboard, pris set til $99,95
Epic´s virtuelle tastatur er en smart funktionsdygtig løsning, når du lige vil skrive en mail eller har brug for at arbejde, mens du er på farten. Det laser-baserede tastatur kan forbindes til stort set enhver smartphone, tablet eller PC med Bluetooth-understøttelse og giver dig mulighed for at skrive direkte på en uigennemsigtig flade i ca. to timer på hver opladning.


Datasikkerhed i lommeformat

LaCie RuggedKey, priser fra kr. 279,-
LaCie RuggedKey USB 3.0 opbevarer dine data helt sikkert og holder qua sit gummi-design bl.a. til fald på op til 110 m, modstår varme og kulde og er IP-54 certificeret til at modstå støv og vanddampe. USB-nøglens AES 256-bit kryptering yder desuden meget stor datasikkerhed, ligesom den kan overføre filer med hastigheder helt op til 150MB/s.


 

Slipsenål med spionkamera

Tie Clip hidden camera, pris $245,-
Fikst lille kamera, hvis du ønsker at lagre og huske, hvad der nu egentlig blev sagt og aftalt på jeres seneste forretningsmøde. Ingen vil lægge mærke til, at din slipsenål er udstyret med et spionøje alias videokamera til  640 x 480 opløsning på 28FPS. Nem at installere, nem i brug - og du kan straks se dine optagelser på en bærbar videorecorder.



 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo