9 gratis AI-værktøjer: Dine nyttige alternativer til ChatGPT

9 gratis AI-værktøjer: Dine nyttige alternativer til ChatGPT

25
okt
2023
Steen Uno
Siden OpenAI i november sidste år lancerede sin banebrydende chatbot-prototype ChatGPT, er en flodbølge af alternative tekstskrivere, foto- og grafikgeneratorer skyllet ind over markedet og kan i nogen udstrækning bruges gratis.
25
okt
2023
Steen Uno

 

 

 

 

 
En skov af små, store og større tech-firmaer kæmper netop nu drøje kampe for at lægge sig i slipstrømmen og forsøge at udnytte den succesrige eksponering og kolossale medie-hype omkring ChatGPT.

Trods sin popularitet har ChatGPT sine begrænsninger. Den kan ikke generere realtidsdata, fordi den bygger på data fra og før 2021, ligesom den hverken kan generere visuals, AI-kunst eller stemmesvar.

At ChatGPT Plus desuden koster 20 dollars om måneden, kan motivere mange chatbot-brugere til at vende sig mod den voksende række af foreløbig gratis alternativer.

Der findes nemlig allerede en sværm af AI-baserede softwares - tekstskrivere, virtuelle assistenter, SEO-løsninger, kode-generatorer m.v. - som i vid udstrækning kan skræddersyes til netop dine professionelle eller personlige behov.


Alternativer

Senest valgte Google i juli at gøre sin egen AI chatbot Google Bard tilgængelig også for brugere i EU. Den er baseret på Googles Large Language Model, kendt som LaMDA (Language Model for Dialogue Applications).

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt disse ni apps, som du med fordel kan eksperimentere med og bruge gratis som nyttige alternativer til eller sammen med ChatGPT:

 

Canva Magic

Den populære australske, grafiske designplatform, der bruges til at skabe grafik og præsentationer på sociale medier, lancerede i foråret sine nye AI-værktøjer, Magic Design, Magic Write, Magic Edit og Magic Presentation, der alle findes på gratis-versionen, Canva Gratis.
● Canva Free $0,00, Canva Pro $119,99/year/person, Canva for teams $149,90/year/for the first 5 people

 

YouChat

Spændende AI-platform skabt af den samtaleorienterede søgemaskine You.com, hvor brugeren formulerer omfattende spørgsmål som til en person. YouChat besvarer brugerens spørgsmål i et enkelt sprog og er også i stand til at producere blogs, ideer og kode.
● Free $0,00, YouPro $9.99/month

 

Kickresume

Skriv din professionelle ansøgning og dit CV på få sekunder - Kickresume er et revolutionerende AI-værktøj, markedets    bedste, der tilbyder at levere alle de rigtige og præcise ord til den jobansøgning, det CV og de følgebreve, der skal bringe dig drømmejobbet.
● Free $0, Premium $60/year

 

Bardeen.ai

AI-platform skabt til at automatisere dine gentagne manuelle, monotone opgaver og spare tid ved at optimere dine workflows og din effektivitet. Bardeen er nem at bruge og kan tilpasses netop dine behov og forretningsprocesser.  
● Starter $0, Professional $10-15/month

 

beautiful.ai

AI-baseret præsentations-generator, der fokuserer på at skabe fantastiske og professionelt udseende præsentationer, hjælper sine brugere med at skabe visuelt dragende dias og tilbyder automatisk layoutdesign, forslag til indhold m.v..
● Basic $0, Pro $12/month, Team $480/year

 

Tome

Lynhurtigt AI-værktøj, der genererer flotte præsentationer og diasshows på basis af en enkelt tekstprompt. Den genererede præsentation indeholder en komplet tekstskabelon og inkluderer AI-genererede fotos til at supplere tekster.
● Free $0, Pro $8-10/month

 

Text Blaze

Perfekte værktøj til at hjælpe dig og dit team med at strømline dine arbejdsgange og eliminere gentagne opgaver og forbedrer resultaterne gennem ensartet, præcis og komplet kommunikation, der sikrer sammenhæng og fuldstændighed.
● Basic $0, Pro $2,99/month, Business $6,99/month

 

QuillBot

Avanceret AI-drevet skriveværktøj, der hjælper brugeren med at omformulere sætninger, omskrive artikler og skabe AI-genereret indhold. Komplet sprogbehandlings- og produktivitetsværktøj til grammatikkontrol og skriveforbedring.
● Free $0, Premium $8,33-19,95/month

 

ChatSonic

Kraftfuld AI-chatbot, hvor brugeren ikke behøver at skrive, men kan udtale en stemmekommando og få genereret det ønskede indhold. AI værktøjet er i stand til at registrere dit toneleje og dine følelser og generere din tekst til kunst.
● Free Trial $0, Unlimited $16/month, Business $12,67/month
 

 

Læs mere her:
LinkedIn.com: Useful free AI ChatGPT alternatives
Topai.tools: 60 Top AI ChatGPT like chatbot tools
Alternativeto.net: ChatGPT Alternatives - 25+ AI Writing Tools and AI Chatbots
Writesonic.com/blog: Top 30 ChatGPT alternatives that will blow your mind in 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo