arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

9 remote working apps

9 nice apps - når du skal arbejde effektivt derhjemme

30
okt
2020
Steen Uno
Corona-nedlukningen har givet hjemmekontoret sit helt store verdensgennembrud. Firmaer anerkender, at deres ansatte præsterer ligeså effektivt hjemmefra som på kontoret. Her er et par tips til at performe endnu skarpere ...
30
okt
2020
Steen Uno


 

 

  


Under det seneste halvår, hvor COVID19 har sendt kontorfolket på hjemmearbejde, har stribevis af undersøgelser dokumenteret, at tiden på hjemmekontoret ikke reducerer medarbejderes arbejdseffektivitet.     

Ifølge en aktuel survey fra det norske Transportøkonomisk institutt vurderer hele 74 procent af hjemmearbejdende kontoransatte i Oslo, at de er ligeså effektive eller mere bag pc´en på deres hjemmekontor end på jobbet. 

Og tilsvarende undersøgelser blandt virksomhedsledere bekræfter, at den coronaskabte working from home-bølge har afsat positive indtryk og resultater, hvad angår deres medarbejderes loyalitet og produktivitet.      

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt ni gode apps for firmaer, medarbejdere og teams, der ønsker at optimere det effektive arbejdsflow fra distancen:  

 

 

 

Clockify 

Populær software, der registrerer dit og dit teams tidsforbrug på tværs af mange projekter ved hjælp af en digital timeseddel. App´en måler og dokumenterer tidsforbruget på din arbejdsopgave, hvor rentabelt den forløber, time-forbrug over for dine kunder og dine ansattes performances.   
Gratis samt betalte versioner til Chrome, Firefox, Mac, Windows, Linux, Android, iOS.

 

Nozbe

Nyttig opgave-, tids- og projektstyrings-app, der hjælper dit team med at organisere, samordne og strømline jeres fælles arbejdsplan og skema via et enkelt noteringssystem og en overskuelig brugerflade. Effektiv som to-do liste, der gør det muligt at implementere et væld af detaljer til dine projekter.  
Gratis samt betalte versioner til web, Windows, Linux, macOS, Android, iOS.

 

 

 

Canva

Grafisk designplatform med nem brugeradgang til at oprette SoMe-grafik, præsentationer, plakater, dokumenter og andre former for visuelt content. Brugere kan vælge mellem mange designskabeloner, skabe infografik, uploade fotos og meget andet.
Gratis samt betalte versioner til bl.a. Mac, Windows, Chrome, Android, iOS.

 

 

iA Writer

Effektivt skrive- og redigeringsprogram med uhyre enkel brugerflade, simpelt layout og et minimum af funktioner, der tilsammen hjælper tekstforfattere, content writers og øvrige skribenter til at fokusere stramt på skriveprocessen ved at minimere distraktioner. 
Kan købes til Mac, iOS, Windows, Android, Chrome for $29.90.

 

15Five

Performance-værktøj for arbejdsgivere, ledere m.fl. til at samle regelmæssig medarbejder-feedback og opretholde effektivt arbejdsflow på distancen. Medarbejdere besvarer hver uge en 15 min. lang spørgeundersøgelse og får bagefter konstruktiv respons fra deres leder. 
Gratis samt betalte versioner til web, iOS, Android.

 

Snagit

Brugervenligt og fleksibelt værktøj til at screenshots, men også til at producere videooptagelser af pc-skærmen. Fin hjælp til at screendumpe fotos til præsentationer, skabe animerede GIF'er, streamline content, kursusmaterialer etc. qua de foruddefinerede skabeloner.
Gratis samt betalte versioner til Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Chrome.

 

 

 

StayFocusd

Gratis Google Chrome-udvidelse til Windows-, Mac- og linux-baserede computere - et hypereffektivt blokerings-værktøj, der begrænser surfer-spildtid på uvedkommende websites til det minut- eller timetal, brugeren forinden selv har indstillet det til.
Gratis til Google Chrome.

 

Simplish

God velfungerende to-do-liste app, der kan være behjælpelig med at organisere dagens opgaver, gemme notater, planlægge begivenheder, aktiviteter og andre gøremål i indbygget kalender, der gør det muligt at samarbejde med kolleger om fælles opgaver og projekter.
Gratis til iOS, Android.

 

Bubbl.us

Glimrende gratis online-værktøj til brainstorming-processer mellem også eksterne medspillere og teams. Nemt at oprette farverige mindmaps, som man kan udskrive eller dele med andre. God brugervenlig flade designet til at reducere distraktioner og øge fokus.
Gratis samt betalte versioner til web, Windows, Linux, Mac.  ●
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.