9 nice apps - når du skal arbejde effektivt derhjemme

9 nice apps - når du skal arbejde effektivt derhjemme

30
okt
2020
Steen Uno
Corona-nedlukningen har givet hjemmekontoret sit helt store verdensgennembrud. Firmaer anerkender, at deres ansatte præsterer ligeså effektivt hjemmefra som på kontoret. Her er et par tips til at performe endnu skarpere ...
30
okt
2020
Steen Uno


 

 

  


Under det seneste halvår, hvor COVID19 har sendt kontorfolket på hjemmearbejde, har stribevis af undersøgelser dokumenteret, at tiden på hjemmekontoret ikke reducerer medarbejderes arbejdseffektivitet.     

Ifølge en aktuel survey fra det norske Transportøkonomisk institutt vurderer hele 74 procent af hjemmearbejdende kontoransatte i Oslo, at de er ligeså effektive eller mere bag pc´en på deres hjemmekontor end på jobbet. 

Og tilsvarende undersøgelser blandt virksomhedsledere bekræfter, at den coronaskabte working from home-bølge har afsat positive indtryk og resultater, hvad angår deres medarbejderes loyalitet og produktivitet.      

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt ni gode apps for firmaer, medarbejdere og teams, der ønsker at optimere det effektive arbejdsflow fra distancen:  

 

 

 

Clockify 

Populær software, der registrerer dit og dit teams tidsforbrug på tværs af mange projekter ved hjælp af en digital timeseddel. App´en måler og dokumenterer tidsforbruget på din arbejdsopgave, hvor rentabelt den forløber, time-forbrug over for dine kunder og dine ansattes performances.   
Gratis samt betalte versioner til Chrome, Firefox, Mac, Windows, Linux, Android, iOS.

 

Nozbe

Nyttig opgave-, tids- og projektstyrings-app, der hjælper dit team med at organisere, samordne og strømline jeres fælles arbejdsplan og skema via et enkelt noteringssystem og en overskuelig brugerflade. Effektiv som to-do liste, der gør det muligt at implementere et væld af detaljer til dine projekter.  
Gratis samt betalte versioner til web, Windows, Linux, macOS, Android, iOS.

 

 

 

Canva

Grafisk designplatform med nem brugeradgang til at oprette SoMe-grafik, præsentationer, plakater, dokumenter og andre former for visuelt content. Brugere kan vælge mellem mange designskabeloner, skabe infografik, uploade fotos og meget andet.
Gratis samt betalte versioner til bl.a. Mac, Windows, Chrome, Android, iOS.

 

 

iA Writer

Effektivt skrive- og redigeringsprogram med uhyre enkel brugerflade, simpelt layout og et minimum af funktioner, der tilsammen hjælper tekstforfattere, content writers og øvrige skribenter til at fokusere stramt på skriveprocessen ved at minimere distraktioner. 
Kan købes til Mac, iOS, Windows, Android, Chrome for $29.90.

 

15Five

Performance-værktøj for arbejdsgivere, ledere m.fl. til at samle regelmæssig medarbejder-feedback og opretholde effektivt arbejdsflow på distancen. Medarbejdere besvarer hver uge en 15 min. lang spørgeundersøgelse og får bagefter konstruktiv respons fra deres leder. 
Gratis samt betalte versioner til web, iOS, Android.

 

Snagit

Brugervenligt og fleksibelt værktøj til at screenshots, men også til at producere videooptagelser af pc-skærmen. Fin hjælp til at screendumpe fotos til præsentationer, skabe animerede GIF'er, streamline content, kursusmaterialer etc. qua de foruddefinerede skabeloner.
Gratis samt betalte versioner til Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Chrome.

 

 

 

StayFocusd

Gratis Google Chrome-udvidelse til Windows-, Mac- og linux-baserede computere - et hypereffektivt blokerings-værktøj, der begrænser surfer-spildtid på uvedkommende websites til det minut- eller timetal, brugeren forinden selv har indstillet det til.
Gratis til Google Chrome.

 

Simplish

God velfungerende to-do-liste app, der kan være behjælpelig med at organisere dagens opgaver, gemme notater, planlægge begivenheder, aktiviteter og andre gøremål i indbygget kalender, der gør det muligt at samarbejde med kolleger om fælles opgaver og projekter.
Gratis til iOS, Android.

 

Bubbl.us

Glimrende gratis online-værktøj til brainstorming-processer mellem også eksterne medspillere og teams. Nemt at oprette farverige mindmaps, som man kan udskrive eller dele med andre. God brugervenlig flade designet til at reducere distraktioner og øge fokus.
Gratis samt betalte versioner til web, Windows, Linux, Mac.  ●
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo