AI-apps der hjælper dig til at arbejde smartere og hurtigere

AI-apps der hjælper dig til at arbejde smartere og hurtigere

09
jun
2024
Steen Uno
AI-værktøjer har på rekordtid revolutioneret vores arbejdsdag og er blevet ganske uundværlige i den daglige kamp for at booste kreativiteten og øge tempo samt produktivitet på pc-skærmen - her er ni effektive forslag til at arbejde smartere...
09
jun
2024
Steen Uno

 

 

 

 

 
Kunstige intelligens, AI-værktøjer og apps, er blevet helt uundværlige aktiver til at øge din produktivitet, kreativitet samt din og dine teams løbende beslutnings-processer. 

Øjeblikkets strøm af nye og stadig smartere AI-softwares frembyder hver dag endnu hurtigere og mere effektive løsninger på dine arbejdsprocesser og professionelle opgaver.

For eksempel tilbyder den browserbaserede AI-software Synthesia at skabe engagerende videoer ud fra almindelig tekst. Med en bred vifte af AI-avatarer og sprogmuligheder henvender den sig ikke mindst til marketingfolk, salgsteams og produktskabere.

OpenAI´s ny fascinerende Dall-E værktøj gør det muligt at generere kreative fotos fra tekstbeskrivelser, mens Microsofts populære chatassistent Copilot også er i stand til at foreslå og generere kodninger samt fejlrette.


9 need-to-have AI-tools

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt disse ni nye og nyere need-to-have AI-værtøjer, der på kort tid kan gøre dig til en hurtigere, mere kreativ, effektiv og værdifuld medarbejder:

 

Grammarly

Robust troværdigt skriveværktøj, der tilbyder grammatik-, stave- og stilkontrol i realtid. Den avancerede AI retter ikke kun fejl, men giver også forslag til klarhed og præcision, hvilket sparer dig tid på korrekturlæsning. Ideel til studerende, fagfolk og alle, der ønsker at forbedre deres skrivning.
● Free 0,00, Premium 12/month, Business $15/month

 

Copilot

Microsofts banebrydende chatassistent, drevet af de nyeste OpenAI-modeller, GPT-4 og DALL·E 3. Få mere fra hånden med avancerede AI-teknologier, der giver hurtige, komplekse og præcise svar. Hjælper dig med at være smartere, mere produktiv, mere kreativ og mere forbundet med mennesker og ting omkring dig. 
● Copilot with your free Microsoft account. Copilot Pro $20 user/month

 

 

anyword

Marketing-orienteret platform, der hjælper med at generere annoncer, sociale indlæg, e-mails, landingssider, blogs med videre. Indeholder nytiig "Create Your Own Use Case"-funktion, der giver dig mulighed for at guide værktøjet til enhver type kopi eller indhold, du måtte have brug for.
● Starter $39/month, Data-Driven $79/month, Business $349/month, Enterprise Custom pricing 

 

 

Fireflies

AI-drevet notetager, der transskriberer, opsummerer og analyserer møder. Integreres med forskellige videokonference-apps og optager lyd og video for at generere transskriptioner. Ideel til vidensarbejdere på tværs af teams til at spare tid, forbedre produktiviteten og sikre, at ingen detaljer går tabt. 
● Free $0, Pro $10 seat/month, Business $19 seat/month, Enterprise $39 seat/month

 

Koala

Gamechanger for content creators - AI-skriveværktøj, der kan generere SEO-venlige artikler med et enkelt klik. Perfekt til alle, der ønsker at strømline deres skriveproces lige fra SEO-professionelle til begyndere. Overvej Koala for en mere effektiv og produktiv skriveoplevelse.
● Essentials $9/month, Starter $25/mo, Professional $49/mo, Boost $99/mo, Growth $179/mo, Elite 350/mo

 

 

Synthesia

Avatar-udvikleren Synthesia har netop introduceret sin seneste generation af syntetiske, men realistisk mennesker, som nu er i stand til mere udtryksfuld tale, til at vise ansigtsudtryk og følelser, blinke med øjnene m.v. - "digitale skuespillere", der kan læse tekstmanuskripter på samme måde som mennesker.
● Free $0, Starter $22/month, Creator $67/month, Enterprise Let´s talk!

  

 

Clockwise

AI-drevet tidsstyringsværktøj, der optimerer din tidsplan baseret på dine præferencer. Ideel til travle fagfolk, der sikres optimal tidsstyring, fleksibel planlægning af møder, koncentreret arbejdstid med videre. Overvej Clockwiser for en mere produktiv og bedre afbalanceret arbejdsdag.
● Free $0, Teams $6,75 user/month, Business $11,50 user/month, Enterprise Let´s talk!

 

 

Dall-E

Udviklet af OpenAI, genererer realistiske billeder ud fra tekstbeskrivelser og sparer dig tid ved hurtigt at skabe originale billeder i høj opløsning. Ideelt tool for kunstnere, designere og indholdsskabere med flere, der arbejder med at skabe visuelle udtryk.
For 1024x1024 resolution $0.020/image, for 512x512 $0.018/image, 256x256 resolution $0.016/image

 

 

descript

Descript tilbyder en række værktøjer til redigering af lyd-, video- og skærmoptagelser. Skiller sig ud med sin evne til at redigere medier ved at justere den transskriberede tekst, hvilket gør den tidsbesparende og ideel for videoredaktører, podcastere og marketingfolk på sociale medier.
● Free $0, Creator $12 user/month, Pro $24 user/monthbsp;

 

 

Læs mere her:
Zapier.com. The best AI productivity tools in 2024
Intellipaat.com/blog: Top 30 artificial intelligence (AI) tools list
Topai.tools: Best AI tools - find the perfect AI tool for every task
Linkedin.com: 10 AI tools to help you get more done in less time

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo