arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Blogfabrik1

Betaler husleje med ord i stedet for penge i Berlins unikke coworking space

08
mar
2017
Steen Uno
Det innovative coworking space Die Blogfabrik i Berlin ønsker ikke kontanter, men lader sine brugere betale månedslejen for deres arbejdsstationer - med to artikler...
08
mar
2017
Steen Uno

   

 

I Oranienstrasse midt i berliner-bydelen Kreuzberg har det innovative og kreative coworking space Die Blogfabrik siden starten af juni 2015 trukket store overskrifter og begejstret opmærksomhed world wide.

Blogfabrikkens lejere - herunder en række af Berlins mest berømte bloggere, Instagram-ekvilibrister, fotografer, filmfolk og øvrige formidlere - betaler nemlig ikke for deres arbejdsstationer med euros, men med eksponering i form af ord og online-content.

Hver måned afregner de hver især for deres skrivebord og arbejdsfaciliteter med to stk. artikler til husets online-magasin DailyBreadMag.de.

Desuden forpligter de kreative lejere sig til at eksponere deres artikler via deres personlige sociale mediekanaler samt foranstalte en event om året.


Content-kreatører

I andre af det centrale Berlins eftertragtede working spaces betaler lejere typisk fra 60 euro og op om måneden for lignende skrivebordsstationer.

I ´fabrikken´ får lejerne - for deres to månedlige tekster, videoer eller fotogallerier m.v. - dagligt arbejds- og husrum i det 555 kvadratmeter store spændende penthouse-fællesskab, konferencerum, fotostudie, videoredigerings-suite, 30 smarte designer-skriveborde, gratis kaffe med mere.

 

 

i Blogfabrikken afregner lejerne hver måned for arbejdsstation med to blog-artikler
til husets online-magasin DailyBreadMag samt forpligter sig til at dele dem på deres
personlige sociale medier.    

 

Blogfabrikkens kreative bloggere har desuden mulighed for at levere professionelt stof, som de vel at mærke betales penge for, til husets eget mediebureau KIOSK.

"Gode bloggere er content-kreatører og spændende mennesker, der tænker samt skaber spændende content og genererer idéer, som de er i stand til at formulere på kreative vis," siger ´Fabrikkens´ creative director og chefredaktør Claudio Rimmele.


Bloggere tilhører fremtiden

Han ser den moderne blogger som bølgebryder for de etablerede medier og forsøger at headhunte og udvikle individualister og personligheder med fingeren på pulsen og som kan formulere sig til internettet, uanset om de har studeret journalistik, fototeknik etc. eller ej.

Bag Blogfabrikken står den tyske medie- og pressedistributions-gigant Melo Group i München, der prioriterede at investere i den digitale mediefremtid og valgte Berlin som scene for sit interessante eksperiment.

 

 

En lang række af Berlins mest berømte bloggere, Instagram-ekvilibrister, fotografer,
filmfolk og andre kreative formidlere har arbejdsstation i Berlins hippeste coworking
space i Kreuzberg.

 

"Content-kommunikatorerne vil en dag ikke længere vil have brug for distributører, og Melo har derfor brug for at følge, hvordan det ny medielandskab udvikler sig," siger Claudio Rimmele.

"På basis af deres erfaringer med ´die Blogfabrik´ kan det ikke udelukkes, at Melo måske vil investere endnu mere på dette felt. Bloggere vil utvivlsomt komme til at spille vigtige roller for fremtidens publikations-industri, og de har brug for at blive støttet, hvis de skal kunne publicere uafhængigt." ●

 

Læs mere her om Berlins unikke coworking space:
Die Blogfabrik in Berlin
Die Blogfabrik: Ein CoWorking Traum für Content Creator
This Innovative Co-Working Space Asks for Content, Not Money


 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.