arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1me6h7i reduced

Bjørn´en forlader Lokalebasen.dk for at starte Ph.D-studium i USA

16
aug
2013
Steen Uno
Efter mere end to år som studentermedarbejder, initiativrig projektudvikler, uhyre afholdt kollega og uundværlig allround´er siger Bjørn Jensen i alt fald midlertidigt farvel til Lokalbasen.dk for at koncentrere sig om sit kommende Ph.D-studium ved Purdue University i West Lafayette.
16
aug
2013
Steen Uno

 

Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff ønsker Bjørn Jensen god vind over Atlanten samt al mulig held og lykke med de forestående Ph.D-studier ved Purdue University i Indiana.

Efter mere end to år som studentermedarbejder, initiativrig projektudvikler, uhyre afholdt kollega og uundværlig allround´er siger Bjørn Jensen i alt fald midlertidigt farvel til Lokalbasen.dk for at koncentrere sig om sit kommende Ph.D-studium ved Purdue University i West Lafayette.

I løbet af sin periode på Danmarks førende portal for ledige erhvervslokaler har Bjørn stået i spidsen for en række spændende nyskabende projekter, herunder Lokalebasen.dks synlige profil rundt på de sociale medier, alt imens han passede sine studier ved CBS.

Her sprang han i juli ud som nyuddannet MSc in Business Administration and Organizational Communi-cation (cand. merc. kom.) med en stribe fremragende eksamens-resultater.

fremragende, at de kvalificerede ham til en sjælden og uhyre eftertragtet mulighed for at blive optaget på et Ph.D-studium ved Purdue University, hvor Bjørn´en i de næste fire år – ud over at undervise sine amerikanske studenter – vil dygtiggøre sig yderligere på sit ekspertfelt organizational communication.

“Jeg har haft en helt fantastisk tid på Lokalebasen.dk, hvor jeg har fået lov til at ´rode´ med praktisk talt alle de interessante ting i it-værktøjskasserne, som jeg har haft lyst til.

Det bliver svært at undvære det rare og utrolig spændende iværksættermiljø, men hvem ved: Kanske jeg en dag vender stærkt – ja, endnu stærkere – tilbage til Strandvejen," truede Bjørn Jensen inden ugens afrejse til USA.

Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk: “Bjørn har på alle måder været en eksemplarisk, flittig og idéskabende samt konstruktiv medarbejder, som allerede i morgen tidlig vil være meget stærkt savnet hos os. Jeg og vi alle her i virksomheden giver ham et stort rygklap på hans vej mod sin næste spændende tid i USA – og hilser ham et meget varmt på gensyn …!”

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.