arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Aller hoved reduced

Bryggens mediehus åbner dørene op til sit betagende kontormiljø

22
jan
2020
Steen Uno
Københavns havnefronts måske mest fremtrædende kontorejendom, mediekoncernen Allers spektakulære domicil på Havneholmen, åbner nu dørene op til sit medrivende kontormiljø for kræsne lejere udefra.
22
jan
2020
Steen Uno

 

 

 

 

 

Det er 10 år siden, at Nordens største magasin- og ugebladsudgiver Aller Media A/S flyttede ind i sit arkitektonisk betagende kontorhus på Havneholmens nordspids foran shoppingcentret Fisketorvet.   

Det danske arkitektfirma PLH skræddersyede Allers nye domicil, så det i smukke linjer minutiøst matchede havnegrundens trekantede form, mens det indvendig honorerede koncernens ønske om at samle sine mange redaktioner og aktiviteter i et moderne mangfoldigt kontormiljø.     

I disse spektakulære omgivelser med vand og udsigt til alle tre sider har Aller siden udviklet sin medievirksomhed, og kontorhusets storslåede atrium har løbende lagt rum og scenegulv til bl.a. store kulørte tv-shows.   

Nu vælger mediekoncernen at åbne dørene til sit på alle plan medrivende kontorhus og udbyde to etager, fra 1.471 op til 7.127 m², til virksomheder på udkig efter en velbeliggende, prestigefyldt firmaadresse samt ramme for deres brand.            


Vand til alle sider

"Allers fantastiske kontorhus på Havneholmen har kort fortalt hele pakken: Kvalitet, lys, udsigt, beliggenhed og er en af de ganske få kontorejendomme i København med vandudsigt til alle sider.

Indenfor udmærker alle kontorrum og arealer sig ved at have optimalt indeklima og upåklagelige akustik - to ting, som kontorlejere vægter virkelig højt i disse år," siger Ninna Therkelsen, senior director hos erhvervsejendoms-rådgiverfirmaet CBRE, der formidler Allers aktuelle kontorlejemål på Havneholmen 33.   


  


De to kontoretager har hidtil rummet en række af Allershusets magasin-redaktioner,
marketingafdelinger m.v., men udbydes nu til kræsne lejere på udkig efter unikke og
prestigefyldte rammer. 

 


De to etager på anden og tredje sal, som Aller Media nu udbyder til eksterne kontorlejere, har hidtil huset en række af mediehusets magasin- og ugebladsredaktioner samt forskellige marketing-, kundeservice- og salgsafdelinger.    

"Hver af de to kontoretager har et areal på godt 3.500 m² med storrumskontor, effektive møderum, et antal enkeltmandskontorer samt tekøkkener og toiletter - det altsammen centreret om husets formidable åbne atrium," siger Ninna Therkelsen.


Første kontordomicil

Allerhuset stod færdigt i 2009 som det dengang første domicil på den da nydøbte Havneholmen - det revitaliserede område mellem byens gamle fiskeri- og gasværkshavn, hvor der engang blev losset kul og tømmer til hovedstaden.  

Her havde indkøbscentret Fisketorvet allerede 10 år tidligere slået dørene op, efter at storbyens gamle fiskehandelsplads var rykket til Nordhavnen. Kort forinden havde Sjælsø Gruppen opført arkitektfirmaet Lundgaard & Tranbergs prisbelønnede hvide boligblokke med de skrå tagflader, Havneholmen 48-86.      


 


"Allers kontorhus har hele pakken: Kvalitet, lys, udsigt, beliggenhed, vand på alle tre
sider og et optimalt indeklima samt akustik i top," fastslår senior director hos CBRE,
Ninna Therkelsen.
   

 


I dag fremstår Havneholmen som en færdigbygget, vellykket blanding af uhyre attraktive bolig- og kontorejendomme beliggende tæt på byens puls i gåafstand til Vesterbro, City samt til Islands Brygge via Bryggebroen.     

Allers mediehus ligger få minutters kørsel fra motorvejen og få minutters gang fra Dybbølsbro Station samt øvrig offentlig transport. I 2024 vil Havneholmen få sin egen metrostation, når den kommende M4 linje skal forbinde Sydhavn med Nordhavn.  


Under forandring

"Hver etage lader sig nemt indrette med 175-200 fine, meget lyse arbejdsstationer alt afhængig af den aktuelle virksomheds behov for møderum, enkeltmandskontorer, stillerum og zoner etc..

På etagerne findes også et antal tekøkkener, men herudover er der i høj grad grund til at fremhæve Allerhusets atrium i stuetagen med sit hyggelige cafémiljø, sin strålende havneudsigt samt gode personalerestaurant," tilføjer Ninna Therkelsen.

 


Området omkring Allerhuset og Havneholmen er under fortsat stor forandring med
mange nye byggeprojekter. I 2024 får Havneholmen sin egen metrostation på den
kommende M4-linje.

 


Området omkring Havneholmen er under fortsat stor forandring. På modsatte side af Kalvebod Brygge flyttede Energistyrelsen og en række andre statslige institutioner sidste år ind i et nyt 40.000 m² stort kontorbyggeri, og i 2020 indvier Skanska det første af sine nye New York-inspirerede CPH Highline-kontorhuse.   

På havnefronten syd for Havneholmen opføres netop nu Københavns nye kanalby Engholmene med 2.600 nye ejer- og lejerboliger samt 1.600 arbejdspladser, og på det gamle baneareal ved Dybbølsbro forbereder IKEA byggeriet af sit kommende møbelvarehus.  ● 

 

 

Læs mere her:
Cbre.dk: Attraktivt kontor med wow-effekt og flotte fællesarealer
Plh.dk: Allerhuset - et skræddersyet multimediehus
Dac.dk: Mediehuset Allers trekantede havnedomicil
Lokalebasen.dk: Kontordomicil i flerbrugerejendom på Havneholmen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.