Cowork i provinsen: 10 spændende tilbud om trendy coworking uden for hovedstaden

Cowork i provinsen: 10 spændende tilbud om trendy coworking uden for hovedstaden

25
mar
2020
Steen Uno
Coworking-bølgen, der i nu to årtier har revolutioneret kontorarbejdspladsen og vendt op og ned på kontorlivet i verdens storbyer, brager videre. I dag har coworking-konceptet også fået fod- og rodfæste i mindre byer - ja, endda helt ude på landet.
25
mar
2020
Steen Uno

 

 

 

 

 

Siden den amerikanske iværksætter Brad Neuberg af pengenød etablerede verdens første coworking-lokale i 2005 i San Francisco, har trend´en bredt sig, og coworking-bølgen  er rullet ind over alverdens storbyer med eksplosiv hast og styrke.

Idéen om at kunne arbejde og networke som iværksætter og ung startup´er i store åbne, moderne kontormiljøer til forholdsvis billige penge og begrænsede bindinger scorede i første instans sit massive gennembrud i de travle city business-kvarterer især i New York og Californien.

De europæiske storbyer - London, Berlin, Paris, Bercelona m.fl. - var hurtige til at opfange signalet, ligesom også storbyerne i Asien og Australien tog coworking-konceptet til sig. 

I løbet af 2020 ventes antallet af etablerede coworking-miljøer på verdensplan at passere 20.000, mens antallet af globale coworking-brugere allereede har rundet tre millioner.  


10 tilbud i provinsen

Også herhjemme har coworking-bølgen sat sig sine aftryk på kontor-udlejningsmarkedet ikke blot i København, hvor der i den sidste havldel af 10´erne opstod mange nye attraktive coworking-miljøer og tilbud i ofte uhyre spektakulære rammer.   

I de seneste år har de danske provinsbyer for alvor fået sat skub i udviklingen af spændende coworking-tilbud til iværksættere såvel som til etablerede virksomheder.       

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 10 coworking-lokaler og miljøer uden for hovedstaden, som alle kan findes på Lokalebasen.dk netop nu:

 


 

Guldsmedgade 26B, 8000 Aarhus C

Areal: 10-30 m²
Priser på borde ex moms: Fra 1.995,- kr./md

Baghuset er et tidligere pakhus, der før husede Emmery's konditori, men som i dag rummer et kreativt kontorfællesskab med web-udviklere, grafiske designere og reklamefolk. Arbejder du med SEO, SoMe, online marketing, web frontend-udvikling, grafisk design, reklame, tekstforfatning, illustration etc., vil du have rigtig gode muligheder for at netværke, samarbejde og få inhouse-opgaver.

 

 

Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Areal: 10-1.200 m²
Flex medlemsskab: kr. 500,-/md, fast medlemsskab (eget skrivebord): kr. 2.500,-/md., lukket kontor: fra kr. 6.500,-/md

Virksomhedsfællesskab beliggende i en istandsat firelænget proprietærgård med en smuk gammel have og udsigt til Egå Engsø samt kranerne på Århus havn, tæt på motorvej 15  og med ca. 10 min. kørsel til Århus C. Huser p.t. 70 lejere og har plads til virksomheder i alle størrelser - nystartede, vækst- samt etablerede virksomheder. 

 

 

Fjordgade 8, 9000 Aalborg

Areal: 40 m²
Leje pr. m² ex moms og printertilkobling: 1.700 kr.

Coworking kontorfællesskab beliggende i et rigtig hyggeligt og fredfyldt gårdmiljø midt i det centrale Aalborg. Virkelig godt fagligt netværk, fin spirit og en blanding af mange forskellige erhverv. Lej en fast eller fleksibel arbejdsplads med fælles mødelokaler samt en lang række faciliteter.

 

 

Egumvej 53, 7000 Fredericia

Areal: 10-200 m²
1-2 pers kontor: kr. 2.490,- ex moms, 3-4 pers kontor: kr. 4.890,- ex moms

Voxeværket Fredericia beliggende centralt tæt på sammenfletning E20/E45, Fredericia Banegård, Taulov terminalen, Danmarks største erhvervshavn og med kun 40 min. kørsel til Billund Lufthavn. Leje giver gratis adgang til samtlige Voxeværkets coworking-faciliteter og kontorhuse i Danmark. 

 

  

 

Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding

Areal: 7-43 m²
Kontakt udlejer for priser

Find dit nye coworking-miljø i UdviklingsParken centralt i Rødding med tæt fællesskab i professionelle rammer med mange mindre virksomheder, bemandet reception, fri brug af husets mødelokaler med plads til 2-40 personer, gratis parkeringspladser m.v.. 15 min. kørsel til motorvejen, 80 km til tyske grænse.
 

  

 

Kochsgade 31D 2. sal, 5000 Odense C

Antal pladser: 1-10
Leje pr. plads/md: 2.000 kr.

Dynamisk innovationsmiljø i den gamle cykelfabrik i hjertet af Odense med attraktive kontorpladser for entreprenører, startups og vækstvirksomheder. Kapacitet til 360 coworkers fordelt på 4.600 m² på fire etager, et af de største innovationsmiljøer i Syddanmark. Fem minutters gang fra banegården, stor gratis P-plads.

 

 

 

Storegade 66, 4780 Stege

Areal: 1-4 m²
Kontakt udlejer for priser

Lille hyggeligt kontorfællesskab med et mindre antal coworking-pladser, der bl.a. servicerer en del tilflyttere fra hovedstaden. Kreativt miljø med iværksættere, der arbejder med foto, droner, lyd og programmering med videre.

 

 

 

Møllevej 11, 2990 Nivå

Areal: 10-50 m²
Leje for åben plads: 2.025 kr./md, kontorrum til to-tre personer: 4.000 kr./md

Voxeværkets nye charmerende, nordsjællandske kontorfællesskab med rum i forskellige størrelser, både lukkede kontorrum og åbne pladser. Produktivt og innovativt miljø med socialt community, der bidrager til idéudveksling, nye relationer og inspiration, belliggende i naturskønne omgivelser ved Mølle Å.  

 

 

 

Carlsensvej 4, 4600 Køge

Areal: 4-6 m²
Kontakt udlejer for priser

VÆRFTET er et hyggeligt kontorfællesskab med og for passionerede ildsjæle, højt til loftet til idéer og tanker på tværs af kompetencer, beliggende i det gamle bådeværft ved Å-havnen. Alle 20 arbejdsstationer har udsigt over Køge Havn eller Å-havn. Fem minutters gang fra Køge Station. 

 

 

 

Københavnsvej 81, 4000 Roskilde 

Areal: 10-200 m²
Lukkede 1-2 pers kontorer fra 4.000 kr./md

Beliggende centralt på Roskildes hovedtrafikåre med bus til døren, masser af p-pladser samt kort afstand til station og motorvej. Få dit eget kontor eller egen kontorplads i inspirerende omgivelser og et åbent kontorlandskab med alle faciliteter.  
 

Find flere ledige coworking pladser i hele Danmark her
 


Læs mere her:
Coworkingresources.org: Coworking is Thriving in Smaller Markets Too
Smallbizgenius.net: Coworking Statistics You Need to Know in 2020
Coworkingeurope.net: Coworking Europe 2020 will take place in Vienna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo