arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Wework stockholm 1

Coworking-gigant åbner WeWork Stockholm - København følger efter til næste sommer

10
sep
2019
Steen Uno
Verdens største udbyder af coworking- og kontormiljøer, amerikanske WeWork, har åbnet sin første nordiske lokation i det centrale Stockholm. WeWork Copenhagen vil stå klar til indvielse på Vesterbro medio næste år.
10
sep
2019
Steen Uno

 

 

 

 

 

Med indvielsen i juni af WeWork Urban Escape i hjertet af Stockholm har den store markedsdominerende, amerikanske coworking-udbyder taget sit første målbevidste skridt til at etablere sig på det nordiske udlejningsmarked også.

De næste skandinaviske lokationer er allerede under opbygning: WeWork København, der til næste år vil slå dørene op i Skelbækgade på Vesterbro, og WeWork Oslo, der gør klar til at åbne tilsvarende centralt i den norske hovedstad.

"Jeg ser meget frem til omsider at kunne sige velkommen til danske iværksættere og firmaer i vores globale netværk. København er et perfekt sted for start-ups og for innovative selskaber," siger Wybo Wijnbergen, general manager hos WeWork Northern Europe.

"Med vores første placering i København glæder vi os til at forbinde danske virksomheder med nye forretningsforbindelser over hele verden og dermed gøre det nemmere at gøre forretninger både ind og ud af Danmark."


Fuldt udlejet

WeWorks første skandinaviske coworking-lokation har indrettet sine 13.500 kvadratmeter i Stockholms nye centrale citykvarter Urban Escape, der placeret mellem Sergels Torg og Kungsträdgården tæller fem bygninger, fire gader, to torve og et shoppingcenter.

Allerede før indvielsen i begyndelsen af juni kunne WeWork Stockholm erklære sig næsten fuldt udlejet af ca. 200 virksomheder lige fra helt små iværksættere til store firmaer med 100 ansatte.


  

WeWork Stockholm

WeWork slog i juni dørene op for sin første nordiske coworking-lokation indrettet i
en af Stockholms mest eftertragtede kontorejendomme, Urban Escape, beliggende
centralt i den svenske hovedstads pulserende hjerte.  

 


"Vi er kolossalt stolte over den positive respons, som vores nye WeWork Stockholm-lokation har mødt. Vi tilbyder en platform, hvor virksomheder i alle størrelser kan interagere i WeWorks globale netværk med nu næsten 470.000 medlemmer," siger Tom Wadegård, nytiltrådt nordisk områdechef hos WeWork.

En kontorplads i en af Stockholms mest trendy og eftertragtede kontorejendomme, hvor blandt ansdre Spotify har hovedkvarter, koster ca. 3.800 danske kroner om måneden - et selvstændigt kontorlokale med plads til fem medarbejdere fra små 32.000 kr. pr. md..


Trendy Kødbyen

I forbindelse med indvielsen af WeWork Urban Escape afslørede verdens største coworking-udbyder, at WeWork´s første danske lokation vil åbne i sommeren 2020 i Skelbækgade 2-4, der indtil for nylig husede et jobcenter. 

Kvarteret omkring Kødbyen er over de seneste årtier blomstret op til et trendy business-kvarter for iværksættere samt unge tech og andre kreative virksomheder - et segment, som også WeWork København i første række vil række ud og indrette sig efter. 


 WeWork gør medio 2020 klar til at åbne sit første københavnske coworking-miljø i
Vesterbros kreative tech business-kvarter i og omkring Kødbyen.

 


"Kødbyen og Vesterbro lever til fulde op til WeWork´s krav om en central byplacering. Jeg er ikke i tvivl om, at vores fremtidige lokation i Skelbækgade vil se sig i stand til at understøtte og ekskalere den spændende kreative udvikling, der allerede er i fuld gang i området," siger Wybo Wijnbergen.

I Skelbækgade vil WeWork København indrette 7.500 m², der udvikles i samarbejde med det danske arkitektfirma Over Byen Arkitekter. Kødbyen rummer i forvejen de populære kontorfællesskaber SOHO og NOHO.


Flere Cph-locations

Wybo Wijnbergen vurderer, at København aktuelt har potentiale til flere WeWork coworking- og kontorfællesskaber, og USA-giganten erklærer sig allerede på udkig efter nye passende ejendomme med den helt rigtige beliggenhed, hvor WeWork kan leje sig ind.

Til sammenligning kan London p.t. tilbyde hele 40 WeWork-kontorhoteller, Paris 15, mens Berlin netop har åbnet sin 12. lokation. Andre europæiske hovedstæder som Madrid har seks, Amsterdam og Bruxelles fire, mens Rom og Moskva hver kan tilbyde tre WeWork coworking-miljøer netop nu.

 

WeWork Stockholm

WeWork har siden i 2010 i New York opbygget et coworking-imperium på p.t. 575
kontorfællesskaber i 100 byer i 35 lande. Til næste år føjes Danmark til porteføljen. 

 


På verdensplan har WeWork siden starten i 2010 på hjørnet af Grand and Lafayette Street på Manhattan åbnet 575 coworking- og kontormiljøer i små 100 byer i 35 lande.   

WeWork mere end fordoblede sidste år sin omsætning - fra 886 mio. dollar i 2017 til 1,82 mia. dollar i 2018. I samme tidsrum øgedes koncernens tab fra 933 mio. til 1,9 mia. dollars i 2018. WeWork´s samlede værdi vurderes dog lige nu til at tangere 20 mia. dollar.  ● 

 

 

 

 

Læs mere her:
Wework.com: Urban Escape - Coworking Space in Stockholm’s Norrmalm
Breakit.se: WeWork har öppnat i Stockholm
Wework.com: WeWork København åbner i 2020 på Vesterbro
Berlingske.dk: WeWork har valgt Skelbækgade til sit første kontorhotel i Danmark
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.