arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Feminin coworking 1

Coworking kun for kvinder - ny trend i global fremmarch

18
jul
2018
Steen Uno
I 2016 åbnede The Wing sit første ´For Women Only´ coworking space i New York. Siden er en hel række andre coworking-tilbud kun for kvinder skudt op i andre storbyer - så mange, at der nu begynder at tegne sig en ny global trend.
18
jul
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

The Wing åbnede sit første coworking-tilbud for kvinder i 2016 i Manhattans Flatiron-tower, har siden udvidet med nye For Women Only-coworking spaces i SoHo, Brooklyn samt senest i Washington DC og planlægger endnu flere spaces i bl.a. San Francisco, Los Angeles og London.

Men firrstmover´en The Wing er i dag ikke længere ene om at skabe coworking arbejdsrum og pladser målrettet kvindelige entreprenører og freelancere.

I adskillige storbyer verden over planlægges og åbnes netop nu stribevis af andre nye, kønsbetingede varianter af det bragende succesrige coworking-koncept.

"Det er vores klare mission at skabe rum og plads til kvinder, hvor de er bedre i stand til at forfølge deres mål og udfordringer, og hvor de sammen kan opbygge værdifulde netværk og fællesskaber," siger Wing-medstifter og CEO Audrey Gelman.


Ammerum

Flere de nye coworking-tilbud kun for kvinder kan bl.a. tilbyde rum til amning og børnepasning, skønhedsprodukter og bibliotek udelukkende med kvindelige forfattere.

Indretning og interiør sigter typisk efter at ramme kvindelig æstetik. Nogle spaces tilbyder mentorprogrammer og workshops med fokus på de udfordringer, som kvinder kan møde.

 The Wing åbnede i 2016 sit første coworking space kun for kvinder på Manhatten -
i foråret er det fjerde i rækken netop åbnet i Washington DC, og flere er undervejs.
Foto: The Wing            

 

Siden åbningen i 2016 har allerede 18.000 kvinder søgt om Wing medlemskab - blandt dem flere kendte amerikanske forretningskvinder, kunstnere med flere.

"Vi må se i øjnene, at kvinder fortsat løber ind i flere hårde barrierer og udfordringer end mænd, som det kan være lettere at tackle eller finde inspiration til at tackle blandt ligesindede," siger Stacy Taubman, der selv har åbnet et coworking-tilbud for kvinder, Rise Collaborative Workspace i St. Louis.


Europa rykker

I efteråret slog Blooms dørene op i London for storbyens første coworking space og business-klub for kvindelige iværksættere, og i Uppsala åbnede det svenske Hera Hub, der i vinterens løb har manifesteret sig med nu over 30 faste kvindelige brugere.

"Kvinder har altid indgået i systemer bygget af og for mænd. Det vil jeg lave om på med Hera Hub, som er tænkt og skabt af og alene for kvinder," bekendtgjorde Sophia W Renemar, da hun i efteråret indviede Hera Hub.

 "Hera Hub er tænkt og skabt af og alene for kvinder," forsikrer Sophia W Renemar,
der i efteråret åbnede Sveriges første coworking For Women Only. Foto: Hera Hub                       

 

Hun forventer inden for de næste år at kunne åbne en række nye Hera Hub-spaces rundt i Sveriges største byer med Stockholm som oplagt næste station.

I Tyskland har Femininjas netop i dette forår åbnet sit første kvinde-space i en fremtidig tysk landsdækkende kæde - imens venter København og Danmark fortsat på sit første coworking-tilbud For Women Only ... ●

 

                                                                                                                                                                                        

Læs mere her:Thespaces.com: 5 of the best women’s coworking spaces
The-wing.com: Co-Working & Community Designed For Women
Digital.di.se: Därför startar hon ett coworking space för kvinnliga entreprenörer


 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.