arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Karolina til artikel

Det skal hænge sammen

07
nov
2014
Anne-Kathrine Utzon
Mød Lokalebasens medarbejder Karolina Szymbor, der med sit polske modersprog og alsidige arbejdsprofil bidrager med noget helt unikt til Danmarks største udlejningsportal.
07
nov
2014
Anne-Kathrine Utzon

De store sorte krøller danner en smuk ramme omkring hendes ansigt, og smilet kommer hurtigt frem, når hun træder ind i lokalet. Hun går i gang med at fortælle og hendes udtalelser bærer et tydeligt præg af en opvækst uden for danske landegrænser. 

Karolina Szymbor er 29 år og født i en lille landsby i det østlige Polen. Med en kandidatgrad i sprog og litteraturvidenskab på CV’et, valgte hun i 2010 at hive pløkkerne op og flytte til Danmark for skabe et nyt fundament med sin polske kæreste.  

 

Alsidig arbejdsprofil    

I det daglige er Karolina Szymbor at finde på Aalborg Universitet i København, hvor hun læser en kandidat i Informationsvidenskab. En uddannelse der går hånd i hånd med Karolinas studiejob hos Lokalebasen.   

”Min viden om brugervenlighed fra studiet, bruger jeg i mit arbejde. Jeg lærer løbende nye ting på studiet, som jeg afprøver på arbejdet. Når jeg fx arbejder med feedback fra kunderne, har jeg en viden på emnet. Jeg går så til programmørerne, så vi på den måde hele tiden kan blive bedre,” fortæller hun.

Karolina udfører en bred vifte af arbejdsopgaver hos Lokalebasen. Opgaver der både rummer kundesupport, grafiske opgaver, SEO og markedsføring. Hun styrer desuden den polske Facebook-profil samt oversætter tekster fra dansk til polsk. At have varierende arbejdsopgaver og at kunne se resultater giver Karolina en arbejdsglæde.

”Jeg får stor tilfredshed ved at kunne hjælpe de kunder, der ringer ind til os. Jeg havde en kunde forleden, der havde ledt efter et lokale længe uden held. Jeg kunne mærke, at han havde brug for at dele sin frustration med nogen, og at jeg kunne hjælpe ham med at finde et lokale, gjorde min dag endnu bedre,” fortæller hun smilende.   

 

Polsk som modersprog 

Eftersom Lokalebasen.dk opererer på det polske marked, har Karolina en værdifuld funktion, da hun har en unikt indblik i polsk sprog, kultur og værdier.  

”Jeg har en anden synsvinkel, da jeg kommer fra en anden arbejdskultur. I Polen, har vi ligesom i Danmark, et utal af uskrevne regler, som skal overholdes, når vi kommunikerer”

”I Polen er det en uskreven regel at være distanceret og ydmyg, når man kommunikerer med folk, man ikke kender. Skriver jeg en mail til en fra Polen, vil jeg fx altid omtale personen ved titel og efternavn, så personen ikke vil blive fornærmet. Der ligger en klar forskel fra Danmark,” fortæller hun. 

Karolina Szymbor har kun boet i Danmark i fire år men forstår og snakker dansk. Sproget kan stadig have sine barrierer. 

”Sproget er en udfordring for mig og i visse situationer, kan jeg have svært ved at følge med. Jeg kan dog mærke, at der er rum på arbejdspladsen. Der arbejder både folk fra Bulgarien, Frankrig og Spanien, så det er legitimt at prøve sig frem og skifte over i engelsk, hvis man ikke lige kan finde det danske ord for en ting,” fortæller hun. 

 

Det skal hænge sammen

I sin fritid spiller Karolina badminton hver søndag i Svanemøllehallen, hvor hun lærer en masse nye mennesker at kende. 

”Jeg elsker at være social og møde nye mennesker. I badminton er man ansvarlig for et område på banen men samarbejde er en vigtig del af spillet. Samarbejde er essentielt, og det er ligeledes et vigtigt nøgleord hos Lokalebasen.

Hun fortsætter: 

”For mig er det meget vigtigt, at alt det vi laver hænger sammen her på Lokalebasen, og at vi deler viden og supplerer hinanden. Vi har hver vores arbejdsområder, men vi støtter hinanden og vi kompletterer hinanden, og på den måde kan vi blive endnu bedre.      

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.