Dit kontor på mobilen: 9 apps du har brug for

Dit kontor på mobilen: 9 apps du har brug for

12
dec
2019
Steen Uno
Mobiltelefon og tablet har forlængst lagt sig i front, når det gælder kontorets vigtigste arbejds-redskaber. Et fortsat voksende udvalg af apps gør det nemt at tage hånd om dit kontorarbejde, også når du er på farten.
12
dec
2019
Steen Uno


 

 

 

 


Ni til fem kontorjobbet er passé og uddateret - stadig flere arbejder stadig mere borte fra skrivebordet eller helt ude af kontoret i løbet af deres arbejdsuge.

Mobiltelefon og tablet er i dag forlængst blevet de vigtigste kontorredskaber, og udbudet af kvalificerede og uhyre funktionsdygtige apps til dine mobile kontorplatforme er på det nærmeste eksploderet.

Det imponerende opbud af apps til dine mobile enheder spænder over en bred palet fra produktivitets-forbedrende til inspirerende kreative værktøjer.   

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt ni skarpe bud på oplagte must have-apps, som du med fordel kan finde og downloade på Google Play og App Store:

  

 

 

 

SmartOffice 

Meget brugervenligt redigeringsprogram til dine dokumenter. Se, redigér, opret, præsentér, print og del Microsoft Office-dokumenter direkte fra dine mobile enheder. Gratis til Android og iOS.

 

iLovePDF

Ganske uundværligt værktøj til at håndtere dine pdf-filer med: Sammenflet, opdel, komprimér, konvertér, rotér, lås op og vandmærk dine pdf´ere med ganske få klik. Gratis til iOS og Android.

 

Todoist

Uhyre effektiv app, der samler alle dine og firmaets to do´s og huskesedler på ét sted. Brug app´en til at måle dine fremskridt samt til at udvikle sunde produktivitets-vaner. Gratis til Android og iOS.

 

Grammarly

Et absolut must have-værktøj, når du vil kommunikere strømlinet og effektivt på dine fremmedsprog. Markerer dine fejl og sikrer din kommunikation et professionel lift. Gratis til iOS og Android.

 

monday.com

Visuel håndsrækning til at forenkle firmaets teamwork. optimere samarbejdet mellem dine teams, administrere arbejdsopgaver, styre projekter, kommunikere på tværs samt meget andet. Gratis til Android og iOS.

 

WPS Office

Velkomponeret ´all inclusive´kontorpakke, der integrerer alle tekstbehandlings-funktioner: Word, PDF, præsentation, regneark, memo samt docs scanner i én og samme applikation. Gratis til iOS og Android.

 

Docs to Go

Dette er app´en, når du har brug for at oprette, se og redigere præsentationer, regneark og doc-filer. Opretter forbindelse til cloud-lagring og samarbejder med Adobe PDF- og MS Office-filer. Gratis til Android og iOS.
 

 

Calm

Inspirerende genvej til kontordagens små, men nødvendige breaks - den perfekte mindfulness-app til begyndere, men inkluderer også hundreder af programmer til de mere øvede brugere. Gratis til iOS og Android.

 

Office Lens

Fantastisk scanner-værktøj, der knivskarpt og lynhurtigt affotograferer dine fysiske dokumenter og forvandler dem til digitale billed- og pdf-filer, som du kan sende videre fra app´en. Gratis til Android og iOS.  ●

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo