arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Office apps top

Dit kontor på mobilen: 9 apps du har brug for

12
dec
2019
Steen Uno
Mobiltelefon og tablet har forlængst lagt sig i front, når det gælder kontorets vigtigste arbejds-redskaber. Et fortsat voksende udvalg af apps gør det nemt at tage hånd om dit kontorarbejde, også når du er på farten.
12
dec
2019
Steen Uno


 

 

 

 


Ni til fem kontorjobbet er passé og uddateret - stadig flere arbejder stadig mere borte fra skrivebordet eller helt ude af kontoret i løbet af deres arbejdsuge.

Mobiltelefon og tablet er i dag forlængst blevet de vigtigste kontorredskaber, og udbudet af kvalificerede og uhyre funktionsdygtige apps til dine mobile kontorplatforme er på det nærmeste eksploderet.

Det imponerende opbud af apps til dine mobile enheder spænder over en bred palet fra produktivitets-forbedrende til inspirerende kreative værktøjer.   

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt ni skarpe bud på oplagte must have-apps, som du med fordel kan finde og downloade på Google Play og App Store:

  

 

 

 

SmartOffice 

Meget brugervenligt redigeringsprogram til dine dokumenter. Se, redigér, opret, præsentér, print og del Microsoft Office-dokumenter direkte fra dine mobile enheder. Gratis til Android og iOS.

 

iLovePDF

Ganske uundværligt værktøj til at håndtere dine pdf-filer med: Sammenflet, opdel, komprimér, konvertér, rotér, lås op og vandmærk dine pdf´ere med ganske få klik. Gratis til iOS og Android.

 

Todoist

Uhyre effektiv app, der samler alle dine og firmaets to do´s og huskesedler på ét sted. Brug app´en til at måle dine fremskridt samt til at udvikle sunde produktivitets-vaner. Gratis til Android og iOS.

 

Grammarly

Et absolut must have-værktøj, når du vil kommunikere strømlinet og effektivt på dine fremmedsprog. Markerer dine fejl og sikrer din kommunikation et professionel lift. Gratis til iOS og Android.

 

monday.com

Visuel håndsrækning til at forenkle firmaets teamwork. optimere samarbejdet mellem dine teams, administrere arbejdsopgaver, styre projekter, kommunikere på tværs samt meget andet. Gratis til Android og iOS.

 

WPS Office

Velkomponeret ´all inclusive´kontorpakke, der integrerer alle tekstbehandlings-funktioner: Word, PDF, præsentation, regneark, memo samt docs scanner i én og samme applikation. Gratis til iOS og Android.

 

Docs to Go

Dette er app´en, når du har brug for at oprette, se og redigere præsentationer, regneark og doc-filer. Opretter forbindelse til cloud-lagring og samarbejder med Adobe PDF- og MS Office-filer. Gratis til Android og iOS.
 

 

Calm

Inspirerende genvej til kontordagens små, men nødvendige breaks - den perfekte mindfulness-app til begyndere, men inkluderer også hundreder af programmer til de mere øvede brugere. Gratis til iOS og Android.

 

Office Lens

Fantastisk scanner-værktøj, der knivskarpt og lynhurtigt affotograferer dine fysiske dokumenter og forvandler dem til digitale billed- og pdf-filer, som du kan sende videre fra app´en. Gratis til Android og iOS.  ●

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.