Dit næste hus- eller ejendomskøb vil gå over virtual reality

Dit næste hus- eller ejendomskøb vil gå over virtual reality

07
jun
2017
Steen Uno
"Over de kommende år kommer vi til at se en kolossal vækst i brugen af virtual reality," fastslår Lokalebasen.dks unge engelske fotograf-talent Matt Marsh i et profilportræt i Berlingske.
07
jun
2017
Steen Uno


         


"Når du skal købe dit næste hus eller finde dit nye kontor, vil du hos mægleren blive budt på en virtuel rundtur i 15 ejendomme, før du tager stilling til, hvilke to eller tre du vil bruge tid på at besøge i den virkelige verden.

Det vil generere meget store tidsbesparelser i forhold til i dag, ikke mindst når man tænker på, at ejendomskøbere ifølge en ny undersøgelse i snit tager rundt og tjekker otte forskellige huse, før de måske bestemmer sig."

Sådan siger Matt Marsh, 21, fotograf hos Lokalebasen.dk, i et profilportræt i Berlingske Business Ejendomme.

Han tilhører første generation af fotografer, der har fået mulighed for at skyde billeder til virtual reality - en teknologi, der sammen med 3D-design liner op til til et paradigmeskifte i ejendomsbranchen.


Virtual tours

Det unge fotograf-talent har skudt såkaldte ’virtual tours’ - virtuelle rundvisninger - for developere og selskaber som CBRE, Regus, Ordnung, Datea, konferencecentret BINGS med flere.

"»Min jobtitel er ganske vist fotograf, men traditionel fotografering fylder kun en meget lille del af, hvad jeg laver hos Lokalebasen.dk. Fra tid til anden laver jeg portrætter til vores onlinemagasin NINEtoFIVE, men for det meste laver jeg virtual tours.

Nemmeste måde at forklare, hvad en virtual tour er, er at forestille sig Google Street View - men inden i bygninger," siger Matt Marsh til Berlingske.

Lokalebasen.dk er et såkaldt ’Google Street View Agency’. Google Street View blev lanceret tilbage i 2007 i forskellige amerikanske byer, og teknologien har siden været i hurtig vækst.


Læs hele portrættet Fotograf trækker ejendomssalg ind i den digitale fremtid i Berlingske 7. juni 2017
 

 

  

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo