arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Matt marsh

Dit næste hus- eller ejendomskøb vil gå over virtual reality

07
jun
2017
Steen Uno
"Over de kommende år kommer vi til at se en kolossal vækst i brugen af virtual reality," fastslår Lokalebasen.dks unge engelske fotograf-talent Matt Marsh i et profilportræt i Berlingske.
07
jun
2017
Steen Uno


         


"Når du skal købe dit næste hus eller finde dit nye kontor, vil du hos mægleren blive budt på en virtuel rundtur i 15 ejendomme, før du tager stilling til, hvilke to eller tre du vil bruge tid på at besøge i den virkelige verden.

Det vil generere meget store tidsbesparelser i forhold til i dag, ikke mindst når man tænker på, at ejendomskøbere ifølge en ny undersøgelse i snit tager rundt og tjekker otte forskellige huse, før de måske bestemmer sig."

Sådan siger Matt Marsh, 21, fotograf hos Lokalebasen.dk, i et profilportræt i Berlingske Business Ejendomme.

Han tilhører første generation af fotografer, der har fået mulighed for at skyde billeder til virtual reality - en teknologi, der sammen med 3D-design liner op til til et paradigmeskifte i ejendomsbranchen.


Virtual tours

Det unge fotograf-talent har skudt såkaldte ’virtual tours’ - virtuelle rundvisninger - for developere og selskaber som CBRE, Regus, Ordnung, Datea, konferencecentret BINGS med flere.

"»Min jobtitel er ganske vist fotograf, men traditionel fotografering fylder kun en meget lille del af, hvad jeg laver hos Lokalebasen.dk. Fra tid til anden laver jeg portrætter til vores onlinemagasin NINEtoFIVE, men for det meste laver jeg virtual tours.

Nemmeste måde at forklare, hvad en virtual tour er, er at forestille sig Google Street View - men inden i bygninger," siger Matt Marsh til Berlingske.

Lokalebasen.dk er et såkaldt ’Google Street View Agency’. Google Street View blev lanceret tilbage i 2007 i forskellige amerikanske byer, og teknologien har siden været i hurtig vækst.


Læs hele portrættet Fotograf trækker ejendomssalg ind i den digitale fremtid i Berlingske 7. juni 2017
 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.