arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed xx

Engelsk undersøgelse: Glade medarbejdere laver mere

23
jan
2015
Steen Uno
Glade ansatte laver mere på jobbet. En undersøgelse fra 2014 på det engelske University of Warwick viste, at arbejdsglæde blandt ansatte er i stand til at øge deres produktivitet med op til 12 procent.
23
jan
2015
Steen Uno

Gladere mennesker når mere, producerer mere, fordi arbejdsglæde gør dem mere effektive. Denne glade sammen-hæng påviste engelske forskere tidligere i år via en række forsøg og offentliggjorde resultaterne i en rapport.

Forbindelseslinjerne mellem glæde og produktivitet lader sig ifølge arbejdsmarkedsforsker fra Roskilde Universitet, professor Bent Greve, også sagtens overføre på de danske arbejdspladser.

"Når vi er tilfredse medarbejdere, fungerer vi også mere konstruktivt og mere produktivt på arbejdspladsen. Vi giver den så at sige en ekstra skalle, uden at vi føler det som belastende," forklarer han.

I et af de engelske universitetsforsøg blev en gruppe testpersoner gjort glade ved hjælp af en sjov video, mens en anden gruppe så noget ligegyldigt, inden de gav sig til at løse en række opgaver. I et andet forsøg blev en gruppe gjort glade med frugt og slik.


Godt arbejdsmiljø øger produktivitet

"Store virksomheder som Google har i en del år efterhånden investeret massivt i at nurse om deres medarbejdere, og vi har kunnet påvise, at arbejdsglæden hos disse virksomheder er steget markant - hos Google steg deres medar-bejderes tilfredshed med hele 37 procent," siger professor Andrew Oswald fra Warwick-universitetet.

Også nordiske forskere konkluderer i øvrigt i en ny forskningsrapport fra Nordisk Råd, at der kan påvises en statistisk sammenhæng i det faktum, at virksomheder, som oppebærer en høj produktivitet, også har et godt arbejdsmiljø.

Desuden underbygger et finsk studie, at hvis en virksomhed øger medarbejder-tilfredsheden, så stiger samtidig produktiviteten.

Endnu andre undersøgelser har dels kåret Danmark som verdens lykkeligste land, og dels danskerne som de mest tilfredse arbejdstagere sammenlignet med andre landes.

 

Læs mere her om glade og effektive medarbejdere:

Glade medarbejdere er de mest effektive
New study shows we work harder when we are happy
Work hard, work happy: The secrets to more productive employees
10 Tips for Staying Happy at Work

Two minutes to make you happier at work, in life

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.