arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

L b3

Eremitageløbet 2015: Lokalebasen over målstregen i forbedret tid

05
okt
2015
Anne-Kathrine Utzon
Fire løbeglade medarbejdere fra Lokalebasen spurtede i går gennem den smukke, efterårsklædte nationalskov, Dyrehaven, til det årlige Eremitageløb.
05
okt
2015
Anne-Kathrine Utzon

Byline

 

Over 17.000 friske løbere i alderen 4-96 år løb i går en 13,3 km. lang rute gennem den smukke nationalskov Dyrehaven til det årlige Eremitageløb. Blandt dem var fire medarbejdere fra Lokalebasen.dk, der i den grad kan bryste sig af flotte tider.

Løbeholdet bestod af salgschefen Jesper Krarup, den aftaleansvarlige Jakob Kaltoft, projektmedarbejderen Lasse Hansen samt Lokalebasens adm. direktør Jakob Dalhoff, der med en ny, sundere livsstil forbedrede sin tid markant - med hele 25 minutter i forhold til sidste års sløje tid. 

"Det var et super godt løb i år og indsatsen har også være forbedret i hvert fald set i lyset af mit resultat sidste år. Vores stærke indivduelle tider samt gennemsnitstid motiverer os til at stille op igen næste år og gøre det endnu bedre der," siger Jakob Dalhoff.

For Lasse Hansen var det hans første motionsløb.

"Det var mit første motionsløb, hvorfor jeg havde mine bekymringer om, hvordan min tid ville afspejle min manglende forberedelse. Heldigvis endte jeg, ligesom de andre, med et godt resultat, og der var jo samtidig en dejlig stemning ude på ruten," siger Lasse Hansen.      

 

“Team Lokalebasens” individuelle E-løbsfacit 2015:
Jesper Krarup, salgschef: 1:07:18
Jakob Kaltoft, aftaleansvarlig: 1:12:40 
Lasse Hansen, projektmedarbejder: 1:13:13
Jakob Dalhoff, adm. direktør. 1:15:40

Gennemsnitstid: 1:12

 

Eremitageløb

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.