arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

M%c3%b8delokaler1

Fang friske idéer og kreative tanker i inspirerende mødelokaler uden for huset

23
mar
2018
Steen Uno
Danske erhvervsvirksomheder holder over 30.000 møder hver måned, og stadig flere af dem - i særdeleshed de vigtige idé- og strategimøder - arrangeres i stigende omfang i inspirerende mødelokaler uden for firmaets mure for at undgå gammel vanetænkning at komme til orde.
23
mar
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Nye tider, nye skikke - nye steder, friskere  tanker og idéer ...

Der kan være mange praktiske fordele forbundet ved at kalde firmaets nøglemedarbejdere sammen til et par timers summe- og strategimøde ved den store videoskærm i virksomhedens sædvanlige mødelokale.

Men forandring fryder, og der kan let findes endnu flere gode grunde til at samle medarbejderne i nye og måske mere inspirerende mødeomgivelser, hvor flyvske og innovative tanker kan få anderledes frisk luft under vingerne og udfordres til frit spil.

Et spændende, stimulerende mødelokale - med et alternativt miljø, en usædvanlig indretning, unik udsigt eller andet overraskende - skaber måske genvejen til præcis de kreative, innovative tanker, der vil ændre virksomheden for altid.


Wauw-faktor

"Alternativt indrettede mødelokaler har helt klart indflydelse på mødedeltagernes måde at kommunikere og indlære på sammenlignet med hotellernes tidligere så sterile konferencerum.

Anderledes møderum med wauw-faktorer er en oplagt kreativ løsning, når man som arrangør gerne vil løfte og understøtte den samlede mødeoplevelse," konkluderer Meeting Room of the Future Report 2017, der udgives af den globale organisation for møde- og konferencelokaler IACC.

 Owners & Trainers Lounge er en blandt flere af møde- og konferencelokaler, hvor
virksomheder samt andre er i stand til at leje sig ind på Klampenborg Galopbane.

 

Vilvorde Kursuscenter i Charlottenlund har udviklet blogmagasinet Vilvordetalks.dk om møder og konferencer, hvor specialister i og omkring mødebranchen pirker til vanetænkningen og diskuterer emner som oplevelsesøkonomi, værdien af mødepauser, mødeadfærd, kreative mødesteder og meget mere.

"Man kan ikke bede mennesker være innovative, kreative, sjove eller hvad ved jeg. Man skal designe rammer, der inviterer til, at de er det. Det overser mange, og derfor er 9 ud af 10 ’innovationsmøder’ ikke udgiften værd," pointerer bloggeren Mie Nørgaard i et indlæg på Vilvordetalks.dk.


Inspirerende mødesteder

Klampenborg Galopbane ved Dyrehaven, biografkomplekset CinemaxX på Fisketorvet i København og Terminal 3 i Københavns Lufthavn er et par de spændende møde- og konference-muligheder, der byder sig til i Lokalebasen.dks nyåbnede sektion for mødelokaler.

Zoologisk Have, Herkules Pavillonen i Kongens Have, den tidligere Hundested-Rørvig bilfærge Skansehage, der nu ligger til kaj i Sluseholmen, kunstmuseet ARoS i hjertet af Aarhus er andre fine bud på inspirerende mødesteder for firmaets næste idéudviklings-session.

 Hvis rammerne for firmaets næste strategimøde skal være ekstraordinært trendy og
inspirerende, så måske Nou Camp i Barcelona - med eller uden Messi ...

 

"Livet er for kort til kedelige mødelokaler. Hvis rammerne er unikke og inspirerende, får både arrangør og deltagere mest ud af de dyrebare timer sammen," siger trendinstituttet pej gruppen, der også lejer sit mødecenter Strategihuset i Hammerum ved Herning ud til andre.

Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænserne, Hvis rammerne skal være inspirerende ud over det sædvanlige, er her et par spektakulære bud på unikke business venue til virksomheden, der vil tænke ekstra stort:

Til vejrs med Lounge in the Sky, på øjenhøjde med Times Square Manhattan, ud på Middelhavet i luksusyacht i Monte Carlo eller evt. med udsigt til grønne omgivelser - på Nou Camp i Barcelona ... ●

                                                                                                                                                                                        

 

Læs mere her:

Vilvordetaks.dk: Alt det møder bygger på og afhænger af
Iacconline.org: Meeting Room of The Future 2017 Report
Mie Nørgaard: Derfor virker 9 ud af 10 ’innovationsmøder’ ikke
Lokalebasen.dk: Find let dit nye mødelokale eller konferencelokale

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.