Fang friske idéer og kreative tanker i inspirerende mødelokaler uden for huset

Fang friske idéer og kreative tanker i inspirerende mødelokaler uden for huset

23
mar
2018
Steen Uno
Danske erhvervsvirksomheder holder over 30.000 møder hver måned, og stadig flere af dem - i særdeleshed de vigtige idé- og strategimøder - arrangeres i stigende omfang i inspirerende mødelokaler uden for firmaets mure for at undgå gammel vanetænkning at komme til orde.
23
mar
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Nye tider, nye skikke - nye steder, friskere  tanker og idéer ...

Der kan være mange praktiske fordele forbundet ved at kalde firmaets nøglemedarbejdere sammen til et par timers summe- og strategimøde ved den store videoskærm i virksomhedens sædvanlige mødelokale.

Men forandring fryder, og der kan let findes endnu flere gode grunde til at samle medarbejderne i nye og måske mere inspirerende mødeomgivelser, hvor flyvske og innovative tanker kan få anderledes frisk luft under vingerne og udfordres til frit spil.

Et spændende, stimulerende mødelokale - med et alternativt miljø, en usædvanlig indretning, unik udsigt eller andet overraskende - skaber måske genvejen til præcis de kreative, innovative tanker, der vil ændre virksomheden for altid.


Wauw-faktor

"Alternativt indrettede mødelokaler har helt klart indflydelse på mødedeltagernes måde at kommunikere og indlære på sammenlignet med hotellernes tidligere så sterile konferencerum.

Anderledes møderum med wauw-faktorer er en oplagt kreativ løsning, når man som arrangør gerne vil løfte og understøtte den samlede mødeoplevelse," konkluderer Meeting Room of the Future Report 2017, der udgives af den globale organisation for møde- og konferencelokaler IACC.

 Owners & Trainers Lounge er en blandt flere af møde- og konferencelokaler, hvor
virksomheder samt andre er i stand til at leje sig ind på Klampenborg Galopbane.

 

Vilvorde Kursuscenter i Charlottenlund har udviklet blogmagasinet Vilvordetalks.dk om møder og konferencer, hvor specialister i og omkring mødebranchen pirker til vanetænkningen og diskuterer emner som oplevelsesøkonomi, værdien af mødepauser, mødeadfærd, kreative mødesteder og meget mere.

"Man kan ikke bede mennesker være innovative, kreative, sjove eller hvad ved jeg. Man skal designe rammer, der inviterer til, at de er det. Det overser mange, og derfor er 9 ud af 10 ’innovationsmøder’ ikke udgiften værd," pointerer bloggeren Mie Nørgaard i et indlæg på Vilvordetalks.dk.


Inspirerende mødesteder

Klampenborg Galopbane ved Dyrehaven, biografkomplekset CinemaxX på Fisketorvet i København og Terminal 3 i Københavns Lufthavn er et par de spændende møde- og konference-muligheder, der byder sig til i Lokalebasen.dks nyåbnede sektion for mødelokaler.

Zoologisk Have, Herkules Pavillonen i Kongens Have, den tidligere Hundested-Rørvig bilfærge Skansehage, der nu ligger til kaj i Sluseholmen, kunstmuseet ARoS i hjertet af Aarhus er andre fine bud på inspirerende mødesteder for firmaets næste idéudviklings-session.

 Hvis rammerne for firmaets næste strategimøde skal være ekstraordinært trendy og
inspirerende, så måske Nou Camp i Barcelona - med eller uden Messi ...

 

"Livet er for kort til kedelige mødelokaler. Hvis rammerne er unikke og inspirerende, får både arrangør og deltagere mest ud af de dyrebare timer sammen," siger trendinstituttet pej gruppen, der også lejer sit mødecenter Strategihuset i Hammerum ved Herning ud til andre.

Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænserne, Hvis rammerne skal være inspirerende ud over det sædvanlige, er her et par spektakulære bud på unikke business venue til virksomheden, der vil tænke ekstra stort:

Til vejrs med Lounge in the Sky, på øjenhøjde med Times Square Manhattan, ud på Middelhavet i luksusyacht i Monte Carlo eller evt. med udsigt til grønne omgivelser - på Nou Camp i Barcelona ... ●

                                                                                                                                                                                        

 

Læs mere her:

Vilvordetaks.dk: Alt det møder bygger på og afhænger af
Iacconline.org: Meeting Room of The Future 2017 Report
Mie Nørgaard: Derfor virker 9 ud af 10 ’innovationsmøder’ ikke
Lokalebasen.dk: Find let dit nye mødelokale eller konferencelokale

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo