Fashionabel coworking og co-living kombi på kanten af Kløvermarken

Fashionabel coworking og co-living kombi på kanten af Kløvermarken

15
maj
2022
Steen Uno
Med vue til Kløvermarkens grønne kile først på Amager har ejendomsselskabet NREP udviklet og indrettet en fashionabel work-life kombiløsning for driftige developers, der hverken hænger sig i fyraften eller 11-timers regler.
15
maj
2022
Steen Uno


 

 

 

 
Op gennem 10´erne begyndte Millennium-generationens digitale nomader og andre globalt strejfende, kreative it-folk for alvor at se idé i at kombinere arbejds- og boligrum i fællesskaber under samme tag. 

Fra Silicon Valley syd for San Francisco og New York bredte trenden sig meget hurtigt videre til europæiske storbyer som London, Berlin, Amsterdam - og København, hvor en række co-living spaces også er spiret frem over de seneste år.  

I Siljangade ved Kløvermarken forrest på Amager har Nordens største ejendomsudvikler og investor NREP transformeret et gammelt bogbinderi til 138 kombinerede, trendy coworking og co-living studios.

En tung, nedslidt betonbygning, som mange muligvis havde valgt at rive ned, er nu genopstået i sin eksisterende ramme som attraktivt, indtagende kontormiljø med alle moderne faciliteter.


Flyvende start 

"Vi åbnede vores work studios i Siljangade sidste sommer og mødte straks fra start rigtig stor interesse. I dag har vi nået en belægningprocent på 90, så udlejningen er gået virkelig stærkt.  

Vi tilbyder studios i størrelser 48-86 m² og råder desuden også over tre lidt større erhvervslejemål," siger Lena Mølsted, community manager hos Siljangade. 


 Ud over sine 138 work-life studios råder Co-working & Co-living Siljangade over en
række coworking areas, lounges, mødelokaler, fitness og en fælles tagterrasse med
vue til Kløvermarken og Christianshavns tage.


 

"Vores lejere er for en stor dels vedkommende iværksættere og developers inden for de kreative fag - it- og SoMe-folk, designere, grafikere, konsulenter og musikere.

Vi har fra begyndelsen lagt stor vægt på at udvikle og håndhæve et stærkt socialt community med arrangementer og events samt fælles omdrejningspunkter som vores spisested The Kitchen og helt eget fitness," siger Lena Mølsted.


Smeltedigel

Coworking & co-living idéen opstod i de tidlige Silicon Valley-dage, hvor wannabe-startup´ere blev tilbudt et billigt sted at bo, der som ofte omfattede blot en køjeseng og få basale faciliteter.

Allerede i 2004 havde Facebook-stifteren Mark Zuckerberg lejet et femværelses hus i San Francisco-forstaden Palo Alto, hvor tidlige Facebook-medarbejdere boede, delte ideer sammen og opbyggede den i dag førende sociale platform. 


 Co-living konceptet bygger på det private og professionelle fællesskab samtidig. Et
co-living space er ikke bare et sted at bo, men en smeltedigel, hvor man kan møde
ligesindede og dele samt forfølge store ideer sammen.
       


 

I dag er co-living konceptet i rivende global udvikling. Co-living-fællesskaber popper op over hele verden ikke mindst i storbyer, hvor stor boligmangel og høje ejendomspriser er betydelige faktorer for unge iværksættere og startup´ere. 

Konceptet baserer sig stramt på det på samme tid private og professionelle fællesskab. Et co-living space er ikke bare et sted at bo, men en smeltedigel, hvor man kan møde ligesindede og forfølge store ideer sammen.


Indtager København

"Inden for de seneste år har coworking/co-living fællesskaber i ejendomme af forskellig slags for alvor vundet indpas i København samt i hovedstadens periferi. 

En af forklaringerne kunne være de voksende behov for kompetent dansk såvel som fremmed arbejdskraft. Udenlandske lejere udgør dog endnu kun et beskedent fåtal hos os," siger Lena Mølsted.


 "Work-life fællesskaber af forskellig slags har inden for de 
senere år for alvor vundet
vundet indpas i hovedstaden," siger Lena Mølsted, community manager hos NREPs
Co-working & Co-living Siljangade.
 


 

Det koster fra 8.995 kr. om måneden at leje Siljangades fem typer work-life studios, der alle kan anvendes som kontor, hjem eller alt derimellem.

Som udgangspunkt udlejes et studio umøbleret, men møblement og inventar kan leveres efter aftale. Iværksættere og virksomheder skal dokumentere CVR-registrering for at kunne leje sig ind hos Siljangade.  ●

 

Læs mere her:
Lokalebasen.dk: Work studios med grøn udsigt
Siljangade.com: 
Co-working & co-living in Copenhagen
Renover.dk: Fra gammelt bogbinderi til moderne iværksætterhus

Ejendomswatch.dk: Vi forsøger at være meget klare i spyttet om hvad vi tror på

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo