Flere virksomheder arbejder i kontorfællesskaber

Flere virksomheder arbejder i kontorfællesskaber

01
okt
2015
Anne-Kathrine Utzon
Dét at arbejde i et kontorfællesskab er gået hen og blevet langt mere udbredt. Berlingske Business' ugentlige tillæg "Fremtidens kontor og leasing" bringer aktuelt et interview med Jakob Dalhoff.
01
okt
2015
Anne-Kathrine Utzon

Byline

 

Det er især selvstændige konsulenter og små start-up virksomheder inden for det kreative miljø, der vælger at arbejde i et kontorfællesskab.

Dét at arbejde i et kontorfællesskab og dele kontor med andre virksomheder er blevet langt mere udbredt de seneste år. Det er dog ikke blot det sociale aspekt samt muligheden for faglig sparring med andre virksomheder, der er grunden til dertil, ifølge Jakob Dalhoff, der er adm. direktør for Lokalebasen. 

"Hvis vi alle kunne vælge frit, foretrak vi nok et 50 m2 hjørnekontor med udsigt til havnen med både lounge og mødelokale. Men mange start-ups er nødt til at vende hver en krone, når de går i luften. Så jeg tror også, at det økonomiske aspekt er lidt undervurderet. Ja, vi vil gerne være kreative, og det skal vi også være, men der er altså også nogle regninger, der skal betales", siger Jakob Dalhoff til Berlingske i tillægget "Fremtidens kontor og leasing".

Ny analyse foretaget af Lokalebasens internationale afdeling, MatchOffice, viser, at kontorfællesskaberne også tydeligt mærker til fremgangen. Godt 70 procent af de 585 adpurgte kontorhoteller oplever samme eller højere udlejningsprocent sammenlignet med 2014. Hele 67 procent af kontorhotellerne desuden har positive forventninger til resten af 2015.   

Berlingske i avisen

Læs artikel i Estate Media: 67 procent af europæiske kontorhoteller forventer fremgang i 2015

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo