arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Foto til artikel berlingske

Flere virksomheder arbejder i kontorfællesskaber

01
okt
2015
Anne-Kathrine Utzon
Dét at arbejde i et kontorfællesskab er gået hen og blevet langt mere udbredt. Berlingske Business' ugentlige tillæg "Fremtidens kontor og leasing" bringer aktuelt et interview med Jakob Dalhoff.
01
okt
2015
Anne-Kathrine Utzon

Byline

 

Det er især selvstændige konsulenter og små start-up virksomheder inden for det kreative miljø, der vælger at arbejde i et kontorfællesskab.

Dét at arbejde i et kontorfællesskab og dele kontor med andre virksomheder er blevet langt mere udbredt de seneste år. Det er dog ikke blot det sociale aspekt samt muligheden for faglig sparring med andre virksomheder, der er grunden til dertil, ifølge Jakob Dalhoff, der er adm. direktør for Lokalebasen. 

"Hvis vi alle kunne vælge frit, foretrak vi nok et 50 m2 hjørnekontor med udsigt til havnen med både lounge og mødelokale. Men mange start-ups er nødt til at vende hver en krone, når de går i luften. Så jeg tror også, at det økonomiske aspekt er lidt undervurderet. Ja, vi vil gerne være kreative, og det skal vi også være, men der er altså også nogle regninger, der skal betales", siger Jakob Dalhoff til Berlingske i tillægget "Fremtidens kontor og leasing".

Ny analyse foretaget af Lokalebasens internationale afdeling, MatchOffice, viser, at kontorfællesskaberne også tydeligt mærker til fremgangen. Godt 70 procent af de 585 adpurgte kontorhoteller oplever samme eller højere udlejningsprocent sammenlignet med 2014. Hele 67 procent af kontorhotellerne desuden har positive forventninger til resten af 2015.   

Berlingske i avisen

Læs artikel i Estate Media: 67 procent af europæiske kontorhoteller forventer fremgang i 2015

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.