arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1scl39t reduced

Fødselsdag på Lokalebasen.dk: En ildsjæl fylder 40

30
apr
2013
Steen Uno
Jakob Dalhoff, Hellerup, cand. merc. FIR, adm. direktør i DN Erhverv A/S og Lokalebasen.dk A/S, fylder 40 år onsdag 1. maj.
30
apr
2013
Steen Uno

Af Steen Uno

Jakob Dalhoff, Hellerup, cand. merc. FIR, adm. direktør i DN Erhverv A/S og Lokalebasen.dk A/S, fylder 40 år onsdag 1. maj.

På ganske få år har den driftige, inkarnerede iværksætter og ildsjæl ved siden af sin erhvervsmægler-virksomhed DN Erhverv A/S ´revolutioneret´ det danske erhvervs-udlejningsmarked ved at opbygge, udvikle og eksponere to af branchens i dag allerstærkeste brands, webportalerne MatchOffice.com og Lokalebasen.dk.

Opvokset i Hørsholm og søn af den tidligere Horisont DR-journalist Peter Dalhoff-Nielsen og skolelærer Margrethe Høgsbro trådte hans forretnings- og iværksættergener straks i tidlig alder i karakter, da han som 14-årig bl.a. fik lov til at bruge sin børneopsparing til at spekulere i værdipapirer.

Allerede under studierne på Handelshøjskolen, hvor han sideløbende læste til ejendomsmægler og valuar MDE, vidste Jakob Dalhoff, at hans levevej forude med sikkerhed ville komme til at forme og arte sig som selvstændig.

For at skaffe sig vigtig erfaring samt det nødvendige netværk gik vejen dog i første omgang over mellem-stationerne Chr. Hjorth Erhvervsejendomme samt investeringsrådgivnings-firmaet CB Richard Ellis.

Med sin Hellerup-lejlighed som base følte den unge iværksætter sig efter blot to år køreklar til at tage og risikere springet som selvstændig, oprettede DN Erhverv og kunne efter otte måneders utålmodig kamp omsider strække armene i vejret og fejre salget af sin første ejendom.

Ideen til den i dag verdensomspændende virksomhed MatchOffice.com udsprang af det dengang ganske unge spirende nichefirma www.kontorfaellesskaber.dk.

Det blev oven på en succesrig start grundsten til Lokalebasen.dk, der i dag er Danmarks førende webportal og digitale markedsplads for ledige erhvervslejemål, tomme kontorlokaler m.v.. Lokalebasen.dk etablerede i 2012 sin ny svenske søsterportal Lokalbasen.se.

Detaljernes orden

Indsigt, overblik og timing – evnen til at handle og helst i går, når det er nødvendigt – samt hangen og trangen til at håndhæve faktorernes og detaljernes orden som alt andet end ligegyldig kendertegner 40 års fødselarens daglige rolle som holdleder i den livlige iværksætter-atmosfære i lokalerne over Strandvejs-Brugsen i Hellerup.

Ingen udfordring er for lille til at blive taget alvorlig og underkastet nøje professionel supervision og know how, hvis han kan skimte forretningsmæssig idé, fornuft og innovativt potentiale i den.

Vanen tro kunne det ikke falde Jakob Dalhoff ind at holde hverken hel eller delvis fridag 1. maj – heller ikke selv om en rund dag tilfældigvis har sneget sig til at falde på netop denne arbejdsdag på Hellerup-kontorerne.

Men gode kilder inden for murene mener dog at vide, at den gæstfri ild- og iværksættersjæl har planer om at byde på lækkerier fra Lagkagehuset og måske et lille glas, hvis og såfremt gratulanter skulle kigge forbi Strandvejen 171, 1, 2900 Hellerup fra kl. 15 og assistere med at gøre hans runde fødselsdags-onsdag 1. maj 2013 endnu festligere.

 

Jakob Dalhoff-Nielsen

●Født 1. maj 1973.
●Karriere:
1996: Køb af fire boligudlejningsejendomme.
2000-01: Statsaut. Ejendomsmægler og valuar.
2001: Cand.merc. i Finansiering og Regnskab.
2003: Opretter DN Erhverv A/S.
2004: Opretter MatchOffice ApS (2007: Ekspansion Europa. 2009: Resten af verden).
2008: Lokalebasen.dk A/S.
●Som 23–årig købte Jakob Dalhoff i 1996 sine første udlejningsejendomme.
●I 2003 startede han DN Erhverv og fik sin første medarbejder. I dag tæller hans tre virksomheder 20 personer.
●I 2009 lancerede han den første version af Lokalebasen.dk.
●Det gik over alt forventning med 278 udlejninger i 2010, 562 i 2011 og 707 i 2012.
●Matchoffice.com blev startet i 2005, er i dag repræsenteret i 86 lande og udvider hele tiden.
●DN Erhverv A/S solgte i 2012 erhvervsejendomme i Storkøbenhavn for over en halv milliard.
●Siden 2009 medlem af Byggesocietetets forretningsudvalg.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.