arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 107ghfk reduced

Følger succesen op med fyraftensarrangement nu i Kolding

22
jan
2013
Steen Uno
Rådgivningsvirksomheden ALECTIA, DN Erhverv A/S og Lokalebasen.dks fyraftensarrangement i november i Virum blev en velbesøgt succes. Derfor har de tre arrangører nu valgt at følge op med et nyt arrangement i samme format – denne gang onsdag 6. februar 2013 i Kolding
22
jan
2013
Steen Uno

Af Steen Uno

Rådgivningsvirksomheden ALECTIA, DN Erhverv A/S og Lokalebasen.dks fyraftensarrangement i november i Virum blev en velbesøgt succes. Derfor har de tre arrangører nu valgt at følge op med et nyt arrangement i samme format – denne gang onsdag 6. februar 2013 i Kolding

Under overskriften “Find de skjulte værdier i lagerejendomme” stiller arrangementet i første række skarpt på den ny brandlovgivning, der giver ejere af adskillige lagerejendomme ny gratis byggeret og dermed en genvej til potentiel værdiforøgelse af de pågældende ejendomme.

“Den ny lovgivning giver – såfremt de rette betingelser er opfyldt – mulighed for at udvide rumkapaciteten med op til 33 procent på bestående lagerbygninger med en max. højde på otte meter.

For de fleste vil det således alt andet lige være væsentlig billigere at udvide sit lager i højden fremfor at opføre en tilbygning med brug af byggeret,” siger brandrådgiver Flemming Ruddi Mørk.

Herudover vil ALECTIA gennemgå de oplagte fordele og give en professionel formidling af den nyeste viden, når det drejer sig om etablering af større solcelleanlæg på danske erhvervsejendomme.

Virksomheder, der investerer i solcelleanlæg, vil være sikret en indtjening, så længe produktionen af el ligger indenfor, hvad der bruges på ejendommen. Her viser ALECTIAs egne undersøgelser af udvalgte erhvervsbygninger, at solcelleanlæg kan give et afkast på 9-10 procent.

Tilmeld dig senest 1. februar

“På Lokalebasen.dk er vi uhyre tilfredse med, at vi som nyttigt supplement til den daglige information på vores forskellige kommunikationsflader endnu en gang kan bidrage til kompetent vidensdeling i regi af dette interessante arrangement i Kolding," siger direktør for Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.

Fyraften-arrangementet finder sted onsdag 6. februar 2013 kl. 14.30-16.30 på Jupitervej 1 i Kolding. Tilmeldingsfrist senest 1. februar pr. mail på info@lokalebasen.dk.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.