arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 qx9emq reduced

Fortsat stigende udlejningstal og markant omsætningsfremgang i 2013

24
jan
2014
Steen Uno
For nu femte år i træk kan Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål notere sig for en komfortabel samt optimistisk fremgang i antallet af effektuerede lejekontrakter såvel som i Lokalebasen.dk A/S´ samlede årsomsætning i 2013.
24
jan
2014
Steen Uno

“Vores markante slutfacit for 2013 er uhyre tilfredsstillende. Det er frugten af et målrettet udviklingsarbejde samt af mange vellykkede markedsføringsmæssige tiltag i året, der gik,” siger Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk A/S.

 

Danmarks førende udlejningsportal fastholder sin solide stigningstakt:

Lokalebasen.dk omsatte for 20 procent mere i 2013

 

Af Steen Uno

For nu femte år i træk kan Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål notere sig for en komfortabel samt optimistisk fremgang i antallet af effektuerede lejekontrakter såvel som i Lokalebasen.dk A/S´ samlede årsomsætning i 2013.

Mens Lokalebasen.dk sidste år således endte med at afslutte 754 udlejningskontrakter mod 707 året før, kunne den digitale udlejningsvirksomhed samtidig runde 2013 af med en solid omsætningsfremgang på hele 20 procent.

Hertil kommer, at www.lokalebasen.dk, som i foråret kan se frem til at blive moderniseret med et nyt og endnu brugervenligere webdesign, nu hver måned fast besøges af over 70.000 brugere.

“Jeg kan ikke andet end betegne vores markante slutfacit for 2013 for ovenud tilfredsstillende og absolut godkendt,” siger administrerende direktør hos Lokalebasen.dk A/S, Jakob Dalhoff.

“Vi ser selv vores fantastisk flotte resultater som frugterne af et skarpt målrettet teknisk udviklingsarbejde samt af en hel række markedsføringsmæssigt meget vellykkede tiltag op gennem året, der gik.

At vores årsomsætning steg iøjnefaldende mere i procent end det samlede antal udlejninger skyldes, at stadig flere af Lokalebasen.dks udlejere benytter vores annoncemodel, der ikke giver os muligheder for at dokumentere det fulde antal gennemførte udlejninger."

Nyhed på Lokalebasen.dk

Jakob Dalhoff fremhæver, at Lokalebasen.dk i efteråret lykkedes med at indgå samarbejdsaftaler med to af landets allerstørste og absolut førende erhvervsmæglerselskaber, Colliers International Danmark A/S samt CB Richard Ellis A/S.

“I forvejen samarbejder vi med de fleste danske ejendomsselskaber. Med Colliers og CBRE har vi nu for alvor fået også erhvervsmæglernes blå stempel, og jeg forudser, at flere af ejendomsmarkedets øvrige betydende erhvervsmæglere løbet af 2014 også vil blive at finde på Lokalebasen.dk.”

Som første store nyhed i det ny år vil Lokalebasen.dk i løbet af kort tid supplere sit populære udlejnings-koncept med fremover tillige at tilbyde salg af investerings- og brugerejendomme.

“Vi har gennem snart lang tid fået mange opfordringer til at åbne for salg, og vi er nu ganske tæt på at kunne imødekomme dette behov og tilbyde vores ekspertise i salgssegmentet også,” annoncerer Jakob Dalhoff.

I 2014 vil Lokalebasen.dk fortsætte bestræbelserne på at udvikle og eksponere sit svenske søstersite Lokalbasen.se samt desuden iværksætte de indledende forberedelser til sit fremtidige indtog på det tyske erhvervsudlejningsmarked.

 

For uddybende information:

Jakob Dalhoff, adm. direktør, Lokalebasen.dk A/S, tlf. 7020 0814

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.