arrow_upward

Fortsat stigende udlejningstal og markant omsætningsfremgang i 2013

24
jan
2014
Steen Uno
For nu femte år i træk kan Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål notere sig for en komfortabel samt optimistisk fremgang i antallet af effektuerede lejekontrakter såvel som i Lokalebasen.dk A/S´ samlede årsomsætning i 2013.
24
jan
2014
Steen Uno

“Vores markante slutfacit for 2013 er uhyre tilfredsstillende. Det er frugten af et målrettet udviklingsarbejde samt af mange vellykkede markedsføringsmæssige tiltag i året, der gik,” siger Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk A/S.

 

Danmarks førende udlejningsportal fastholder sin solide stigningstakt:

Lokalebasen.dk omsatte for 20 procent mere i 2013

 

Af Steen Uno

For nu femte år i træk kan Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål notere sig for en komfortabel samt optimistisk fremgang i antallet af effektuerede lejekontrakter såvel som i Lokalebasen.dk A/S´ samlede årsomsætning i 2013.

Mens Lokalebasen.dk sidste år således endte med at afslutte 754 udlejningskontrakter mod 707 året før, kunne den digitale udlejningsvirksomhed samtidig runde 2013 af med en solid omsætningsfremgang på hele 20 procent.

Hertil kommer, at www.lokalebasen.dk, som i foråret kan se frem til at blive moderniseret med et nyt og endnu brugervenligere webdesign, nu hver måned fast besøges af over 70.000 brugere.

“Jeg kan ikke andet end betegne vores markante slutfacit for 2013 for ovenud tilfredsstillende og absolut godkendt,” siger administrerende direktør hos Lokalebasen.dk A/S, Jakob Dalhoff.

“Vi ser selv vores fantastisk flotte resultater som frugterne af et skarpt målrettet teknisk udviklingsarbejde samt af en hel række markedsføringsmæssigt meget vellykkede tiltag op gennem året, der gik.

At vores årsomsætning steg iøjnefaldende mere i procent end det samlede antal udlejninger skyldes, at stadig flere af Lokalebasen.dks udlejere benytter vores annoncemodel, der ikke giver os muligheder for at dokumentere det fulde antal gennemførte udlejninger."

Nyhed på Lokalebasen.dk

Jakob Dalhoff fremhæver, at Lokalebasen.dk i efteråret lykkedes med at indgå samarbejdsaftaler med to af landets allerstørste og absolut førende erhvervsmæglerselskaber, Colliers International Danmark A/S samt CB Richard Ellis A/S.

“I forvejen samarbejder vi med de fleste danske ejendomsselskaber. Med Colliers og CBRE har vi nu for alvor fået også erhvervsmæglernes blå stempel, og jeg forudser, at flere af ejendomsmarkedets øvrige betydende erhvervsmæglere løbet af 2014 også vil blive at finde på Lokalebasen.dk.”

Som første store nyhed i det ny år vil Lokalebasen.dk i løbet af kort tid supplere sit populære udlejnings-koncept med fremover tillige at tilbyde salg af investerings- og brugerejendomme.

“Vi har gennem snart lang tid fået mange opfordringer til at åbne for salg, og vi er nu ganske tæt på at kunne imødekomme dette behov og tilbyde vores ekspertise i salgssegmentet også,” annoncerer Jakob Dalhoff.

I 2014 vil Lokalebasen.dk fortsætte bestræbelserne på at udvikle og eksponere sit svenske søstersite Lokalbasen.se samt desuden iværksætte de indledende forberedelser til sit fremtidige indtog på det tyske erhvervsudlejningsmarked.

 

For uddybende information:

Jakob Dalhoff, adm. direktør, Lokalebasen.dk A/S, tlf. 7020 0814

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo