arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Remarketingny

Gør dit brand synlig med re-marketing

22
jun
2015
Anne-Kathrine Utzon
Ønsker du større synlighed omkring dit brand, og ønsker du at føre relevant marketing? Så er re-marketing eller retargeting måske vejen frem for dig.
22
jun
2015
Anne-Kathrine UtzonMarketing og i særdeleshed annoncering kan være en langhåret og dyr affære, da danskerne
dagligt bliver eksponeret for et utal af reklamer og annoncer - ufrivilligt.

For at brugere skal have incitament til at klikke på et banner på internettet, kræver det først
og fremmest, at de oplever en relevans.

Netop her kommer re-marketing på banen. Re-marketing gør det muligt for dig at nå ud til de
brugere, der allerede har besøgt dit website.

Du ved således, at disse brugere allerede har oplevet et behov for dit produkt eller din service,
og du er via re-marketing i stand til at opmuntre dem til at vende tilbage.


Sådan virker re-marketing

Ved at tagge udvalgte sider på din hjemmeside kan du eksponere skræddersyede annoncer for dine brugere, når de besøger andre hjemmesider.

Hvis du ved du, at de har søgt efter et bestemt produkt på din side, kan det derfor være en god idé at eksponere dem for lignede produkter, når de surfer videre på internettet.


Kan du se, at en bruger har forladt siden med en vare i kurven, kan det her være en god idé at bringe en annonce med fri fragt eller måske 10 procent rabat på netop den vare. Det kunne opmuntre kunden til at vende tilbage og gennemføre købet.

Re-marketing fungerer teknisk set ved, at du på din hjemmeside placerer en harmløs cookie, der får dine annoncer til at følge brugerne rundt på nettet. Du behøver hverken være bekymret for brugerens sikkerhed eller for, om du nu bryder nogen regler.


Øger synlighed og salg

Med re-marketing kan du blive i stand til at optimere din omsætning i form af øget salg og ved at skabe større branding awareness.

At re-marketing virker så overbevisende skyldes, er at du retter kampagnerne efter folk, der allerede har vist aktivt engagement for dit brand eller produkt.

Når dine tidligere besøgende således bliver retargeted, vil dine annoncer forekomme relevante samt genkendelige for dem - og i bedste fald få disse brugere til at vende tilbage til dit site og måske i sidste ende gennemføre et salg. 


 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.