Home-away-from-home atmosfære, trivsel og hjemlig kontorhygge

Home-away-from-home atmosfære, trivsel og hjemlig kontorhygge

20
okt
2020
Steen Uno
Under corona-nedlukningen har mange kontorfolk trivedes med at arbejde hjemmefra, men nu kalder kontoret igen. Hvorfor ikke lade dit fremtidige kontorliv gå trygt videre i behagelig, afslappet ´home-away-from-home´ atmosfære ...?
20
okt
2020
Steen Uno

 

 

 

 

 

I et halvt år nu har kontorfolk verden over vænnet sig til at arbejde hjemme ved skrivebordet, spisebordet, ja, i ny og næ måske også sofa- og køkkenbord.

De daglige afbræk med pc´en i lænestolen, sofahjørnet, på altanen og terrassen er hurtigt gået hen og blevet en del af hverdagen. Den hjemlige kontorhygge kan blive en svær behageligheds-faktor  at skulle undvære tilbage i de traditionelle kontorrum, men der er løsninger forude. 

I tusindvis af globale kontorvirksomheder står for eller er allerede i færd med at møblere om for at imødekomme den ny kontorverdens stringente krav til til større distance, fleksibilitet, sund- og helbredsmæssig sikkerhed. 

Og ikke så få af dem skæver i de aktuelle redesigns af deres kontorarealer til de mange spændende, spektakulære ´home-away-from-home´ indretninger, som banebrydende coworking-miljøer har markedsført og manifesteret.


10 hyggelige kontormiljøer  

Coworking-konceptets kæmpesucces med kontordesigns, der i indretning og komfort matcher de hjemlige stuer, appellerer mere end nogensinde til kontorfolk, der nu igen må forlade det corona-dikterede hjemmekontor.

Magasinet NINEtoFIVE har udvalgt 10 ledige kontorlejemål med hyggelige ´home-away-from-home´ indretninger, som alle netop nu kan findes på Lokalebasen.dk


 

Kristen Bernikows Gade 6, 1105 København K

Areal: 588 m²
Årlig leje pr. m²: 1.750 kr./ex drift, leje md/ex drift: 85.750 kr.

Eksklusivt kontor el. showroom i flot markant city-hjørneejendom med eksponering tæt på Strøget, 350 meter fra Kongens Nytorv metrostation, p-hus overfor. Sjældent udbudt lejemål med kvalitet, imødekommende fællesrum, mødelokaler samt lækkert hjørnekontor til kundemøder. 
Bestil info-materiale

 

 

Stockholmsgade 61, 2100 København Ø

Areal: 70 m²
Årlig leje pr. m²: 1.750 kr./ex drift/forbrug, leje md/ex drift/forbrug: 9.917 kr.

Lækkert lille kontorlejemål lige ud til metroen, Østerport Station og Østre Anlæg bestående af et totalt nyetableret lyst lokale med køkken, udgang til lille gård og badeværelse med brus. Perfekt til 1-4 personer, enkeltmandsfirma eller som købehavneradresse for f.eks. fynsk eller jysk virksomhed.  
Bestil info-materiale

 

 

Knabrostræde 3A, 1210 København K

Areal: 473 m²
Årlig leje pr. m²: 1.431 kr./ex drift, leje md/ex drift: fra 56.405 kr.

Kontorlejemål i to etager i et af byens ældste pakhuse med med sjæl, charme og privat tagterrasse. Atriet giver unik sammenhæng mellem etagerne på 3. og 4. sal samt godt lysindfald. 4. sal rummer også spisekøkken og trappe til den 50 m² store tagterrasse. 5. sal i øvrigt er indrettet som stort mødelokale.
Bestil info-materiale

 

 

Værnedamsvej 12A, 1619 København V

Areal: 144 m²
Årlig leje pr. m²: 2.312 kr., leje md/ex drift: fra 27.744 kr.

Eksklusivt, sjældent udbudt kontorlejemål med topbeliggenhed i et hyggeligt gademiljø med stort udbud af cafeer og restauranter. Et lejemål med varme, god atmosfære og historie, total nyistandsat med nye lyse trægulve, tapet, maling, nye toiletter samt egen private terasse på ca 30 m².
Bestil info-materiale

 

 

Prags Boulevard 49E, 2300 København S

Areal: 271 m²
Årlig leje pr. m²: 1.050 kr., leje md/ex drift: fra 23.713 kr.

Kontorlejemål i historisk bygning, hvor Toms Chokoladefabrikker i 1926 tog sit udspring, moderniseret med respekt for husets arkitektur. Beliggende på 3. sal med tre enheder: Storrumskontor/reception, møderum/kontor/tekøkken med spiseplads samt storrumskontor/møderum/kontor.
Bestil info-materiale

 

 

Gl. Lundtoftevej 1-9, 2800 Lyngby

Areal: 431-772 m²
Årlig leje pr. m²: 1.200 kr./ex drift, leje md/ex drift: 43.100-77.200 kr.

Kontormiljø i lyst lækkert byggeri med alle moderne faciliteter: Dejlig kantine, ventilation, køl, handicaptoiletter, elevator og behagelig tagterrasse - samt rigtig god rumfordeling med plads til mange arbejdspladser. Beliggende 10 min.s gang fra Lyngby St. med busser, S-tog og ny letbane på vej. Nem adgang til motorveje.
Bestil info-materiale 

 

 

Elisagårdsvej 5, 4000 Roskilde

Areal: 850 m²
Årlig leje pr. m²: 900 kr./ex drift, leje md/ex drift: fra 63.750 kr.

Skønt kontorlejemål med Roskildes måske bedste udsigt til fjorden, midtbyen og domkirken. Tag trappe/elevator til 2. sal og træd indenfor i det store åbne lokale, der ud over entré kan indrettes som møde- eller loungeområde. Fra entreen er der desuden adgang til tre åbne og lyse kontorlandskaber.
Bestil info-materiale

 

 

Kochsgade 31D 2. sal, 5000 Odense C

Areal: 1-10 kontorpladser
Plads/md: fra 2.000 kr.

Dynamisk coworking innovationsmiljø med kontorpladser for entreprenører, startups, vækstvirksomheder m.fl.. Kontorfællesskabet beliggende i hjertet af Odense i den gamle cykelfabriks lokaler på Kochsgade, fem min. gang fra banegården, kapacitet til 360 coworkers fordelt på fire etager. Gratis p-plads. 
Bestil info-materiale

 

 

Mariane Thomsens Gade 4, 8000 Aarhus C

Areal: 1-145 kontorpladser
Plads/md: 1.400-4.200 kr.

Premium workspace på Århus Ø indrettes med afsæt i skandinaviske formsprog, naturmaterialer og varme farver. Perfekte rammer for scale-up virksomheder og konsulenter inden for marketing, design, tech/fintech. Muligheder for lukket kontor, fast skrivebordsplads og flex-pladser.
Bestil info-materiale

 

 

Søren Frichs Vej 42Q, 8230 Åbyhøj

Areal: 347 m²
Årlig leje pr. m²: 1.000 kr., leje md/ex drift: fra 28.917 kr.

Højloftet kontorlejemål i Frichsparkens lille lokalsamfund af virksomheder i alle afskygninger. Vi tilbyder en god blanding af lejemål i nært miljø, hvor virksomheder omgås hinanden på kryds og tværs, bl.a. i vores egen erhvervs-klub, i den fælles katine, Grönes café og i vores hyggelige gårdmiljø.
Bestil info-materiale

 

Find flere hyggelige kontormiljøer i hele Danmark her
 

 

Læs mere:
MatchOfffice.com: Magnificent home-away-from-home style and office options
Allwork.space: Coworking workspaces poised for big uptick post-covid
Workdesign.com: How Workplaces Can Shift Towards Holistic Wellbeing
Tech.co: Why I Made the Decision to Go from Home Office to Coworking Space

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo