Hot sommertilbud til Lokalebasen.dks brugere: Læs Jyllands-Postens e-avis gratis i 4 måneder

Hot sommertilbud til Lokalebasen.dks brugere: Læs Jyllands-Postens e-avis gratis i 4 måneder

02
jul
2019
Steen Uno
Lokalebasen.dk inviterer sine mange brugere, gæster med flere til at benytte sig af dette varme sommertilbud: Lær Jyllands-Posten bedre at kende online - log in og læs JPs e-avis gratis i de næste fire måneder.
02
jul
2019
Steen Uno


 

 

 

 

I samarbejde med Morgenavisen Jyllands-Posten indbyder Danmarks store udlejningsportal Lokalebasen.dk sine tusindvis af daglige brugere til at benytte sig af dette varme ferie- og sommertilbud:

Brug nedstående link til at oprette din personlige adgang, så du hver dag i de kommende fire måneder kan logge gratis ind og læse Jyllands-Postens store online-avis. 

Med JPs e-avis kan du læse den komplette udgave af dagens avis inkl. Erhverv allerede fra kl. 21 aftenen før udgivelsesdagen på pc, tablet og smartphone. Du får også adgang til vores arkiv, virksomhedsdata og ubegrænset adgang til alle artikler på jp.dk.

Jyllands-Posten dækker lokalt, nationalt og internationalt og sætter fokus på de emner, der er vigtige for dig og din familie og for den verden, vi lever i.
 

Sådan gør du

Sådan gør du brug af Lokalebasen.dks sommertilbud:                            

           


1. Klik på dette Jyllands-Posten foto   

2. Indsæt voucherkoden  

3. Udfyld dine info og få adgang til JPs e-avis gratis i fire måneder  Bemærk! Lokalebasen.dks aktuelle brugertilbud er gældende til og med 1. november 2019.

Tilbuddet omfatter ikke Jyllands-Postens nuv. abonnenter. De kan ikke opsige deres abonnement for i stedet at bruge denne adgang.

Når du siger ja til det fire måneder lange gratis-abonnement på JPs e-avis, accepterer du samtidig, at Jyllands-Posten ved udløb kan kontakte dig med tilbud om evt. fremtidigt abonnement.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo