arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Jp topfoto

Hot sommertilbud til Lokalebasen.dks brugere: Læs Jyllands-Postens e-avis gratis i 4 måneder

02
jul
2019
Steen Uno
Lokalebasen.dk inviterer sine mange brugere, gæster med flere til at benytte sig af dette varme sommertilbud: Lær Jyllands-Posten bedre at kende online - log in og læs JPs e-avis gratis i de næste fire måneder.
02
jul
2019
Steen Uno


 

 

 

 

I samarbejde med Morgenavisen Jyllands-Posten indbyder Danmarks store udlejningsportal Lokalebasen.dk sine tusindvis af daglige brugere til at benytte sig af dette varme ferie- og sommertilbud:

Brug nedstående link til at oprette din personlige adgang, så du hver dag i de kommende fire måneder kan logge gratis ind og læse Jyllands-Postens store online-avis. 

Med JPs e-avis kan du læse den komplette udgave af dagens avis inkl. Erhverv allerede fra kl. 21 aftenen før udgivelsesdagen på pc, tablet og smartphone. Du får også adgang til vores arkiv, virksomhedsdata og ubegrænset adgang til alle artikler på jp.dk.

Jyllands-Posten dækker lokalt, nationalt og internationalt og sætter fokus på de emner, der er vigtige for dig og din familie og for den verden, vi lever i.
 

Sådan gør du

Sådan gør du brug af Lokalebasen.dks sommertilbud:                            

           


1. Klik på dette Jyllands-Posten foto   

2. Indsæt voucherkoden  

3. Udfyld dine info og få adgang til JPs e-avis gratis i fire måneder  Bemærk! Lokalebasen.dks aktuelle brugertilbud er gældende til og med 1. november 2019.

Tilbuddet omfatter ikke Jyllands-Postens nuv. abonnenter. De kan ikke opsige deres abonnement for i stedet at bruge denne adgang.

Når du siger ja til det fire måneder lange gratis-abonnement på JPs e-avis, accepterer du samtidig, at Jyllands-Posten ved udløb kan kontakte dig med tilbud om evt. fremtidigt abonnement.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.