arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 x22js7 reduced

Jobopslag: Studiemedarbejdere til Lokalebasen.dk

10
feb
2014
Steen Uno
Til Udviklingsafdelingen hos Lokalebasen.dk A/S søger vi en til to skarpe studiemedarbejdere med god sans for forretning. Stillingen består primært af sparring med – og support til – afdelingens daglige leder, som har det overordnede ansvar for vores mange IT-projekter. Herudover har vi en række driftsopgaver af mere rutinemæssig karakter.
10
feb
2014
Steen Uno

 

Lokalebasen.dk søger studiemedarbejdere med
gåpåmod og forretningsforståelse

 

Til Udviklingsafdelingen hos Lokalebasen.dk A/S søger vi en til to skarpe studiemedarbejdere med god sans for forretning. Stillingen består primært af sparring med – og support til – afdelingens daglige leder, som har det overordnede ansvar for vores mange IT-projekter. Herudover har vi en række driftsopgaver af mere rutinemæssig karakter.

Ansvar og arbejdsopgaver
Stillingen giver dig indsigt i samspillet mellem IT og forretning i en mindre IT-virksomhed. Du vil få fint indblik i processerne bag agil softwareudvikling via scrum og de applikationer, der understøtter udviklingsafdelingen i arbejdet på at støtte og udvikle forretningen. Typiske arbejdsopgaver omfatter:

● Beskrivelse af use cases til udviklere
● Test af nye features
● Projektkoordinering og administration
● Research og analyseopgaver
● Servicering af kunder og samarbejdspartnere pr. telefon og mail
● Kommunikationsopgaver, blogindlæg og anden tekstproduktion
● Administrative opgaver i vores eget CMS + enkelte standardiserede CMS systemer
● Diverse ad hoc og praktiske opgaver (klargøring til frokost, mødeopdækning etc.)

Din profil
Du er i gang med sidste år på din bachelor eller første/andet års studerende på eksempelvis cand.it., HA almen, HA (mat/IT) eller tilsvarende. Du har interesse for projektledelse og evner at samarbejde bredt i en organisation. Du har flair for IT og er i stand til at sætte dig hurtigt ind i nye systemer.

Som person er du tilpasningsdygtig, ansvarsfuld, pålidelig og struktureret. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof, og du er ikke bange for at sige fra, hvis der er ting, du ikke forstår.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Der vil løbende være behov for arbejde efter kl. 17. Din arbejdstid er 15-25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og virksomhedens behov. Vi tager højde for dine eksamensperioder, og der kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet.

Om os
Vi holder til i behagelige omgivelser på Strandvejen 171 i Hellerup, hvor vi sidder 20 medarbejdere. Du vil få mulighed for frokostordning.

Mail snarest din ansøgning til kj@lokalebasen.dk – vi behandler ansøgningerne løbende. Du kan eventuelt kontakte Kasper Staal Jørgensen på tlf.: 26 25 66 67 eller mail for yderligere oplysninger.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.