Kendte danske erhvervsprofiler skal ´opgradere´ Lokalebasen.dk

Kendte danske erhvervsprofiler skal ´opgradere´ Lokalebasen.dk

04
mar
2016
Steen Uno
Udlejningsportalen Lokalebasen.dk A/S er klar til at forstærke sin bestyrelse med tre kendte danske erhvervsprofiler, der skal skærpe virksomhedens internationale udviklingspotentiale og brand.
04
mar
2016
Steen Uno


Byline                          

 

 

Fotos: Matt Marsch
   

Inden for det seneste år har den danske webportal for erhvervslejemål - i regi af sin internationale afdeling MatchOffice - ekspanderet til flere nye europæiske udlejningsmarkeder.

Nu tager Lokalebasen.dk skridt til at ´opgradere´ sig selv ved at rekruttere og sætte et nyt offensivt bestyrelsesteam.

En af bestyrelsens nye ansigter er Matias Møl Dalsgaard, entreprenant founder og direktør for den succesrige danske samkørselstjeneste GoMore.

 


"Jeg har erfaring med social og online business og har derigennem fået indsigt i hvilke trends, der hitter. GoMore er jo blevet meget populær på det seneste, og det bliver spændende at se, om de logikker, der driver GoMore, også kan udfordre de måder, som man laver forretning på hos Lokalebasen.dk," siger Matias Møl Dalsgaard. 

Salgs- & Marketingdirektør Peter Hestbæk fra den succesfulde danske online boghandel Saxo, tiltræder ligeledes i den nye bestyrelse.

 


"Jeg har stor erfaring med online marketing, dét at skabe værdi med en online tilstedeværelse og konstant øge og udvikle denne, i et konkurrencepræget marked. Den erfaring glæder jeg mig til at kunne bidrage med fremover i Lokalebasen.dks bestyrelse og hjælpe med til, at forretningen fremover kan udvikles og optimeres," siger Peter Hestbæk.Ny bestyrelsesformand

Herudover vil den erfarne danske ejendomsspecialist og virksomhedsstrateg Jesper Larsen, der for tre år siden stod i spidsen for salget af Rosengårdcentret til en pris af ca. tre milliarder kroner, indtræde som formand for Lokalebasen.dks fremtidige bestyrelse.

"Jeg er stolt af at kunne være med til at forretningsudvikle Lokalebasen.dk og være med til at få virksomheden til at vokse yderligere. Jeg arbejder i branchen og har derfor stor indsigt i, hvad kunden efterspørger.

Jeg har desuden stor erfaring med bestyrelsesarbejde og ser frem til at være med til at professionalisere både bestyrelsesarbejdet og virksomheden," siger Jesper Larsen.

 


Jesper Larsen afløser Lokalebasen.dks mangeårige formand Lars Heilesen, der i et årti har bidraget til at udvikle udlejningsportalen fra et purungt iværksætterprojekt til moderne international virksomhed.

Desuden forlader fhv. ejendomsadvokat Thomas W. Færch, nu direktør i Gefion Group, sit sæde i Lokalebasen.dks bestyrelse, der fremover vil tælle grundlægger og direktør Jakob Dalhoff samt product owner hos Lokalebasen.dk Sofie Skafte Møller, som også er nyt ansigt.

Lokalebasen.dks ny bestyrelse vil blive formelt nomineret på virksomhedens generalforsamling 29. marts. ●

 

For yderligere info: 

Jakob Dalhoff, CEO, Lokalebasen.dk A/S, tlf. 3945 8555
Jesper Larsen, bestyrelsesformand, direktør og medejer af Property Partners,
mobil 2014 7871, jl@propertypartners.dk

 

 

 

"Vores omsætning steg med 20 procent fra i 2015, men det er ikke nok, hvis vi på den korte bane skal
forberede Lokalebasen.dk og MatchOffice til eksterne investorer," siger CEO Jakob Dalhoff (yderst t.v.).


Lokalebasen.dk slår rod på internationale markeder:  

Vi skal vækste 100 procent om året 

Lokalebasen.dk og MatchOffice skal inden for et tidsspænd på tre-fem år forberedes til eksterne in-vestorer. Det mål skal den ny bestyrelse med tre topprofessionelle erhvervskapaciteter hjælpe med til at nå.

"Vi har i dag nået et udviklingstrin, modenhedsniveau, hvor vi gør klar til at tage nye banebrydende initiativer og innovative tiltag på de internationale markeder, men mere end det. Lokalebasen.dk og MatchOffice skal inden for de næste tre-fem år modnes yderligere og forberedes til eksterne investorer.

I de kommende år vil vi komme til at arbejde meget hårdt for at kunne fremvise, at vores forretningsmodel er fuld eskalerbar. Derfor sammensætter vi nu en ny bestyrelse med topprofessionelle kapaciteter, som hver især har den fornødne indsigt og erfaring til at kunne hjælpe os videre frem mod dette mål."

Jakob Dalhoff, grundlægger og adm. direktør hos Lokalebasen.dk, erklærer sig ingenlunde tilfreds med, at hans virksomheds omsætning i perioden 2014-15 steg med 20 procent.


Nye produkter og services

Han understreger, at han og virksomheden på basis af disse års iøjnefaldende internationale ekspansion fremovre sigter efter en stigning i årsomsætningen på hele 100 procent.

"Hvis vi skal have en chance for at realisere dette ambitiøse mål og sikre denne høje vækst i fremtiden, må vi kontinuerligt søsætte nye initiativer, herunder nye produkter og services," siger Jakob Dalhoff.

"Eksempelvis har Lokalebasen.dk for nylig ansat en fotograf med Google-certifikat, der ´skyder´ virtuelle ture af lejemål, butikker med videre.

Produktet giver vores udlejere mulighed for at give en levende og virkelighedsnær præsentation af deres lejemål, som potentielle lejere kan bruge til at udforske pågældende kontor eller butik på smartphone eller laptop."

  

 

Jakob Dalhoff tilføjer, at disse virtuelle ture inden for et kort tidspænd desuden vil blive koblet sammen med det store teknologiske hit virtual reality.

"Desuden har vi endnu et nyt produkt i vores pipeline, som vi forventer at kunne lancere snarest. Vi har således allieret os med et innovativt schweizisk firma, som giver os mulighed for at tilbyde en smart app, der kan hjælpe udlejere med at udforme ind- og udflytningsrapporter elektronisk på en meget nem og enkel måde."

Den dansk baserede udlejningsportal har i seneste halvår fordoblet sin medarbejderstab, der netop nu tæller omkring 40 ansatte fra i alt 10 lande på domicilet på Østerbro i København.


Svensk succes

"Vi er til stede i mange lande, men lige nu og her arbejder vi målrettet på at etablere os stærkt i de lande, hvor vi kan se et stort potentiale. Vi har ydet en stor indsats på det svenske marked, og det har givet os gode resultater. Aktuelt satser vi på at etablere os tilsvarende på det finske marked," siger Jakob Dalhoff.

Han fastslår, at det overordnede mål at opnå dybere markedspenetration i flere af de europæiske lande, hvor Lokalebasen.dk alias MatchOffice opererer.

"Indtil for to år siden genererede Lokalebasen.dk henved 95 procent af sine indtægter fra det hjemlige udlejningsmarked. Specielt i Sverige har vores udenlandske vækst været meget udtalt. Alene her har vi således været i stand til at fordoble vores indtægter.

I dag tangerer vi en udvikling, hvor halvdelen af vores indtjening - qua den vellykkede fusion med MatchOffice sidste år - stammer fra det danske marked, mens vi henter de øvrige ca. 50 procent på det internationale," siger Jakob Dalhoff.  ●

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo