arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 3dcpe2 reduced

Klar til Copenhagen Malmö Annual Property Summit

24
apr
2014
Steen Uno
Som sponsor og med egen stand gør Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se klar til at gå i offensiven og vise sig frem ved den ny ejendomsmesse ´Copenhagen Malmö Annual Property Summit´ på mandag og tirsdag i København.
24
apr
2014
Steen Uno

På plads ved næste uges ny Øresunds-ejendomsmesse CMPS:

Besøg Lokalebasen.dks stand
på hotel Scandic Copenhagen

 

Af Steen Uno

Som sponsor og med egen stand gør Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se klar til at gå i offensiven og vise sig frem ved den ny ejendomsmesse ´Copenhagen Malmö Annual Property Summit´ på mandag og tirsdag i København.

CMPS-messen skal i årene frem etablere sig som et nyt samlingspunkt for ejendomsbranchen i København, Malmø og den øvrige Øresunds-region og har før næste uges premiere på hotel Scandic Copenhagen store ambitioner om at tiltrække internationale investorer og vise dem, hvad regionen er i stand til at tilbyde.

“The Copenhagen Malmø Annual Property Summit har i vores øjne oplagte og spændende muligheder for at kunne markere sig som en både vedkommende og toneangivende årlig event og tiltrække sig international investor-opmærksomhed.

Her på Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se ser vi frem til næste uges to CMPS-messedage med meget store forventninger," siger it-chef Kasper Staal Jørgensen.

Messeprogram

Copenhagen Malmø Annual Property Summit 2014 åbnes på mandag aften 28. april i Industriens Hus på Rådhuspladsen med taler af Københavns overborgmester Frank Jensen og hans nære Malmø-kollega Katrin Stjernfeldt Jammeh.

Tirsdagen byder på et meget tæt og travlt messeprogram med spændende indlæg under overskrifter som “The significance of the Copenhagen Malmö region”, “Economic development and the financing market in the Copenhagen and Malmö region”, “The property market in Copenhagen and Malmö” og “Copenhagen and Malmö soon the world’s greenest region”.

Tirsdagens talerliste kan præsentere fremtrædende profiler som bl.a. Jens Kramer Mikkelsen, CEO i By & Havn, Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, Malmø City´s erhvervschef Pehr Andersson og adm. direktør i Skanska Øresund AB, Camilla Wieslander.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.