arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Story5front reduced

Kontor i topform - innovativt Holstebro-firma sætter krop og sind i bevægelse

10
mar
2015
Steen Uno
Tusindvis af danskere går og cykler hver dag til kontoret - kun de allerfærreste har mulighed for også at spadsere og cykle PÅ kontoret. Det ønsker nystartede OfficeFit.dk nu at lave helt om på. (Foto: OfficeFit.dk)
10
mar
2015
Steen Uno

Mantraet  just another day at the office bliver ikke længere det samme, efterhånden som den nye
innovative Holstebro-virksomhed fremover vil rulle sine skræddersyede fitness-koncepter ud på
landets kontorer.

OfficeFit.dk, der slog dørene op i efteråret 2014, tilbyder nemlig - ud over motionsredskaber - tre
koncepter med specialudviklede softwareprogrammer til fremtidens motionerende kontorfolk.

Blot få minutters styrketræning dagligt på arbejdspladsen kan hjælpe til at forebygge skader
og nedbringe sygefraværet. En ny europæisk undersøgelse viser desuden, at der blot skal en rask
daglig spadseretur på 20 minutter til at styrke helbredet betragteligt.

"Sundhedsstyrelsen anbefaler jo, at vi bevæger os minimum 30 minutter om dagen, men det kan for mange være svært at nå i en travl hverdag. Vores koncept gør det let at gennemføre sit daglige motionspensum, mens man arbejder på kontoret.

Vi integrerer nemlig motion og bevægelse som en naturlig del af arbejdsdagen og bidrager til nedsat sygefravær, større arbejdsglæde, øget produktivitet og masser af ny energi på arbejdspladsen," siger Mogens Holm, stifter og medejer af OfficeFit.dk.


Skræddersyet motion

En anden nytænkende Holstebro-virksomhed, konsulentfirmaet Navigators, lægger som en af de første krop og sind til OfficeFits nye skræddersyet motionskoncept.

Ud over motionscykel, stepmaskine, gå-bånd, træningsbolde, vægte og træningsmåtter har de ansatte fået træningsprogrammer med øvelser, som de kan lave i løbet af dagen.

Flere af de daglige fitness-øvelser kræver også ture ud på gulvet. Hver dag udstyres medarbejderne med et nyt træningsprogram med øvelser, som de har frihed til at afprøve i løbet af dagen alt efter, om de vil forebygge ondt i ryggen, en øm musearm etc..

"Det fungerer fint. Vi sender mails afsted, mens vi cykler, taler i telefon på gå-båndet og læser rapporter på stepmaskinen," siger Navigators´ ejer og direktør Bolette van Ingen Bro.

Hun var straks med på idéen om at lade sine kontorkolleger teste udstyret. Og efter en måned med motion i arbejdstiden er hun ovenud begejstret:

"Én gang om dagen holder vi en fælles pause fra arbejdsopgaverne og får lavet de små, korte øvelser på gulvet. Det har vi det faktisk rigtig sjovt med. ●

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.