Kontor på toppen: Eksklusivt penthouse-paradis i Hellerups grønne ikon-huse

Kontor på toppen: Eksklusivt penthouse-paradis i Hellerups grønne ikon-huse

09
okt
2019
Steen Uno
Endnu kun 10 år gamle har de lysegrønne Punkthuse i Tuborg Syd allerede vundet ikonstatus - nu udbydes en af Hellerups mest fashionable penthouse-kontoretager med panorama-udsigt over Øresund og Københavns cityline.
09
okt
2019
Steen Uno

 

 

 

 

 

Placeringen af det eksklusive penthouse-kontor i Hellerups afholdte business-district er ikke blot ypperlig og unik - den er kort og godt toppen af toppen.       

På tærsklen til finanskrisen i sidste årti nåede Carlsberg Ejendomme at opføre sine tre spektakulære Punkthuse på Philip Heymans Alle med de kendte lysegrønne facader og bløde, bølgesvungne vinduelinjer. 

Som nabo til Saxo Bank og advokatfirmaet Hortens to berømmede domicilbyggerier på Tuborg Bryggeriernes efterladte fabriksareal tiltrak Vilhelm Lauritzen Arkitekternes seks etager høje kontorhuse sig straks deres del af opmærksomheden. 

Nu åbner en sjælden mulighed sig for en virksomhed med behov for prima beliggenhed, kvalitet og udsyn: En eksklusiv, 471 m² stor kontoretage på panorama-toppen af det midterste af Tuborg Syds populære Punkthuse i Hellerup.     


Lysindfald og vue

"Hverken udsigt, beliggenhed eller de daglige kontorfaciliteter finder man næppe bedre end her. Fra alle vores arbejdsstationer nyder vi det helt fantastiske lysindfald samt det aldeles betagende vue over Øresund, det ny Nordhavn og helt ind til Citys tårne og tage.

Den fremtidige lejer vil desuden råde over en uhyre eksklusiv, privat åben tagterasse på tre af kontorarealets sider. Den kan kke undgå at blive et kolossalt hit for kontorets kommende medarbejdere," siger Lisbeth Bau-Madsen, partner hos rådgivningsfirmaet Basico, der udlejer det eftertragtede penthouse-kontorlejemål.    


  


Udsigt og lysindfald er  i top i den eksklusive penthouse-kontoretage i Tuborg Syd i
Hellerup - med store private tagterrasser uden for vinduerne.  

 


Siden 2014 har Basico selv beboet de to underliggende etager, men har netop set sig i stand til også at overtage lejemålet på sjette-etagen med henblik på senere ekspansion.

"På sigt ønsker vi selv at benytte dette indbydende kontorareal, men lige her og nu passer det ind i vores planlægning at tilbyde det til en anden virksomhed for en periode," siger Lisbeth Bau-Madsen.


Ny bydel

Fra 1875 og frem til 1996, hvor den sidste Tuborg-øl blev brygget i 2900, husede det store velbeliggende Hellerup-industriområde Tuborgs Bryggerier, der selv ejede det til slut uhyre eftertragtede, grundstykke med blandt andet sin egen havn.

I 1998 indledtes den omfattende nedrivning af arealets mange tappe- og fabrikshaller samt resten af det oprindelige Tuborg. Kun fem bygninger fik lov at stå tilbage, heriblandt Tuborgs smukke gamle, historiske hovedsæde på Strandvejen, Rosenhuset fra 1913.    


 


"Den store private tagterasse på tre af kontorrummets sider kan ikke undgå at blive
et kolossalt hit for kontorets kommende medarbejdere," siger Lisbeth Bau-Madsen,
Basico, der udlejer penthouse-kontoret i Tuborg Syd.

 


Herefter kunne Carlsberg Ejendomme begynde at facilitere udviklingen af en ny attraktiv bydel med mondæne boliger, virksomheder, firmadomiciler, skole, indkøbscentret Waterfront samt en marina.

Punkthusene opførtes i årene 2008-09 som domicilejendomme for større virksomheder eller som kontorfællesskab for mindre - med base i stueetagens fælles reception, kantine, mødecenter og andre fællesfunktioner. 


Fine fællesfaciliteter

"Ud over sine spektakulære fortrin udmærker vores fantastiske kontorhus sig også ved sine virkelig velfungerende fællesfaciliteter, der er alfa og omega for virksomheder som vores, der dagligt besøges af mange gæster udefra.

Vi har en dejlig, veldreven kantine, kan efter behov booke fem moderne mødelokaler, det ene med kantine, råder over fine parkerings-forhold samt meget andet," fremhæver Lisbeth Bau-Madsen.

 


Netop nu forvandles det gamle Tuborg-areals sidste tomme byggegrund til et nyt
beboelseskvarter med fem kysthuse, der rummer 325 luksusejer- og lejeboliger. 

 

I disse år er den sidste tomme byggegrund på det gamle Tuborg-areal under forvandling til et nyt beboelseskvarter, Tuborg Strandeng, hvor der i kystkanten af en grøn vild strandeng opføres fem nye fire til 13 etager høje kysthuse med 325 eksklusive ejer- og lejeboliger.

Strandengen vil blive et rekreativt offentligt areal beplantet med vild timian, sargentsæble, fyr, hyld, slåen, havtorn og hvidtjørn. Det ny Hellerup-kvarter vil stå færdigt i 2023.  ● 

 

 

Læs mere her:
Vilhelm Lauritzen Arkitekter: Punkthusene i Tuborg Syd
Google.dk: Punkthusene Hellerup
Villabyerne.dk: Tuborg Syd vokser sig vildt
Lokalebasen.dk: Lyst og lækkert kontormiljø på toppen af Tuborg Havn
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo