arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kontor til tiden1 reduced

Kontor til tiden - med toget ´liiige til døren´

09
jun
2016
Steen Uno
DSB Ejendomme tilbyder netop nu kontorlokaler i en række af sine kendte gamle, klassiske stationsbygninger til kreative virksomheder og andre, der kan se værdi i at have både kontor og togtransport til tiden.
09
jun
2016
Steen Uno

   


Kontorlokalerne trænger måske til en klat maling, men logistikken er til gengæld helt på plads og i orden - toget kører liiige til døren ...

Gennem et par årtier efterhånden har DSB flittigt udfaset sine gamle, ja, i nogle tilfælde pænt sagt bedagede stationsbygninger og udbudt dem til salg eller som ´eksotiske´ lejemål til alternative formål i takt med, at billetsalget er overgået til digital tidsalder.

Ud over det økonomiske regnestykke har DSB set en interesse i at opretholde et fortsat dagligt handels- og kontorliv etc. i de efterladte bygninger - for nogles vedkommende med dåbsattest tilbage i det sene 1800-tal

Vedbæks gamle kystbanestation nord på København var således blandt de første, der sprang ud i det driftige alternative erhvervsliv - som restaurant, selskabslokaler, loppemarked m.v..


Klassisk og fredet  

Netop nu udlejer DSB Ejendomme en række spændende stationsejendomme til en bred vifte af formål lige fra kontor og butik til lager, cafe og kursusvirksomhed.

Ordrup Stations klassiske og fredede bygning i Charlottenlund er et af disse yderst velbeliggende kontorlejemål - et 122 m² stort erhvervsareal fordelt på tre etager og velegnet eksempelvis til et mindre reklame- eller arkitektfirma med flere.

Andre aktuelt ledige kontorlejemål byder sig til i bl.a. Randers´ kendte gamle stationsbygning, i Kalundborgs, Vardes, Aalborgs, Slagelses, Roskildes og ...

På en af de synligste adresser i Smilets By spejder 252 m² store, stemningsfulde lokaler på Århus Banegård efter en driftig restauratør med blik for mulighederne tæt på perronerne. ●

 

Søg ledige kontorlokaler på måske også din station på Lokalebasen.dk - bl.a.:
Kontor til leje på Ordrup St. i arkitektonisk og klassisk stationbygning
Kontorlokaler på Roskildes trafikknudepunkt med mange daglige afgange
Flotte ledige kontorlokaler til leje i forlængelse af Randers Banegård
Ledig restaurant-/butikslejemål med stemningsfulde lokaler på Aarhus Banegård

Find endnu flere ledige stationslejemål på DSBejendomme.dk

 

    

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.