arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kontor on the go 1 reduced

Kontorarbejde ´on the go´ - eksotisk coworking i strandkanten

07
maj
2019
Steen Uno
Kan man kombinere palmer, sol og strandkant med produktivt kontorarbejde foran skærmen? Ja, sagtens - Belize ved det Caribiske Hav er blandt de idyliske eksotiske perler, som i stigende omgang står klar med coworking on the go.
07
maj
2019
Steen Uno


 

 

 

 

At forene det nyttige og nødvendige med det behagelige - det ny hotte amerikanske begreb bleisure (business + leisure) står i blomst og antager stadig nye farver og former.   

Omkring to tredjedele af dagens ferierejsende arbejder eller foretager arbejdsrelaterede handlinger, mens holder ferie og kobler af - eller burde gøre det - har nylige undersøgelser påvist.

Og for de yngre generationer i særdeleshed, der er opfostret med internet og multimedier, giver det definitivt ingen mening og relevans at skelne mellem arbejde og fritid. 

De er født og vant til at arbejde på farten, uanset i hvilket hjørne af verden de tilfældigvis befinder sig. Det har rejseindustrien nu for alvor fået øjnene op for - heriblandt en af de hurtigst voksende caribiske feriedestinationer Belize på Yucatan-halvøen mellem Mexico og Guatemala.


Belizesure

Belize Tourism Board har netop lanceret, hvad man selv kalder verdens første coworking space ´overwater´ bungalow med fristende solbadning og dykkermuligheder straks uden for døren.

De eksotiske Belizesure bungalows lokker på den lille privatejede ø Tobacco Caye en halv times sejlads fra fastlandet - og med alle nødvendige arbejdsredskaberne i orden: Habilt wifi, skrivebord med udsigt, kølige drikkevarer inden for rækkevidde, møderum, egen p-plads for kajak, wellnesscenter og meget mere.

 Tobacco Caye en halv times bådtur fra Belize-kysten tiltrækker coworkers fra hele
verden med sine eksotiske, uhyre favorable arbejdsforhold og faciliteter.

 


"Vi er klar til at imødekomme vores gæster behov, hvad enten de søger et eventyr i regnskoven, verdensklasse-dyk langs Belize Barrier Reef eller en afslappende overwater bungalow for at færdigredigere sidste slides af firmaets ny præsentation," siger turistforeningens direktør Karen Bevans.

Hun har netop afsluttet et PR-konkurrence med gratis ophold på højkant. Eventyrlystne coworkers må kalkulere med ca. 100 dollars pr. arbejdsdag/nat i en Belizesure-bungalow på Tobacco Caye.


Digitale nomader

Coworking faciliteter for digitale nomader har på få år oplevet et globalt gennembrud. I dag kan ethvert turiststed med respekt for sig selv - også i de fjerneste afkroge - tilbyde et større eller mindre udvalg af tit ganske velbesøgte coworking spaces.

Det har gjort det nemt for verdens eksplosivt voksende korps af freelancere, iværksættere og andre fleks-ansatte office workers at passe og pleje deres kunder og levere deres arbejdsydelser fra distancen - hvor eksotisk den end måtte tage sig ud.
                                                                                                                                                                                                    

 Coworking faciliteter for digitale nomader har fået et globale gennembrud. Nu kan
man i selv de fjerneste afkroge af verden finde et ofte velbesøgt coworking space.


 

"Digitale nomader er folk, der vælger at hellige sig en plads-uafhængig, teknologi-baseret livsstil, som giver dem mulighed for at rejse og arbejde på farten hvor som helst i verden. Netop nu beskriver 4,8 mio. uafhængige arbejdstagere sig selv som digitale nomader," opgjorde en amerikansk undersøgelse sidste år.

Ifølge den er en tredjedel af de digitale nomader kvinder, halvdelen af alle over 38 år, 54 procent er fuldtids-, 46 procent deltids-beskæftiget, 38 procent tjener max. 10.000 dollars om året, 16 procent +75.000 - typisk i kreative jobbeskrivelser som content writers, designere, redaktører, it-udviklere og div. marketing-/kommunikationsfolk.

Rapporten konkluderer, at de unge generationer i stigende grad vil hælde til en livsstil, der forener rejseinteresser med deres arbejde, mens de ældre er nået hen i livet, hvor de rejser, fordi deres arbejde giver råd til - eksempelvis til at besøge Tobacco Caye i Belize ...  ●

 

 

Læs mere her:
Travelbelize.org: The Belizesure Coworking Bungalow
Travelpulse.com: Belize is Offering a Trip to its Overwater Coworking Bungalow

Journalisten.dk: Tre måneder med kontoret i rygsækken
Businesstraveller.com: Bleisure trend continuing, survey shows

 

 

 

 

 

 

 

 


 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.