arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive juni 18 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE juni 2018

13
jun
2018
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s april-udgave blandt meget andet om den danske kontorhotel-kæde Ordnung, der i foråret åbnede sit andet kontorfællesskab og coworking-miljø i sin nye luksus-kategori Plus på toppen af det karismatiske Codanhus.
13
jun
2018
Steen Uno

    

 

 

 

 
Over fire årtier frem til årtusindeskiftet tronede der en Zobel på 18. sal - først Hermann og fra 1979 sønnen Peter - på forsikringsselskabet Codans direktionsetage i det kendte, ikoniske og dengang landets højeste kontorhus.

På rekordtid er Ordnung+ nu tæt på at kunne melde fuldt hus i sine tre nyindrettede penthouse-etager i Cph Citys højeste kontorbygning Codanhus, der ud over danske også tiltrækker en række kræsne internationale virksomheder - blandt andre USA-giganten Amazon.

"I Codanhus kan vi som det eneste kontorhotel i København tilbyde vores lejere highclass security 24/7 - altså bemandet reception og vagttjeneste hele døgnet rundt. Den service prioriterer ikke mindst vores udenlandske lejere virkelig højt," siger Hauke Haas, COO hos Ordnung Office Hotel.

Læs hele artiklen Wonderful Copenhagen Coworking - highend og panorama på byens top i den ny juni-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Kontortid på farten

I NINEtoFIVE-serien ´Her er mit kontor´ fortæller Danmarks populæreste tv-underholdningsvært Lene Beier om sit frie arbejdsliv uden faste skriveborde og med kontortid på farten.

Årets kvindelige underholdningsvært - kendt fra seer-successer som bla. Landmand søger kærlighed, Hjem til gården, En stor dag på godset, Sig det med bolig og Beier bygger - har endnu aldrig oplevet at have eget fast kontor - heller ikke derhjemme.

"Vi havde engang indrettet en lille skrivebordskrog i stuen, men vi brugte den aldrig. I dag er mit ´hjemmekontor´ i vores hus i Dragør identisk med vores køkken, sofaen, balkonen, haven eller hvilket som helst andet sted, hvor jeg kan sidde med min mobil og Mac. Men for det meste har jeg kontortid på farten - bag rattet i min bil ...," siger Lene Beier.

Læs hele artiklen her: TV2-vært Lene Beier: Jeg trives bedst med at arbejde i frie rum


 

Læs også artiklerne:

MatchOffice survey report 2018: De unge ønsker sociale fleksible kontorrum 
Advarsel! Denne stol er livsfarlig ... når du bruger den for meget

Coworking spaces kun for kvinder - ny trend i global fremmarch
AI banker på døren: Er dit kontor klog nok til kunstig intelligens
Fra træt kontorhus til revitaliseret Convenience House med puls og fremtid


 

 

Magasinet NINEtoFIVE juni 2018 distribueres elektronisk til næsten 58.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere - herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk


April 2018
                       


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
   
    Maj 2017 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

   
     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
  

    September 2012
 
 
Juni 2012
 
 
Lokaleguiden mar 12
 
 
 Lokaleguiden nov 11

 

 

 

 

 << Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.