arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive marts 2018 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE marts 2018

01
mar
2018
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s marts-udgave blandt meget andet om en ny dansk tænkeboks eller office pod, som er udviklet til at komme de mange hårdt prøvede kontormedarbejdere i støjende storrumsmiljøer til hjælp.
01
mar
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 
Ifølge aktuelle undersøgelser klager helt op til 60-70 procent af alle medarbejdere i storrumskontorer fortsat over, at de løbende afbrydes, irriteres og undertiden også stresses af kollegers telefonsamtaler, smalltalk etc..

Andre analyser har påvist, at det nemt kan tage op til 17 minutter at finde tilbage til en afbrudt arbejdsrytme, og at forstyrrelser kan koste medarbejdere i åbne kontormiljøer helt op til halvanden effektiv arbejdstime - om dagen.

Nu har det nordsjællandske innovationsfirma Dansk Lydisolering udviklet en super-lydtæt Office Pod, der kan sikre hårdt prøvede kontormedarbejdere den fornødne ro til fordybelse i virksomhedens støjende kontormiljø.

Læs hele artiklen Tænkeboks der kan holde tæt - her er ønskegaven til dit støjende storrumskontor i den ny marts-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Coworking i lynvækst

2010´ernes brølende efterspørgsel på trendy coworking-lokaler og faciliteter med sociale inspirerende samarbejds-spirits fortsætter sin himmelflugt.

En ny amerikansk prognose forudser mere end en fordobling af verdens netop nu omkring 15.000 coworking spaces frem til flere end 30.000 i 2022.

"Kommer prognosen blot tilnærmelsesvis til at holde stik, vil coworking-´revolutionen´ kunne se frem til et fantastisk banebrydende - ja, utvivlsomt et definitivt  gennembrud," siger Martin Roerholt, Global Relationship Manager hos den internationale udlejningsportal MatchOffice.com.

Læs hele artiklen her: Nu eksploderer coworking over hele verden


 

Læs også artiklerne:

Er du klædt på og nøgleklar til at beskytte virksomhedens data
Fang friske idéer og kreative tanker i inspirerende mødelokaler uden for huset
Tekst- og fotoredigering on-demand: Lynhurtig portal sidder klar ved tasterne
Cosy coworking - kontormiljø med karma & hjemlig hygge på Hellerups hovedstrøg
Dynamisk deleøkonomisk platform tilbyder dit kontor en hånd med rengøringen


 

 
Magasinet NINEtoFIVE marts 2018 distribueres elektronisk til næsten 57.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere - herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk


Januar 2018
   
December 2017
    
November 2017
   
Oktober 2017
   
August 2017
    
   
    
   

Juni-juli 2017
   
    Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 
    
    Februar 2017 
    
    Januar 2017 

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.