Lead developer til Lokalebasen.dk og MatchOffice

Lead developer til Lokalebasen.dk og MatchOffice

21
dec
2016
Anne-Kathrine Utzon
Har du et klart begreb om, hvad god software er? Og drives du af at gøre det bedre? Så er du måske den Lead developer, som vi søger!
21
dec
2016
Anne-Kathrine Utzon

Lokalebasen.dk A/S er en ung internetportal (2008), der er drevet af innovation og lysten til at være de bedste inden for vores område. Vi formidler erhvervslejemål via vores site www.lokalebasen.dk samt en række udenlandske site under navnet MatchOffice.

Vi har meget at se til og søger nu en ny Lead developer.

Om dig

Du har et klart begreb om, hvad god software er, og du drives af at gøre det bedre. Du ved, at en god arkitektur intet er værd uden et solidt håndværk.

Du har erfaring som Lead developer og erfaring med Ruby on Rails. Lysten til at udvikle både teamet og software er din primære motivation, og udover at medbringe din faglighed og dit gode humør vil du også skulle bidrage i videreudviklingen af vores forretning.

 

Om os

Vi byder dig velkommen i et mindre team, som sætter respekten for personlighed lige så højt som respekten for faglighed. Du vil være med til at definere og sætte præg på din dagligdag - for eksempel ved at optimere forretningsprocesser, indføre nye udviklingsmetodikker, skærpe vores arkitektur og fintune vore driftsmiljøer.

Vi har et fælles ansvar og løfter dette ansvar sammen, men det vil være dig, der har hovedansvaret for vores udviklere i både Ukraine og i Danmark.

I vores team går vi ikke så meget op i, hvilke teknologier og metodikker der anvendes, bare de virker - og virker godt! I øjeblikket kan du finde følgende i vores ”værktøjskasse”:

  • Ruby on Rails (Ruby on Rails, Sinatra)
  • JavaScript (jQuery, knockout)
  • PostgreSQL
  • Git
  • Code reviews
  • DevOps (docker, chef) 



Kontakt

Vi holder til på Østerbro, hvor vi sidder ca. 35 medarbejdere, heraf 2 fuldtidsprogrammører samt yderligere 2 i Ukraine. Vi er dog ved at udvide vores team i Ukraine.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Er det dig, vi har beskrevet ovenfor – og kan du lide, hvad du læser ‘om os’ – så skynd dig at sende din ansøgning til Frederikke Ravn Wigen på frw@ lokalebasen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO, Jakob Dalhoff på jd@lokalebasen.dk eller på tlf. 2616 4486.


Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo