arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Plantev%c3%a6g1 reduced

Levende naturvægge gør dit grønne kontor og brand endnu grønnere

23
okt
2019
Steen Uno
Stadig flere virksomheder integrerer grønne plantevægge i deres kontorrum og bæredygtige corporate profil. De trendy grønne flader bringer harmoni, velvære, frisk luft, sociale værdier samt meget mere til arbejdspladsen.
23
okt
2019
Steen Uno


 

 

 

 

Den grønne plantevæg bliver fortsat mere populær på arbejdspladsen - som dekorativt indslag i kontormiljøet og receptionsrummet, som spektulær rumdeler i det åbne kontorlandskab, som forfriskende baggrund i mødelokalet eller som noget helt fjerde.  

De levende, lodrette haver kommunikerer til øje såvel som sanser og er unikke til at bringe farve og liv til dine arbejdsrum, ja, til hele arbejdspladsen, dens sjæl og brand.   

Planter filtrerer toksiner fra det omgivende rum og bidrager til at skabe og opretholde en frisk bio-atmosfære. Plantevægge i kontor-miljøer har derfor positiv indflydelse på medarbejdernes velbefindende og velvære, bidrager til at nedbringe antallet af sygedage m.v.. 

I store åbne kontorlandskaber er natural green walls desuden uhyre effektive til at dæmpe og reducere støjniveauet fra medarbejdere og arbejdsstationer.  


Forretningseventyr

Den grønne trend har skabt et veritabelt forretningseventyr for den danske iværksættervirksomhed Natural Greenwalls i Kolding, som over de seneste år har oplevet stor også international opmærksomhed og respons.

Natural Greenwalls har opnået betydelig vækst på både det danske og europæiske marked, og den innovative danske virksomhed står aktuelt på dørtrinnet til også det australske marked.


 Grønne plantevægge kommunikerer til både øje og sanser og er unikke til at bringe
farve og liv til firmaets arbejdsrum, ja, til hele arbejdspladsens sjæl og brand.
                                                                                                      Fotos: Natural Greenwalls

 


"Vores forretningsmodel er dansk udviklet, produceret og patenteret. Vores plantevægge er generelt uhyre velansete, når vi rejser ud i verden og præsenterer dem, og de åbner hurtigt veje for os i mange lande.

Vi har egentlig fokuseret på at udvide i Europa, men vores salgsmaterialer har nu af sig selv også spredt sig til Australien og har netop genereret en forhandlerkontrakt på den første 100 kvadratmeter store plantevæg," siger René Lund, direktør i Natural Greenwalls, til Finans.dk.


Danmarks højeste

Kendte virksomheder som Mærsk, Netto og Google er blandt de mange, der har fået plantet grønne vægge fra Natural Greenwall, som har lanceret sine grønne produkter i foreløbig 16 lande.

Tidligere på året færdiggjorde Natural Greenwall Danmarks højeste plantevæg i Aarhus Kommunes nye kontorhus i Gellerupparken - 30 meter høj, fire meter bred og sammensat af mere end 3000 planter.    


 30 meter høj og fire bred - sammensat af mere end 3000 planter - måler Danmarks
højeste plantevæg etableret i Aarhus Kommunes ny kontorhus OPS Gellerup Nord.

 


"Vi fokuserer skarpt på, at vores system er 100 procent bæredygtigt, har et minimalt vandforbrug, etableres uden problemer for resten af konstruktionen og naturligvis er 100 procent sikkert og vandtæt.

I et så stort kontorhus som OPS Gellerup Nord vil der uvægerlig opstå udfordringer med luftfugtighed, indeklima og støj, men her kan plantevæggen løse en stor del af problemerne. Planter er naturlige luftrensere og hæver luftfugtigheden. Plantetypen, som vi har valgt, har en stor bladfylde, hvilket dæmper støjen markant," siger René Lund.


Øger trivsel

Grønne plantevægge er i stand til at absorbere 50 procent og reflektere 30 procent af rummets sollys. Det hjælper til at skabe et køligere og mere behageligt klima om sommeren. For indeklimaet betyder det også, at behovet for klimaanlæg samt energiforbrug kan reduceres med 33 procent.

At arbejde i et levende grønt miljø har desuden mærkbar effekt på medarbejdernes daglige trivsel. De grønne lodrette naturflader stimulerer til at slappe af og dermed reducere stress. Målinger har påvist, at blodtryk, muskelspænding, hjerte- og hjerneaktivitet kan påvirkes positivt af at se på planter i så lidt som blot tre-fem minutter.  ● 

 

 

Læs mere her:
Tv2ostjylland.dk: Gellerupparken får gigantisk væg af planter
Ecobnb.com: Top 10 Benefits of Living Green Walls or Vertical Gardens
Finans.dk: Iværksættere dækker kontorvægge til med planter over hele kloden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.