arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 ahh9qi

Lokalebasen.dk formidler stort virksomhedsdomicil i Scanport

25
apr
2012
Steen Uno
Lokalebasen.dk har formidlet et 1.200 m² stort kontorlejemål i Skanska Øresunds nyetablerede erhvervsbydel Scanport til det danske datterselskab i den norskejede koncern, Scandinavian Business Seating.
25
apr
2012
Steen Uno

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk har formidlet et 1.200 m² stort kontorlejemål i Skanska Øresunds nyetablerede erhvervsbydel Scanport til det danske datterselskab i den norskejede koncern, Scandinavian Business Seating.

Scandinavian Business Seatings ny danske domicil er beliggende i Scanports første bygning, Nordhusets nederste etage og skal rumme showroom til firmaets forhandlere og andre kunder samt kontorer til staben på ca. 24 medarbejdere.

“Vi lancerede som de første i verden en svanemærket kontorstol, HÅG Capisco-stolen. Det faldt os derfor meget naturligt at flytte ind i en af de mest miljørigtige kontorbygninger i København, som oven i købet er blevet LEED Platin certificeret,” siger Hanne Bilde, adm. direktør i Scandinavian Business Seating, til Magasinet Ejendom.

“For en skandinavisk salgsorganisation som vores er beliggenheden genial. Vores moderselskab har hovedkontor i Norge, og vi har ansatte, der pendler fra Sverige og sælgere der kører eller flyver fra Jylland til Sjælland.

Derfor har den hurtige adgang til fly, metro og motorvej fra Scanport stor værdi for virksomheden, vores medarbejdere såvel som vores kolleger fra hele verden," pointerer Hanne Bilde.

Majbritt Christensen fra Skanskas udlejningsafdeling ser den ny lejekontrakt med Scandinavian Business Seating som et bevis på, at Scanport-området har den helt rigtige beliggenhed for virksomheder med en international profil.

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.