arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 6p14ce

Lokalebasen.dk godkendt til ErhvervsPhD-projekt

22
aug
2014
Steen Uno
Danmarks udlejningsportal for ledige erhvervslejemål er udpeget som forskningsprojekt i form af en ErhvervsPhD, som Lokalebasen.dks franske statistikekspert Arthur Katossky har fået grønt lys til at skrive om sin danske arbejdsplads.
22
aug
2014
Steen Uno

“Arthurs PhD-projekt vil give Lokalebasen en helt unik chance for at professionalisere vores virksomhed på et endnu højere niveau,” siger adm. direktør Jakob Dalhoff – t.v. Lokalebasen.dks ny PhD-studerende Arthur Katossky.

 

Danmarks førende udlejningsportal godkendt som forskningsprojekt:

Lokalebasens franskmand skriver
ErhvervsPhD om ejendomsmarkedet

 

Af Steen Uno

Danmarks udlejningsportal for ledige erhvervslejemål er udpeget som forskningsprojekt i form af en ErhvervsPhD, som Lokalebasen.dks franske statistikekspert Arthur Katossky har fået grønt lys til at skrive om sin danske arbejdsplads.

Arthur Katossky, der er født, opvokset og uddannet i Frankrig, hvor han har taget en kandidat på et af de førende franske akademier for statistik ENSAI, har været ansat hos Lokalebasen.dk siden starten af året.

“Lokalebasen.dk og jeg har her fra august indgået kontrakt på et spændende treårigt PhD-forløb, hvor jeg i regi af DTUs Compute-afdeling og CBS Institute of Finance skal gennemføre min forskeruddannelse inden for området statistik og tendenser på ejendomsmarkedet.

Først som sidst skal jeg skabe ny viden på området, og jeg glæder mig blandt andet til at fordybe mig i spændende temaer som ejendomsmarkedets geografiske systematik, mønstre og bevægelser," siger Lokalebasens kommende PhD-studerende.

Unik mulighed

ErhvervsPhD-ordningen er en forskeruddannelse, der gennemføres i et samspil mellem den akademiske verden og erhvervslivet med sigte på at kunne ruste virksomheder til at tackle fremtidige udfordringer.

Den ErhvervsPhD-studerende ansættes full time i virksomheden på almindelige funktionærbetingelser i alle tre år. Den private virksomhed søger Styrelsen for Forskning og Innovation under Videnskabsministeriet om støtte til projektet.

“For Lokalebasen bliver Arthurs forestående PhD-projekt en ganske unik mulighed for at professionalisere vores virksomhed på et endnu højere niveau,” siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk.

“Normalt er det jo kun større virksomheder med forskningsafdelinger som Novo Nordisk beskåret at have en PhD-studerende tilknyttet. Det er derfor med kolossal stolthed, glæde og forventning, at vi ser frem til dette interessante forskningsprojekt.”

Jakob Dalhoff lover, at Lokalebasen.dk løbende vil offentliggøre nyheder og resultater fra Arthur Katosskys kommende PhD-studier.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.